כ מספר דיווחים באיחור - סקס אדיר

מספר דיווחים באיחור

1
קודם כל אני צופה בפורום הרבה זמן ומשתמש בו ובעצות של כולכם ישר כח!
אני מרגיש חייב לתת כמה דיווחים מהאוסף שלי במשך השנים
1) 052-7292093 זאת לדעתי ג'יזל הייתי אצלה פעמיים בטעות!
כמו שטובים ממני כבר אמרו פה השמש זורחת לה מהתחת אבל מהאמא של התחת
פעם ראשונה הייתה לפני כמה שנים הייתה מארחת בבית פרטי בתל אביב (לא ממש זוכר את שם השכונה) עם עוד בחורה צרפתיה. לקחתי את שתיהן 600 זוז בסוף יצא שזיינתי רק תצרפתיה הייתה כוסית רצח וממש נהנתי ונפגשתי איתה עוד פעם ומאז עוד מחפש אותה (אם מישו מכיר אשמח לכיוון!)
הפעם השנייה הייתה בשם אחר הגעתי לדירת פנטהאוס גדולה יפה והייתה שם קוקסינלית מכוערת שחומה לא יפה ולא אופה! למזלה הייתי שיכור הכניסה אותי לחדר התחילה לגעת ושהזין עומד המוח בתחת... בקיצור עשתה לי ביד והיה ממש לא כיף כל הסיפור מצטער על כל רגע
2) הייתה פה אחת מפרסמת בשם אור 25 או משו כזה לא ראיתי עליה שום תגובות והבטחתי שאוסיף אחת משלי (היה חוויה מתקנת) כוסית שירותית בלי קעקועים תחת גדול ומעוצב בטן שטוחה ולמרות המציצה המקונדמת נהנתי מאוד (למה היא מצפה שאמצוץ לה בלי הקונדום אני לא יודע) סך הכל די בנאלי לא גמרה ולא היה משו מיוחד אבל שווה 300 זוזים
3) 058-6886363 שווה כל שקל! אחרי הסיבוב הרגיל שלי (קצת אלכוהול לפני) כיוונה אותי לדירתה בראשון אני כל פעם נלחץ מחדש עם הבנות האלה... הדירה הייתה ריקה אמרה שבדיוק עברה ולא העבירה איתה את החפצים... מאון לאון 350 חדר עם מיטה חושך מוחלט רק נר דולק (מאוד עזר לי) התחילה בחירמונים ליטופים לחישות עמד לי ברגע! היא רזה מאוד שחומה וגבוהה כוסית על! זין די גדול. שנגעתי לה בתחת הרגשתי משו שונה ממה שציפיתי כנראה סיליקון.... התקופפה ואמרה לי בעמידה זיינתי אותה חזק ממש נהנתה ולפני שאגמור אמרתי לה לשכב על המיטה טיפה פמפומים היא עושה לעצמה ביד ואומרת לי בוא נגמור ביחד התלהבתי! הוצאתי אותו וקסם: נכבה הנר. חושך מוחלט אני לא רואה את הבטן היפה שלה או את הפרצוף החרמן שלה אבל לא יכולתי להחזיק עוד גמרתי לה על הבטן שניה אחריה! פיי איזה חויה כנראה אחזור שוב בקרוב
4)054-7294190 הראשונה שלי! עברו הרבה שנים מאז שהייתי אצלה פעם ראשונה אצל בחורה+ והייתי לחוץ רצח הייתה כוסית מאוד ודי נחמדה איתי גמרה אבל בטח ירד לה האון לאחר ככ הרבה שנים בערך 6 הייתה מארחת בבן יהודה ואני לא ממש אוכל לתת פה דיווח יותר טוב
5)052-2986816 אלמוג אלמוג.... אני רואה עליה כמעט ורק תגובות טובות אני והיא ממש כמעט רבנו מכות.... קראה לי הומו אוהב בתחת מי אתה בכלל באים לי פה בחורים עם סמים וזה... טוב אין לי ממש מה להגיד חוץ מזה שלא אחזור בחיים
6)054-7844322 או היא 054-6926819 מצטער אני לא זוכר זה היה מזמן בכל מקרה מארחת בדרום תל אביב בניין חדש דירה יפה אמרה שכיכבה קצת בסרטים (אני חושב של מורויטל) בכל מקרה 400 זוז כוסית רצח עם קצת ריבועים בבטן כבת שלושים איתי היא גמרה ודי נהנתה מחברתי (נשארתי קצת אחרי) אבל נראה לי שנפלתי עליה ביום טוב נראת תקתקנית רצח
7)052-4106380 הילה חבל להוסיף...
זהו חברים מקווה שעזרתי... האמת שהיו עוד כמה אבל לא מצאתי תפירסומים שלהם יותר אז חבל שאאריך סתם... אם השמטתי פרטים אשמח להשיב על שאלות יום טוב!
אם מישו מכיר את הצרפתיה שדיברתי עליה (אשה מלידה) יגשים לי חלום ישן
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”