כ אזהרה חמורה - סקס אדיר

אזהרה חמורה

1
אתמול ראיתי כתבה בערוץ 10בלילה אים אני לא טועה אצל גיא לרר
דובר על קוקסינלית מארחת עים פירסום באתרי סקס וגם נימצאת בדרום תל אביב
אריתראי או סודני מיתלבש שמוכר מאוד במישרד הבריאות כנשא HIV
גם הראו תמונות שלה שמפרסמת לארוח
אים אני לא טועה ומקווה מאוד שאני לא טועה מדובר בקוקס שמפרסמת פה באתר
במיספר נייד 0542134469
אז מקווה שתזהרו כולכם
והצעה למנהלי סקס אדיר כל מארחת מכול המינים שתירצה פירסום תבקשו מהן בדיקות כל תקופה מסוימת

אזהרה חמורה

3
סקס אדיר הוא גוף עסקי וכמו כל גוף עסקי הוא דואג אך ורק לרווחים שלו!
גם "קוקסינליות" שמפרסמות באתר הן גוף עסקי שמפרסמות למטרת רווח.
כולנו יודעים שלא כל עסק מנוהל באופן כשר והוגן ואין אמת בפירסום אחרת אנשים לא היו מתקיימים ועסקים היו פושטים רגל.
יש לי הרבה טענות כלפי מנהלי האתר בעיקר כי מפרסמים פה גברים מתחזים שמעולם לא היו ולעולם לא יהיו קוקסינליות ועדיין אין למנהלי האתר בעיה לפרסם אותן תחת כותרת של תמונות אמיתיות ועוד כהנה וכהנה סיפורים ושקרים.
כשגבר מגיע לכתובת של "מישהי" כזאת אומנם הוא לעיתים בא וכותב פה אזהרה, במקרה הטוב, ובמקרה הפחות טוב הוא פחות בולע את עלבונו וממשיך הלאה .
מיותר לציין את מספר הפעמים שהתקשר אליי מיהו שעבר חוויה טראומטית שכזאת וכשזה קורה אין לי שום דרך ל"נחם" אותו או לשכנע אותו שאכן מדובר בתמונות אמיתיות, כי איך אומרים ? מי שנכווה ברותחין יזהר מאוד מהצוננין!
אז למעשה את רוב טענותיכם אתם אמורים בכלל מלכתחילה להפנות למנהלי האתר, כשם שמי שנפגע מבית עסק כלשהו פונה למנהליו על מנת להתלונן ואין סיבה שבתחום הזה הדברים יעבדו אחרת,
אני, בכל מקרה, מצטרפת לתלונתכם על כל אותן רמאים למיניהם שהרסו והורסים את התחום הזה, שיכול היה להיות אחרת אם היו חיים באוטופיה ובעולם תקין ומתוקן .
ותודה על על קריאת הדברים,
ובהצלחה !

אזהרה חמורה

4
אז דבריי לכם, מנהלי האתר, קחו בחשבון שאתם נותנים יד, באופן עקיף אומנם אבל עדיין, לכל אותם פירסומים כוזבים ושקריים ובכך פוגעים הן במקבלי השרות , דהיינו אתם קוראי שורות אלה, והן בקוקסינליות האמיתיות שאכן עברו את התהליך (כל מי שהיא בעלת חזה מנותח).
הייתי רוצה לקוות שתדרשו לפחות תחת איזשהו קריטריון לפני שאתם מפרסמים מודעה לבדוק שאכן יש אמת, חלקית לפחות, מאחוריה . זה היה עושה טוב יותר לכולם הן לכם, הן למקבלי השירות והן לנו, הקוקס האמיתיות ( אני מרשה לעצמי לדבר בשמן). win win situation!!!
אז תחשבו על זה!
והלוואי שדברים ישתנו!
תודה .
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”