כ שאלה ובירור לגבי מס' פרסומים - סקס אדיר

שאלה ובירור לגבי מס' פרסומים

1
שלום לכולם :) ,

הרבה זמן אני רוצה לכתוב ולהשתתף בפורום, הגיע הזמן להעיר פה קצת את העניינים ;) מבטיח לדווח על הבאות.

לפני כן כמה שאלות , מקווה לקבל תשובות בהקדם.. שכן התשובות יעזרו גם לעוד אנשים חוץ ממני :

1. אני מחפש כבר הרבה זמן קוקס נשית (כשאני אומר נשית אני מדבר בסגנון רומי או שירן) רק עם זין קטן - ואל תגידו לי שירן.. מחפש יותר קטן (אפרופו שירן.. לא אהבתי - קרירה מאוד ואדישה, לא כיף לעשות איתה כלום).
מישהו מכיר ויודע להמליץ ? חשוב לי גם שהמציצות לא יהיו מקונדמות.
עד עכשיו הקוקס הכי טובה שיצא לי להיות איתה היא רומי אבל הזין שלה פשוט ענק וחייב להפעיל אותה כל הזמן..

2. אני מחפש הרפתקאה בסגנון קוקס ואישה מלידה או 2 קוקס .. אין לי בעיה גם להשקיע סכום סביר שיהיה תואם לעניין, לא מזמן ראיתי שהילה אירחה בנוסף עם אישה אבל זה ירד מהר מאוד ולא הספקתי לנסות.. מישהו מכיר משהו טוב שאפשר ללכת עליו ?
ראיתי את שתי הפרסומים הבאים , אולי מישהו ניסה ויעזור ?
- http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=8676
- http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=8677

3. מישהו דגם ומכיר ? :
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=8892

4. עוד אחת שלא מצאתי כלום עליה.. :
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=8399

5. סברין - אני יודע שיש פה נושא שלם עליה.. אבל במילה או בכמה מילים, עכשיו בהווה כדאי ללכת לנסות איתה ??? או שכבר השמש זורחת לה מהתחת ולא מומלץ לבזבז עליה ?

6. מפרסמת בבננה בשם "קוקסינלית הכי נשית שהכרת" - זה המס' 054-9135855 , לא הניב שום תוצאה.. מישהו דגם ?

7. ישנה מישהי קבועה במנדרין, חונה קבוע ברחבה של חוף הצוק עם פיאט 500 שחורה, דגמתי אותה באוטו והיא הייתה די טובה, זין גדול - יודעת את העבודה..
מישהו יודע מס' שלה ויותר פרטים ? האם מקבלת גם בדירה ?

תודה מראש אנשים !! מחכה לתגובות.. ומבטיח לדווח על המומלצות :)

3
בנתיים נראה שאתה מחפש שיידגמו בישביליך ורק לאחר שמישהו סיכן את כספו במקומך
אתה תשמח לתת חוות דעת על מישהי שכבר יש עליה המלצהמידע אז מה עוזר ההבטחה לדיווח שלך?
למרות זאת אני יעזור לך במה שאני יודע
אל תלך למודעות של קוקס פלוס אישה הרי קוקס לוקחת 300-400 ואישה בדרך כלל לוקחת 300 ומעלה
אז אם אתה מחלק את זה ב2 זה אומר שתקבל או חצי מהזמן או קוקס ששווה 200 ואישה ששווה 200 בשום סיטואציה שהיא לא תקבל אורגיה עם כוסיות או שירות טוב במחיר הזה. בנוסף אני חושב שזה גם כפל מודעה וקיים רק זוג אחד כזה
מבלי להתקשר או לדעת משהו על המודעות האלה אני חותם לך שאתה מגיע למתלבשת פלוס בחורה שמנה בדוק ואם בא לך סתם לבדוק אתה מוזמן למרות שנראה שאתה יותר בקטע שייבדקו בישבילך
2 המודעות הנוספות שרשמת לצערי אין לי מידע אבל אני אומר לך בוודאות שתמונות לא אמיתיות
לגבי סברין רשמו מספיק והיא לא עונה לקריטריונים של זין קטן.
לגבי 054-9135855 היה דיווח (עם מספר אחר) פשוט הנושא נמחק... תבין לבד
הבאה בתור שתיתן לך שירות הולם זה מנדי אבל ראיתי שהתלוננת על קרירות
אז מכאן פחות או יותר נגמרו האופציות הבטוחות שלך ואתה נמצא במצב של כל אחד בפורום
ללכת לאותה אחת שהוא מכיר או לזרוק את הקובייה ולדגום חדשה.

ואם כבר אתה הולך לדגום אז תבדוק את
054-8170760
052-5494675

ותספר לנו איך היה קריצה

סקס מוריד עול מלבך

4
[QUOTE=sunken360]
בנתיים נראה שאתה מחפש שיידגמו בישביליך ורק לאחר שמישהו סיכן את כספו במקומך
אתה תשמח לתת חוות דעת על מישהי שכבר יש עליה המלצהמידע אז מה עוזר ההבטחה לדיווח שלך?
למרות זאת אני יעזור לך במה שאני יודע
אל תלך למודעות של קוקס פלוס אישה הרי קוקס לוקחת 300-400 ואישה בדרך כלל לוקחת 300 ומעלה
אז אם אתה מחלק את זה ב2 זה אומר שתקבל או חצי מהזמן או קוקס ששווה 200 ואישה ששווה 200 בשום סיטואציה שהיא לא תקבל אורגיה עם כוסיות או שירות טוב במחיר הזה. בנוסף אני חושב שזה גם כפל מודעה וקיים רק זוג אחד כזה
מבלי להתקשר או לדעת משהו על המודעות האלה אני חותם לך שאתה מגיע למתלבשת פלוס בחורה שמנה בדוק ואם בא לך סתם לבדוק אתה מוזמן למרות שנראה שאתה יותר בקטע שייבדקו בישבילך
2 המודעות הנוספות שרשמת לצערי אין לי מידע אבל אני אומר לך בוודאות שתמונות לא אמיתיות
לגבי סברין רשמו מספיק והיא לא עונה לקריטריונים של זין קטן.
לגבי 054-9135855 היה דיווח (עם מספר אחר) פשוט הנושא נמחק... תבין לבד
הבאה בתור שתיתן לך שירות הולם זה מנדי אבל ראיתי שהתלוננת על קרירות
אז מכאן פחות או יותר נגמרו האופציות הבטוחות שלך ואתה נמצא במצב של כל אחד בפורום
ללכת לאותה אחת שהוא מכיר או לזרוק את הקובייה ולדגום חדשה.
ואם כבר אתה הולך לדגום אז תבדוק את
<span style="color: rgb255, 255, 255; font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; line-height: normal; text-align: start; : rgb53, 53, 53;">054-8170760</span>
<span style="color: rgb255, 255, 255; font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; line-height: normal; text-align: start; : rgb53, 53, 53;">052-5494675</span>
<span style="color: rgb255, 255, 255; font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; line-height: normal; text-align: start; : rgb53, 53, 53;"></span>
ותספר לנו איך היה קריצה

[/QUOTE]

היי sunken360,
תודה על התגובה אחי.
ראשית מתנצל אם נוצר הרושם שאני רוצה שידגמו בשבילי ושאנשים יסכנו את כספם במקומי, ממש לא ביקשתי שיעשו זאת.
נראה לי שלשם זה הפורום קיים, לתת אינפורמציה - כל מי שיכול לעזור וכבר ניסה כדי שאחרים לא יעשו את אותה טעות.
אני כן ייתן דיווח נוסף מזווית שלי לכאלו שיש עליהם המלצות או חילוקי דעות ומקווה שזה יעזור בבחירה לשאר החבר'ה שקוראים כאן, זאת הייתה הכוונה שלי, לתרום דיווח משלי גם אם היה טוב וגם אם לא.

- לגבי קוקס ואישה קיבלתי את מה שאתה אומר.. נשמע פנטזיה מטורפת אבל אכן הגיוני שלא תהיה שום תמורה סבירה במחיר הזה.. אולי בכל זאת יש מישהו כאן שניסה ויכול להזהיר לפני שאני הולך לנסות ואולי ליפול חזק ?, כי ברור שיש כאן הימור גבוה..... איך פספסתי את הילה כשצרפה בחורה איך.....
ודרך אגב המודעה השניה היא של 2 קוקס (בלי אישה) ולכן כנראה שהם לא כפל מודעות

- לגבי 2 המודעות הנוספות תודה בכל מקרה , אם יש כאן מישהו שניסה.. נשמח לדיווח

- לגבי סברין אכן ראיתי נושא אחד לגביה אבל רציתי בקצרה ואפילו במשפט לקבל עדכון עכשווי עליה אם מומלצת גם עכשיו כי אני יודע שהיא מאוד ותיקה והמידע שיש עליה כאן הוא ממזמן..

- לגבי מנדי.. אם אתה אומר שירות הולם אולי כן שווה לנסות בכל זאת ;) הרי זה מתנגש קצת עם קרירות.. צריך לעשות מדד קרירות כדי להבין עד כמה היא קרירה חחח :)
למשל את רומי אני מחשיב כ-קרירה מופשרת וסבירה.. כאשר היחס שקיבלתי משירן מחולון היה קרח-קפוא.
איך הזין שלה ? אין פה דיווחים עליה במקרה כחן ג'אן ?

- לגבי שתי המספרים שפרסמת.. הראשונה מאוד מעניינית.. השנייה האמת פחות עושה לי את זה.. וסביר להניח שגם התמונות לא אמיתיות.. ושוב .. אולי כן יש כאן מישהו שדגם ויכול לספר קצת לפני שיוצאים לשטח ?.

לגבי דיווחים שלי אוכל לספר בקצרה שדגמתי את רומי, שירן , ליטל (ככה נקראת בבננה) והבחורה ממנדרין בפיאט 500 השחורה שסיפרתי
רומי מושלמת לדעתי רק שהיא גם קצת קרירה ויש לה זין ענק פשוט
שירן בעיקרון מצוינת רק שאיתי הייתה סופר קרירה וזה ממש הציק.. לפי החיפושים כאן בפורום הבנתי שהזין שלה נחשב יחסית בינוני אבל אני מחפש יותר קטן..
ליטל (ככה נקראת בבננה) - סכנת נפשות, פשוט לא להתקרב.. שיא הכיעור והפרחיות
הבחורה ממנדרין בפיאט 500 השחורה גם מדהימה.. למרות שאני דוגם אותה רק באוטו.. לכן אני מחפש עליה פרטים נוספים אם מישהו יודע

נראה לי שאתה דווקא מבין עניין אחי .. הכי חשוב לי כרגע זה לדעת אם מישהו מכיר פצצה אקטיבית ופאסיבית עם זין קטן.. עד עכשיו לא מצאתי כל כך תשובה לשאלה הזאת ;)

5
היי sunken360,
תודה על התגובה אחי.
ראשית מתנצל אם נוצר הרושם שאני רוצה שידגמו בשבילי ושאנשים יסכנו את כספם במקומי, ממש לא ביקשתי שיעשו זאת.
נראה לי שלשם זה הפורום קיים, לתת אינפורמציה - כל מי שיכול לעזור וכבר ניסה כדי שאחרים לא יעשו את אותה טעות.
אני כן ייתן דיווח נוסף מזווית שלי לכאלו שיש עליהם המלצות או חילוקי דעות ומקווה שזה יעזור בבחירה לשאר החבר'ה שקוראים כאן, זאת הייתה הכוונה שלי, לתרום דיווח משלי גם אם היה טוב וגם אם לא.

- לגבי קוקס ואישה קיבלתי את מה שאתה אומר.. נשמע פנטזיה מטורפת אבל אכן הגיוני שלא תהיה שום תמורה סבירה במחיר הזה.. אולי בכל זאת יש מישהו כאן שניסה ויכול להזהיר לפני שאני הולך לנסות ואולי ליפול חזק ?, כי ברור שיש כאן הימור גבוה..... איך פספסתי את הילה כשצרפה בחורה איך.....
ודרך אגב המודעה השניה היא של 2 קוקס (בלי אישה) ולכן כנראה שהם לא כפל מודעות

- לגבי 2 המודעות הנוספות תודה בכל מקרה , אם יש כאן מישהו שניסה.. נשמח לדיווח

- לגבי סברין אכן ראיתי נושא אחד לגביה אבל רציתי בקצרה ואפילו במשפט לקבל עדכון עכשווי עליה אם מומלצת גם עכשיו כי אני יודע שהיא מאוד ותיקה והמידע שיש עליה כאן הוא ממזמן..

- לגבי מנדי.. אם אתה אומר שירות הולם אולי כן שווה לנסות בכל זאת ;) הרי זה מתנגש קצת עם קרירות.. צריך לעשות מדד קרירות כדי להבין עד כמה היא קרירה חחח :)
למשל את רומי אני מחשיב כ-קרירה מופשרת וסבירה.. כאשר היחס שקיבלתי משירן מחולון היה קרח-קפוא.
איך הזין שלה ? אין פה דיווחים עליה במקרה כחן ג'אן ?

- לגבי שתי המספרים שפרסמת.. הראשונה מאוד מעניינית.. השנייה האמת פחות עושה לי את זה.. וסביר להניח שגם התמונות לא אמיתיות.. ושוב .. אולי כן יש כאן מישהו שדגם ויכול לספר קצת לפני שיוצאים לשטח ?.

לגבי דיווחים שלי אוכל לספר בקצרה שדגמתי את רומי, שירן , ליטל (ככה נקראת בבננה) והבחורה ממנדרין בפיאט 500 השחורה שסיפרתי
רומי מושלמת לדעתי רק שהיא גם קצת קרירה ויש לה זין ענק פשוט
שירן בעיקרון מצוינת רק שאיתי הייתה סופר קרירה וזה ממש הציק.. לפי החיפושים כאן בפורום הבנתי שהזין שלה נחשב יחסית בינוני אבל אני מחפש יותר קטן..
ליטל (ככה נקראת בבננה) - סכנת נפשות, פשוט לא להתקרב.. שיא הכיעור והפרחיות
הבחורה ממנדרין בפיאט 500 השחורה גם מדהימה.. למרות שאני דוגם אותה רק באוטו.. לכן אני מחפש עליה פרטים נוספים אם מישהו יודע

נראה לי שאתה דווקא מבין עניין אחי .. הכי חשוב לי כרגע זה לדעת אם מישהו מכיר פצצה אקטיבית ופאסיבית עם זין קטן.. עד עכשיו לא מצאתי כל כך תשובה לשאלה הזאת ;)
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”