כ אנאל - אחת הגמירות הטובות שהיו לי! כוסית ונשית עם - דף 2 - סקס אדיר

אנאל - אחת הגמירות הטובות שהיו לי! כוסית ונשית עם

15
אני פשוט חושב שאין גברים שהם "רק סטרייטים". כל גבר, גם אם הוא חושב שהוא הסטרייטי ביותר ובחיים לא יכול להמשך לקוקס, ימשך אל אחת כזאת אם הוא יראה טראנסית כוסית. יש לי חבר מאוד טוב שמחשיב את עצמו להומופוב וטראנספוב. פעם שלחתי לו פייסבוק של אחת הטראנסיות המוכרות מבלי ליידע אותו שמדובר בטראנסית ושאלתי את דעתו עליה. הוא אמר "מדהימה, הייתי עושה בה כך וכך וכך". אח"כ אמרתי לו שמדובר בטראנסית והוא אמר ש"אין מצב שהיא כזאת". שלחתי לו לינק לאיזו כתבה עליה ומאז הוא בתסביך שהוא הומו. אני חושב שאנחנו הגברים "הסטרייטים" פשוט נמשכים לגוף ופנים נשיות, זה לא משנה אם יש לה מתחת כוס או זין. תסתכלו למשל על פייסבוקים של טראנסיות מוכרות, יש להן כבר מיליון עוקבים ומעריצים כאשר 99 אחוז מאותם עוקבים לא יודעים שמתחת לגוף היפה הזה, יש הפתעה. לכמה מאותם 99 אחז יפריע באמת(בשיחה סגורה שאף אחד לא יודע על זה) שיש לאותה אחת כוסית זין? אני מהמר על אחוז נמוך מאוד.

17
היי חברים, שמח שעזרתי לכם עם הדיווח.
מצחיק אותי שתמיד יש כאן מישהו שנכנס לפורום על קוקסינליות וכותב אני לא מבין אתכם... די
נו אם זה לא מובן למה להיכנס לכאן ולמה לטרוח לכתוב תגובה.

מי שכתב על כך שמדובר בגבר שסביבות גיל ה - 30 ככל הנראה מתבלבל עם בחורה אחרת
פשוט כי אין מצב!

הייתה כאן שאלה לגבי הגמירה שלה - אז אני לא יודע לענות על זה אבל יש כאן את המספר שלה אני מציע לך להתקשר...

היום ראיתי מספר קוקס בהר ציון ומה אני אגיד לכם, הלוואי והבחורות שעומדות היו נראות ככה!
כן, איך שלא תקראו להם - קוקסינל, לידיבוי גבר אישה לא משנה הם/הן נראות טוב (:

18
[QUOTE=גול_גול]אני פשוט חושב שאין גברים שהם "רק סטרייטים". כל גבר, גם אם הוא חושב שהוא הסטרייטי ביותר ובחיים לא יכול להמשך לקוקס, ימשך אל אחת כזאת אם הוא יראה טראנסית כוסית. יש לי חבר מאוד טוב שמחשיב את עצמו להומופוב וטראנספוב. פעם שלחתי לו פייסבוק של אחת הטראנסיות המוכרות מבלי ליידע אותו שמדובר בטראנסית ושאלתי את דעתו עליה. הוא אמר "מדהימה, הייתי עושה בה כך וכך וכך". אח"כ אמרתי לו שמדובר בטראנסית והוא אמר ש"אין מצב שהיא כזאת". שלחתי לו לינק לאיזו כתבה עליה ומאז הוא בתסביך שהוא הומו. אני חושב שאנחנו הגברים "הסטרייטים" פשוט נמשכים לגוף ופנים נשיות, זה לא משנה אם יש לה מתחת כוס או זין. תסתכלו למשל על פייסבוקים של טראנסיות מוכרות, יש להן כבר מיליון עוקבים ומעריצים כאשר 99 אחוז מאותם עוקבים לא יודעים שמתחת לגוף היפה הזה, יש הפתעה. לכמה מאותם 99 אחז יפריע באמת(בשיחה סגורה שאף אחד לא יודע על זה) שיש לאותה אחת כוסית זין? אני מהמר על אחוז נמוך מאוד.[/QUOTE]
חחחח גדול!!!
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”