כ אנאל - אחת הגמירות הטובות שהיו לי! כוסית ונשית עם - דף 3 - סקס אדיר

אנאל - אחת הגמירות הטובות שהיו לי! כוסית ונשית עם

21
[QUOTE=pinnochio] אבל למה לקרוא לו "היא" ?
מה אני מפספס פה, מתוך סקרנות בלבד, שום דבר אחר.
[/QUOTE]

אני אישית עושה את זה מתוך כבוד לבן אדם. יצא לי לדבר עם כמה מהן, רובן מרגישות נשים, חלק מאז שזכרות את עצמן, חלק מגיל מסוים.
תנסה להביט מהצד -יום אחד נולד בן ומאז שהוא זוכר את עצמו הוא מרגיש בת, הולך נגד הזרם "חברתי" חזק בגיל ההתבגרות - כולנו אני מקווה מסכמים שחיים של קוקסינלים לא פשוטים בכלל, ובכל זאת לא נשבר.
אפילו יותר מזה, הוא הולך כל כך רחוק עם ההרגשה/אמונה/קבלה עצמית זאת כך עד כדי ביצוע שינויים הורמונליים ואנטומיים שאין מהם דרך חזרה.
אז אני אישית חושב שאפשר לקבל אותו בתור "היא", לאו דווקא בגלל התוצאה הסופית שלפעמים מדהימה ולפעמים הרבה פחות, אלא בגלל הדרך הארוכה שעשה.
נכון שזה בא יותר בקלות כשמדובר בבן צנום שהתחיל לקחת הורמונים מוקדם ועכשיו "היא" נראה מאוד נשית.
אבל גם בן אדם שהתחיל לעשות מהפך בגיל מבוגר יותר או שגנטיקה שלו מגבילה אותו מראש מלהיות "מלכת יופי" עדיין עשה דרך ארוכה ולא קלה בשביל לא רק להרגיש "היא" אלא גם להראות "היא" - מבחינתי זואת "היא"
כל זה לגבי השיח בגוף שלישי.
כמובן שעוד יותר אכזרי לפנות לקוקסינלית שמדברת על עצמה בלשון נקבה - "אתה" , גסות רוח מבחינתי.

22
לכל אדם קיימת הזכות לבחור את הדרך שבה הוא או היא מממשים את עצמו/עצמה.
כאשר עולות טענות הפוגעות בהגדרה המינית של האדם בין אם בחר לחיות כמתלבשת או בין אם בחר לחיות כקוקסינל ובין אם בחר להחליף לגמרי את המין, על מעביר הביקורת לבדוק את עצמו ולנסות לשים את עצמו במקום אותו או אותה אחת או אחד .
מכיר אנוכי אנשים אשר בחרו לשנות את מהמיגדר המיני שלהם ומאוד מאושרים מאותו רגע ההחלטה. וכן קיימות לא מעט נשים אשר כל כך מקנאות ביופיו והגוף שיש למתלבשות, לקוקסינלים וכאלה שעשו את המעבר בשלמותו,. חלקן הגדול הודו שהן היו מתות ואף "הורגות" בשביל להשיג רגליים וגוף כמו שיש לכמה מתלבשות וקוקסינליות.
תנו קצת כבוד לאחרים אחרות והינו מכל העולמות
A Gentleman never tells

28
ולי נראה שמדברים בכלל על מישהו אחר...Tongue
---

כותב שורות אלו עושה זאת כדיווח על חוויותיו האישיות בלבד.

אין ביכולת הכותב להבטיח חוויה דומה עם ספקית השירות.

כל תקשורת עתידית בין הקורא לספקית תהיה באחריותו הבלעדית.
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”