כ טיול לארצות הברית - סקס אדיר

טיול לארצות הברית

1
היי,

אני הולך להיות בארצות הברית בסוף חודש אוגוסט לתקופה של כמעט חודש. הולך לבקר ביעדים: ניו יורק, סן פרנסיסקו, לוס אנג'לס, וגאס.

מישהו יודע לומר לי איך אני מוצא שם טראנסיות לאירוח? יש המלצות על נערות מסויימות ביעדים הללו? מה טווח המחירים?

תודה!

טיול לארצות הברית

2
אהלן,

רשמתי לך פוסט ממש מפורט אבל הוא נמחק לי בטעות אז אני ארשום לך תקציר:

הייתי בידיוק במקומות האלה לא מזמן, ניו יורק לא יצא לי להיות עם אף אחת אבל בסן פרנ ול.א הייתי עם 4 בכל אחת ווגאס 1.

סן פרנ ול.א - טווח מחירים של 150-200 לרובם, שחקניות פורנו מפורסמות יותר לוקחות בערך 250-300.
עם כל מי שהייתי היה GFE לא בתשלום (אבל ראיתי שיש כאלה שרוצות תוספת אבל בגדול כולם עושות)
כולם גמרו ללא תוספת תשלום, חוץ מאחת שלא גמרה אבל היא הייתה בעיקר אקטיבית וגם נתנה 2 מספרים.

וגאס - טווח מחירים קצת יותר גבוה סביבות ה 300-500 תלוי מי, אבל יש הרבה כוכבות פורנו והכי כוסיות שיש.

ספציפית בוגאס הייתי עם aubrey kate (לא בעיה למצוא מי שלא מכיר) שעוד לפני שהגעתי היא הייתה אחת השחקניות
האהובות עלי ומה אני אגיד לך התאהבתי בה חח.
בעקרון היה לי איתה משהו מיוחד בספק אם היא ככה אם כל אחד , שילמתי לשעה נשארתי בערך 3 שעות עד שהשותפה שלה
חזרה והייתי חייב ללכת כולל 2 גמירות שלי ושלה שרוב הזמן אנחנו בכלל מתחרמנים ומתנשקים כאילו היא חברה שלי שלא
ראתה אותי אחרי שנה באפגניסטן :P

אוופפט, בכל מקרה 2 האתרים שהשתמשתי בהם זה backpage ו erostranssexuals
רק בוחרים את העיר שרוצים ויש שם הרבה מפרסמות,
ממליץ גם לחפש את השם שלהם ואת המספר שלהם בגוגל כי הרבה פעמים מצאתי לינקים לאתרים עם ביקורות/חוויות שאתה יכול לקרוא.
כמובן כמו בארץ יש כאלה עם תמונות לא אמיתיות אז תהייה באותה זהירות כמו פה

בקיצור אתה הולך להנות ידידי..

טיול לארצות הברית

3
אני בדרך כלל משתמש באתר המצ"ב לא בגלל שהוא כזה מעולה אלא כי שם לפחות יודעים שההודעה עדכנית ורלוונטית להיום ולא פורסמה לפני שנה...

לגופו של עניין זכור שארה"ב יותר גרועה מתל אביב. המון רמאות הונאות התמונות כמעט אף פעם לא אמיתיות ותקתוק אלים זה שם המשחק.

חשוב במיוחד לא ללכת בשום אופן לכאלה שמארחות במלון. כשנותנים לך כתובת תשאל אם זה מלון וגם כשאתה מגיע אם התברר לך שזה מלון אל תתפתה ואל תעלה. כשהן במלון ויודעות שעד שתביא להן משטרה הן כבר לא יהיו שם הן יכולות להיות ממש אלימות. גם כמעט תמיד מחכה בשירותים בחור או קוקס נוספת שמצטרפים לחגיגה כשהעניינים מסתבכים.
בקיצור תהיה זהיר וחכם ואל תתן לחרמנות לבלבל אותך. גם זכור שברוב ארה"ב הזנות לא חוקית לשני הצדדים.
בהצלחה
--
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”