כ רומי מאחרת (איילין רפאל) - דף 3 - סקס אדיר

רומי מאחרת (איילין רפאל)

21
עדכון:

אני חייב לציין שרציתי לתת לאיילין עוד צאנס. אולי משהו השתנה.
איך שראתה אותי מגיע אליה קיללה בלב.קשה לה להסתיר מי לא לטעמה .... והיא עדיין קרירה.

אבל

היא כוסית על ונראית מדהים. יש לה גוף חטוב והיה לי זיון אמנם לא ארוך אבל כיפי מאוד איתה. כך שהייתי אומר שאם בא לכם להתפרק (והמחיר ירד-300 במקום 400 בעבר) אז היא נהייתה אופציה מעניינת. יש מצב שאחזור שוב.

רומי מאחרת (איילין רפאל)

22
[QUOTE=מר שגל]עדכון:

אני חייב לציין שרציתי לתת לאיילין עוד צאנס. אולי משהו השתנה.

איך שראתה אותי מגיע אליה קיללה בלב.קשה לה להסתיר מי לא לטעמה .... והיא עדיין קרירה.

אבל

היא כוסית על ונראית מדהים. יש לה גוף חטוב והיה לי זיון אמנם לא ארוך אבל כיפי מאוד איתה. כך שהייתי אומר שאם בא לכם להתפרק (והמחיר ירד-300 במקום 400 בעבר) אז היא נהייתה אופציה מעניינת. יש מצב שאחזור שוב.

[/QUOTE]

איילין אחת היפות בארץ, אם מתעלמים ממה שאתם קוראים קרירות ואני חושב שזה בא ממקום אחר ולא קרירות אלא של אדם מכונס וסגור שיכול אם הוא סומך על מי שלידו גם להיות אחר ופתוח, מקבלים את אחת היפות במחיר של 300 ש"ח.

הייתי די הרבה פעמים (הפסקתי לספור) אצל איילין ותמיד קיבלתי שירות טוב והוגן ולא מתקתק.

מי שמאונן לא מזיין

רומי מאחרת (איילין רפאל)

27
זונות הולכות... וזונות חוזרות ....
קוקסינליות הולכות...קוקסינליות חוזרות ....אלמוג חזרה .....
נמצאת בדירת החדר הנקייה והנעימה שלה באותה הכתובת המוכרת ....
המחיר ירד ל 250 שקלים ... מציצה בלבד
לאוהבי הנסיעה ברוורס יש להוסיף עוד 50 ש"ח
תבואו נקיים מריחים טוב... תנו לגברת טיפ קטן
תקבלו מציצה טובה וגמירה לפה... ולפנים היפות שלה ...(לפי זרימה וכימיה כמובן)
אקטיבית בלבד ....בכי
אלמוג .....
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”