דיווח ראשון+דיון היכרות+פרישה
13אחלה דיווח 

דווקא הייתי אצל מנדי לא מזמן וממש נהנתי. נתתי אפילו דיווח עליה כאן.
לגבי גמילה, בתור אחד בן 30 היום שגם התחיל בערך בגיל 18, צר לי לאכזב, אבל העניין של הזנות פשוט חזק מידי עבורנו המכורים. הרי כפי שאמרת, למה לבזבז זמן על דייטים, קניונים, אלכוהול, טלפונים, הודעות בזמן שבשעה אחת אתה יכול לסגור את הפינה שאליה כולנו התכנסנו?
לגבי גמילה, בתור אחד בן 30 היום שגם התחיל בערך בגיל 18, צר לי לאכזב, אבל העניין של הזנות פשוט חזק מידי עבורנו המכורים. הרי כפי שאמרת, למה לבזבז זמן על דייטים, קניונים, אלכוהול, טלפונים, הודעות בזמן שבשעה אחת אתה יכול לסגור את הפינה שאליה כולנו התכנסנו?
להגמל לגמרי זה בלתי אפשרי, אבל כן ניתן לנסות להוריד את המינון. אם פעם הייתי הולך כל שבוע, היום זה כבר כל חודש-חודשיים. לגבי טראנסיות, עד גיל 24-25 בכלל לא ידעתי מה זה טראנסית. כשאמרו לי "קוקסינלית", הייתי מדמיין גבר שעיר ומכוער עם בגדי נשים. אחרי שנחשפתי לעניין גילתי כמה העולם הזה שואב אותך אליו. בתכלס, אתה מכיר בחורה רגילה שנראת כמו אלין או רומי במחיר שפוי? אין. מדברים על כמה שהרמה של השירות בטראנסיות ירדה בשנים האחרונות, אני טוען שאם רמת הטראנסיות ירדה אז הרמה של הבחורות הביולוגיות פשוט צנחה. רוב הבנות באיזור ה300-400 נראות רע/נותנות שירות גרוע/כל העולם ואישתו עבר עליהן ואלה שבאמת שוות משהו לוקחות סכומים אסטרונומים. לכן אני הולך יותר לטראנסיות שכמה שישמע מפתיע-פשוט נראות הרבה יותר טוב.
14ההשוואה דייטים וזוגיות לעומת זונות /מסאג
כל כך בעייתית כי גם אם תהיה חברה כוסית על. שעוד רוצה. רימינג וגמיררה בפה
זה יסתיים אחרי שנה או שנתיים ו כשיהיו ילדים
אישה חוקי הכי. יקר
15אחלה דיווח!
היתה לי חוויה מאוד דומה איתה לפני חודשיים, אולי הייתי אצלה 5 דקות יותר.
מנדי מאוד קרה וזו הבעיה הגדולה שלה.
היתה לי חוויה מאוד דומה איתה לפני חודשיים, אולי הייתי אצלה 5 דקות יותר.
מנדי מאוד קרה וזו הבעיה הגדולה שלה.
16תכלס חייבים לעבוד במקביל
להיות רק עם בנות עובדות זו התמכרות ואפשר להיות גם עם עשר שונות בחודש וכוסיות
ואז בטח אין סיבה לחזור לחברה שמתנשקת/מוצצת/נוגעת פחות טוב או לפעמים לא בא לה וכד'/
מצד שני צריכים לפעמים להיות קצת נורמליים ולייצר גם זוגיות רגילה
זה חשוב גם לנשמה ולבריאות שלנו ולא ר ק למטרות סקס
18אחלה דיווח!
והלוואי והגמילה תעמוד ברוח הזמן..
בהצלחה!
והלוואי והגמילה תעמוד ברוח הזמן..
בהצלחה!
בסוף הזיונים יהרגו אותך...