כ דיווח חדש - טראנסית חדשה בעיר בת 22 - סקס אדיר

דיווח חדש - טראנסית חדשה בעיר בת 22

1
אני רוצה לצנן קצת את האווירה שנוצרה פה בחודש האחרון עם דיווח די טוב בעקבות ביקורי את העלמה הצעירה.

הייתי אצלה לפני חודשיים בערך ורק עכשיו התפניתי לכתוב עליה אז ככה:

דיבור קצר באטרף עם פרטים יבשים ושליחת תמונות שלה, עשתה רושם טוב. טלפון קצר בירור פרטים קצת יותר לעומק וקביעת "פגישה". בטלפון עושה רושם טוב, אומרת את האמת (היא ללא חזה עדיין) וזין לא נימול (שזה מה שמשך אותי להגיע אליה) למיטב ידיעתי היא חדשה בתחום האירוח ועוד לא הספיקה להתקלקל.

הגעתי לביתה בדרום תל אביב, הבית סה"כ נעים ונקי (נתקלתי בבתים יותר מסודרים) אבל סה"כ אין תלונות. ישבנו בסלון על סיגריה לשבירת הקרח, הציעה לשתות ונעניתי בחיוב. לא מלחיצה והייתה לי איתה שיחה מאוד נעימה.
עברנו לחדר למופע המרכזי של הערב, יש לה גוף יפה מאוד לדעתי (לא הייתי קורא לה מתלבשת, כי יש לה גוף מאוד נשי אבל שוב ללא חזה - לי פחות מפריע).
מציצה חשופה שלה - יודעת לעשות טוב מאוד את העבודה, מציצה שלי וקצת נגיעות וחרמונים, נתנה לי תחושה די טובה של GFE.
לאחר שהייתי חרמן מאוד והחבר עמד בדום מתוח הלבישה עליו גומי ועברנו לשיא של הערב. טענה שהיא מעדיפה לרכב עליי בשלב ראשון כדי להתרגל. לאורך כל הזיון קצת כאב לה אבל לא הפסיקה אותי, אין לי זין גדול מאוד מעל הממוצע אבל לא ענק. אז אני לא יודע אם זה בגללי או לא - בכל מקרה כנראה לא מאוד מנוסה בלקבל בגלל שהיא חדשה. סה"כ זיון טוב ומחרמן.

כשהרגשתי שאני עומד להתפוצץ תוך כדי שהיא רכבה עליי, טענה שגם היא חרמנית מאוד ועומדת לגמור - די עמד לה במהלך החדירה (כשמצצתי לה עמד כמו טיל - הזין לא הנימול מחרמן אותי בטירוף). רצתה שנגמור ביחד אז כשעמדתי לגמור שלפתי אותו הורדתי את הקונדום וגמרתי לה על התחת (בחוץ! כמובן בחוץ לא לדאוג) והיא תוך כדי השפריצה עליי וכמות נכבדת.

סה"כ נהניתי מאוד ובטוח שאני אחזור. היא מתוקה מאוד, נותנת יחס והרגשה טובה והייתה לנו כימיה מעולה. אני אשתמש במה ש KAKA תמיד אומר, זאת הייתה החוויה שלי, לדעתי היא מומלצת מאוד אבל צריך לזכור שהייתה לנו כימיה מעולה.

כל המפגש ארך בערך שעה וחצי - מאוד לא מלחיצה בזמן.

קישור למודעה שלה: http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=10678

המשך שבוע נעים לכולם חיוך
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”