כ המלכה זלטה - סקס אדיר

המלכה זלטה

1
בזמן כתיבת הפוסט אני עדיין תחת השפעת הסשן עם המלכה זלטה.

אבל בואו נתחיל מהתחלה.
מדובר במלכה מקצועית, בירור קצר בגולל יניב לכל המעוניין את הטלפון
של המדוברת.
כפי שניתן להבין משמה, מדובר בבחורה רוסיה, בשנות ה20 לחייה, לא ממש יפה אבל גם ממש לא מכוערת, פנים קצת עם חטטים, רזה. ביחסי שליטה לרוב נותנות השרותים לא מתפשטות וכך גם זלטה אז ההתרשמות היא רק עם בגדים.

התאום היה יחסית קל הפנתה אותי לאחד הרחובות הידועים בתחום, בעירו של משה יואל סלומון, היא מלבס (למאותגרים, פתח תקווה), החנייה במקום קצת בעיתית, לאחר מספר סיבובים מצאתי חניה באחד הרחובות הסמוכים במרחק הליכה של מספר דקות קצרות.
הסטודיו שלה(מקווה בשבילה שזה רק לצורך עבודה והיא לא ממש גרה שם) ממוקם בבניין שלא ממש סימפטי להיכנס עליו ובנוסף גם די ברור לכל המוסכניקים באזור שלא באת לשם לפגישת עבודה עם הנהלת מגה לצורך משא ומתן לרכישת הרשת. מצד שני לפעמים זה הכל בראש שלנו. בקיצור דיסקרטיות ככה ככה.
כפי שניתן להבין המבנה על הפנים, מדרגות שבורות שמצריכות דילוג זהיר עד לקומה הראשונה, אבל הסטודיו מסודר, נקי ומאובזר חלקית. לצערי למרות שבשיחת הטלפון אמרה שיש לה גם כלוב וקרוס בפועל אין.
קיבלה אותי במיטב זאנר הלבוש המקובל ומיד פקודת עלי להתפשט ולהגיע אליה בזחילה עם הכסף. תאום קצר בעניין גבולות ומיד מתחילה בסשן.
כל מה שלא נאמר בתאום הגבולות, נעשה. אין ספק שעברתי פה לרמה אחרת ממה שאני רגיל עד עכשיו וגם זה ברחמנות שלה.

חברים, נקשרתי, הוכתי, הושפלתי, חוללתי. גמרתי בסוף כמו איזה סמרטוט על השטיח כשאני שטוף זע ומחבק את רגלה של המלכה, וזאת לא כחלק ממשחק תםקידים אלא באמת.
אבל, בסופו של דבר בעיקר נהנתי.
כפי שניתן להבין זלטה ברמה אחרת ממה שאני חוויתי עד היום. שולטת אמתית שלפעמים חשתי שהיא ממש חסרת רחמים

להלן הסיכומים
מחיר 400 ₪ לחצי שעה 600 לשעה, הלכתי על האופציה של שעה, בפועל היה כ45 דקות כולל מקלחת אחרי.
סה"כ מחיר סביר לתחום.
מיקום-5
אבזור - 7. יש את כל הציוד הנייד. חסר עוד ציוד נייח כבד ואופציות לקשירה לקירות כגון ווים וכו'.
מראה - 7

האם אחזור, כנראה שכן, בהחלט קפיצת מדרגה מבחינתי.

גבר שלא קיבל בתחת זה לא גבר אמיתי (מדונה)

המלכה זלטה

2
תיארת יפה, אני חושב כמוך על הדיסקרטיות ועל המלכה.

אני ביקשתי סאונדינג, והתחרטתי בגלל שכאב לי למרות שכבר עברתי כזה סשן פעמיים, הייתי קשור והיא לא ממש הקשיבה לי, בסוף החדירה מעט והפסיקה אחרי שבכיתי כמעט עם דמעות.
בהחלט חסרת רחמים אבל זה הקסם שלה והסשן הרגיש אמיתי

המלכה זלטה

4
שמע neil....
זו לא פעם ראשונה שאתה מדווח על אירוח מסוג זה ועדין לי לפחות...רב הנסתר על הגלוי! וזה מסקרן!
אני לדוגמה אין דבר שיותר מחרמן אותי משוטרת עם אזיקים..אבל העניין פה שהמשחק מספק רק את המעטפת לדבר האמיתי..סקס!

לא ממש ברור לי מה השורה התחתונה של הסטייה או כל מילה אחרת שתבחרו..אם הבחורה לא מתפשטת ואין גם סקס מין הסתם..אז מה? אפשר לגמור מיריקות על הפנים,מכות והשפלות?

אשמח לשמוע פרטים על סוג של סשן כזה כדי לקבל תמונה ברורה יותר(זה לא בהכרח אומר שאשתכנע אבל אני יצור סקרן מטבעי)

המלכה זלטה

6
אני אנסה לענות ולהתייחס לכל השאלות.

חתיכון, גם לי היא רצתה לעשות אבל על ההתחלה עצרתי אותה, אכן יש בה חוסר רחמים מה שמכניס הרבה פלפל לעסק ונותן תחושה של משהו אמתי ולא משחק תפקידים.

טירון ירוק, זה היה סביב 45 דקות פלוס מינוס אל תתפוס אותי על הדקה. התיאומים והתשלום היו חלק מהסשן, מיד בכניסה אתה נהפך אצלה לעבד.
בכל מקרה תנסה אתה לחטוף מכות, הרבצות, כאבים, שעווה ומה לא במשך 35 דקות ואז תראה איך הזמן עובר לאט.
לדעתי מי שיש לו כוח סבל וסף כאב מאוד גבוה יכול למשוך איתה מעבר לשעה. נראה לי שהיא הגיע למצב שפשוט ריחמה עלי.

sds, הדבר היחידי שאני יכול להגיד לך, אם זה מושך אותך, מעניין אותך, אז לך תנסה. אכן רב הנסתר על הגלוי, זה עולם אפל, מסתורי ואחר לחלוטין ממה שאתה מכיר וממה שאני הכרתי עד לאחרונה. אני עדיין לומד את הדברים, לומד בקצב שלי.
לגבי משחק תפקידים זה משהו שאתה צריך לבדוק ישירות ולתאם מול נותנת השרות. למיטב ידיעתי שרון מתל אביב, שיש עליה פה פוסטים מכאן ועד יפן, עושה משחק תפקידים. שים לב שמשחק תפקידים שכולל מין מלא וקצת שליטה קלה מאוד (סטארפון לדעתי), זה לא בהכרח BDSM.
בעיקרון יחסי שליטה לא תמיד באים בקונטציה מינית,אבל חרמנים כמונו חייבים את המיניות וזה מין אחר, ממש לא בהכרח חדירה. בכל מקרה ביחסי שליטה בתשלום אתה חייב לתאם זאת עם הבחורה כי זה ממש לא מובן מעליו. המלצה שלי תנסה את מרינה מראשון, יש מצב שהיא תעשה איתך גם סקס מלא.
אני מבחינתי אכן חייב לגמור בסוף הסשן, הגמירה היא באוננות, או שנעשת לך או שאתה עושה לבד.
כפי שציינתי בהתחלה מי שסקרן שילך ויתנסה.
גבר שלא קיבל בתחת זה לא גבר אמיתי (מדונה)

המלכה זלטה

7
ולי דוקא יצא לחוות את אחד הסשנים המאכזבים ביותר איתה. היא באמת יכולה להיות מפחידה ויצאתי ממנה עם דפיקות לב. יכול להיות שחלק יאהבו את זה, זה כבר תלוי בבנאדם.
תיאום ציפיות לא קיים אצלה. היא הקשיבה לי, אבל ניסתה לדחוף דברים לא קשורים (ביזאר כשציינתי לה שהיא אצלי מלכה שלישית בכלל ואז הייתי די מתחיל).
מה שכן יאמר לזכותה שהיא שולטת מלידה. היא לא משחקת אותה שולטת, היא אכן כזו במציאות.
בתיאום ציפיות ביקשתי ממנה פוט פטיש וקיבלתי זוג רגליים של בובה שלא זזו למשך שעה.
פלוס נוסף שאהבתי שנתנה לי לתאום 2 חתיכות עוגה מרגליה, אבל שוב - מעבר לזה - היא פשוט נותנת לך את הזכות להיות לרגליה בלי להזיז אותן יותר מדי. כמו להיות עם בובה.
אחרי שהביזאר לא הצליח לה, היא פקדה עלי לשתוף את רגליה. עד היום אני זוכר את זה וזה היה פשוט תענוג להיות על הברכיים מולה, לחבק את הרגליים שלה ולשתוף אותן עם סבון. קשה לתאר את זה.
יש הרבה יותר מה לפרט, אבל זה כבר בפרטי.

המלכה זלטה

8
sds, אם זה לא מחרמן אותך אז אין לך מה לחפש אצל מלכה.
בעלם השליטה יש פי כמה יותר קטגוריות מסקס רגיל. אתה יכול לגמור בתנוחות ובמיקומים שלא דמיינת לעצמך. אבל רק אם האקט מגרה אותך. כלומר, אופן ההשפלה. מלכות בתשלום לרוב משכיבות אותך ושמות את רגליהן עליך בזמן שאתה עושה ביד.
אצל זלאטה בכלל לא גמרתי (לא אישרה לי). וזה נחשב כחיסרון גדול.
אתה יכול גם לקבל פוט ג'וב, אבל שוב, אם הקטע של רגליים מגרות אותך.
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”