כ המחאה השקטה - דף 2 - סקס אדיר

המחאה השקטה

11
בגלל זה אני כבר הרבה זמן הולך לקבועות שלי. אני יכול לספור על יד אחת בוקשי את כמות המארחות החדשות שהלכתי אליהן בשנה האחרונה. פעם הייתי הולך למארחת אחת או שתיים בחודש! היום אני כבר כמעט שלא הולך לחדשות...אלא רק לקבועות שלי והמוכרות.

מה שכן אני יכול לומר בוודאות שאחת מהמארחות הקבועות שלי שיש לי איתה דיבור טוב ופתוח אמרה לי ש"העסקים" יותר חלשים לאחרונה ויש ערבים שהיא וחברות שלה ממש דואגות כי אין פרנסה כמו פעם. או שיוקר המחיה משפיע גם על התחום הזה, או שבאמת לקוחות הפכו להיות פחות פרייארים. כך או כך לדעתי יהיה ממש קשה לעשות שינוי כלשהו....על כל אחד שיתעקש לשלם אחרי (או כל טכניקה אחרת) יהיו עוד 100 שיפחדו, יהיו חרמנים, חסרי ניסיון וכו' שיהרסו לכולנו.

המחאה השקטה

12
לגבי אלו "שייהרסו לנו" אם זה מה שייקרה בפועל אני גם בעד שאנחנו הלקוחות האיכותיים לא נלך יותר בכלל לחדשות והן יקבלו רק את החד פעמיים המעפנים שלעולם לא יגיעו שוב. הפורום מקבל יותר ויותר חשיפה מכיוון שהיום כל הפרסום הוא באתרים ולא במגזינים
אז באמת היה בית זונות תרתי משמע. אל תשכחו שללכת להתארח זה מותרות ואפשר לומר שהייתה תקופה יפה גם באירוח של הטרנסיות וגם באירוח של נשים והתקופה הסתיימה לעת עתה אין שום הצדקה לשלם מלבד בודדות את המחיר הנקוב אני חושב שבטווח הארוך זה ייעשה לכולם יותר טוב.
הטרנסיות מתלוננות אבל ברגע שבא להן הן יורדות לכביש ועושות אחלה כסף פשוט עכשיו קר והרחובות ריקים אז לכל האלו שהסתמכו על הרחוב יש להן בעיה סוג של הכל או לא כלום לעומת המארחות בבית. לדעתי הדבר הכי טוב שאפשר לעשות זה לא ללכת לתמונות מזוייפות לא לנסות חדשות ברחוב או במודעות (למרות שזה חלק מהפאן) גם ככה יש ריבוי בתל אביב לכן חלק פותחות מודעות לצפון ולאילת לפעמים כי הן יודעות שיש הרבה מהאזור שיבואו אם זה יהייה קרוב אליהם אבל התקתוק הוא אותו תקתוק.
המצב האופטימלי זה שכל קוראי הפורום לא ילכו בטעות לאחת מהתקתקניות המוכרות חרף האזהרות והתמונות המגרות.
מבחינתי ברגע שניישר קו בנושא ויהיו מספיק חברים שייכולים לעמוד בזה אולי לא נראה שינוי כי מי שרמאית תישאר רמאית
אבל מה שכן היא תצטרך לעבוד הרבה יותר קשה ולהסתבך עם אנשים הרבה פחות אטרקטיבים ורגועים.
שייקבלו קצת גייז וערבים או סתם נכים ומכוערים שזה ההפך הגמור ממה שהן רוצות ייצא להן כל המיץ ואנחנו נזכה בסינון דרוויניסטי של ההיצע בשוק, מגעיל לומר אבל הזמן יעשה את שלו. מבחינתי האירוח הבא שלי הולך להיות רק בוריאציה של תשלום אחרי ואם לא אז אני לא הולך להתארח אצל טרנסיות בכלל חוץ מאחת שאני כן מצליח להפיק משהו מהמפגש ובאיזשהו מקום כן מרגיש לי כמו עסקה כדאית.
עדיף להסתכל על אישה יפה מאשר לזיין אישה מכוערת

המחאה השקטה

13
אני כ״כ מסכים עם כל מה שכתוב, ונראה שבשנה האחרונה המצב בכלל נהיה על הפנים.

קודם כל, למי שיכול הייתי ממליץ על נסיעה רבעונית לתאילנד, שם לא רק שהכל זמין וגלוי, השירות הוא לא מהעולם הזה אני מדבר על ליידיבויס שלא רק שאין דבר כזה תוספת לגמירה, אלא אם אתה גומר קודם הן גומרות רק בשביל הכיף. אני מדבר על אקטים ללא הגבלה וכו׳ וכו׳. אה, וכמובן המחיר.

הלוואי שהייתה לי עצה טובה למי שלא יכול, אבל המצב בארץ כ״כ גרוע שאין לי מה להגיד, נראה שכל הטובות חותכות...

המחאה השקטה

14

לדעתי בעולם
הטרנסיות שלנו שרובו מורכב מרמאיות!כועס חסרות סבלנות!כועס מתחזות!כועס צווחניות גסות רוח!כועס
ונועלות דלתות!כועס..

ההצעה לתשלום
(חצי או את כל הסכום) בסוף האירוח לא תצליח להפוך לנורמה(הלוואי ואני טועה), הרי
אם רובן היו דוברות אמת ולא היו

כאלה מתוסכלות ומתסכלות, גם לא היה לנו את הצורך
לבקש לשלם בסוף.

אני גם יכול
להבין את אלו שנמצאים במרדף אובססיבי אחר הריגוש הבא (גם אני הייתי כזה! פעם גם מנורת
אזהרה בגודל צ'קלקה לא

הייתה עוצרת אותי...זה פשוט היה בלתי נשלט!)

אבל מצד שני
אני לא הכרתי את הפורום הזה, והוא כלי ענק במיוחד(אבל לא רק) לחרמנים חסרי הניסיון
שיכולים למנוע מעצמם נפילות
לתהום על סמך ניסיונם של אחרים.

ולכן אני חושב כמוך
שהם צריכים להיות יותר שקולים בדעתם.. ולהענות לקריאתך לא ללכת בכלל!!! למארחות שלא
קיבלו פה המלצות! וגם

לא לכאלה שמפרסמות בתמונות לא אמיתיות!

מפני שיהיו מארחות
שיגידו בטלפון כן לתנאי של תשלום בסוף האירוח (כמו שהן אומרות כן על הרבה דברים
אחרים שבסוף הופכים ללא)

ויהיו כאלה שבתמימותם יגיעו ועלולים להינעל ולהיקלע
לוויכוח לא נעים!

לכן עדיף אם כבר שידלגו בכלל. (הוותיקים יותר או אלו שיש להם
אינטואיציה טובה, יוכלו ברוב המקרים לזהות בשיחת הטלפון אם מדובר

בשקר או אמת, אז
שווה להם לנסות לפחות להציע ולראות מה תהיה התגובה)

גם לי לא קל
כלכלית עם הסכום! אבל אין לי בעיה עקרונית לשלם לטובות באמת! 300-400 ש"ח

התנאי
הגדול!!! שהיא באמת צריכה להיות נותנת שרות טובה!! לא מספיק רק נורמלית!

בית נקי, היא
נקיה ומטופחת, מריחה טוב, יש לה חזה סיליקון ובכלל משקיעה בעצמה!!

וכמובן, שאני
איתה כמו שהיא הבטיחה שעה מלאה!!! או לפחות קרוב לזה (אם מיציתי אני אחתוך לפני, אבל
שזה יגיע ממני!..בטווח השעה ששולמה),

וכמובן כמובן
כמובן!! כזו שנותנת לי הרגשה של בן אנוש!!Approve

נשמע כמו תיאור
מאגדה, אבל יצא לי להפגש עם מעטי מעט כאלו שהיו שוות לי את הסכום! ולהן גם השארתי
טיפ קטן מרצוני!

אבל כמו כמו
שאמרת, הרוב הגדול לא שוות את מה שדורשות!!!... ורק הוסיף, שמתוכן יש גם כאלו שלא
שוות אפילו יריקה!!!!!! ואני לא

אגזים אם אומר שחלקן אף אמורות לשבת קצת בכלא!כועס

כמוך כמוני!
גם אני לא ביקרתי אצל מארחת כבר מעל לשלושה חודשים! הגעתי למצב של ייאוש! וטווחי
הזמן בין ביקור לביקור מתארכים אצלי.

הרבה פעמים
אני מעדיף את יד ימין מאשר להתחיל כל פעם מחדש את מסע הייסורים שצריך לעבור עד
שאתה מגיע לאחת נורמלית יחסית

(שגם היא הרבה פעמים רחוקה מהאידיאל... אבל לפחות אני גם מצליח לגמור.

אז כך יוצא
שאני בעצם כבר איתך במחאה!אצבע למעלה

יש משהו
שהתלבטתי אם להגיד לך אבל אני חייב!...בגדול הסכמתי עם הרבה מדבריך אבל סתם הערה
קטנה לגבי שני משפטים שצרמו לי!

לא הייתי
מעליב את אלו "החד פעמיים המעפנים
שלעולם לא יגיעו שוב.
"

אחי, אני אחד מהם שגם להכי טובות שהייתי איתן
חזרתי רק עוד פעם פעמיים (אין לי קבועות...ממצה וממשיך הלאה) אבל אני נותן להן

יחס
של נסיכות!

וגם צירוף שם התואר "סתם", לנכים או מכוערים אפילו שזה היה כהסבר למה שהן לא רוצות
לקבל! זה היה לדעתי יכול להיאמר בצורה שונה.קריצה

גבר שמכבד את עצמו, מכבד את האישה שאיתו!

המחאה השקטה

15
נושא התשלום לאחר השרות אולי הוא נכון אבל יכול לגרור את זה למקומות
רעים מאוד. לכן אני חושב שזה אולי צודק אבל לא חכם.

המחאה צריכה להיות פשוטה. מי שטובה יבואו אליה הרבה מי שלא לא הולכים, זה בראש ובראשונה. בנוסף לכך כמובן עניין המחיר. אכן הגיע הזמן שאנחנו צרכני השרות נשלוט על רמת מחירים סבירה ולא שנגרר לגחמות של נותנות השרות ולכל מיני פטנטים שגורמים להם לגבות יותר כסף ולתת פחות שרות.

כמו כן, הגיע הזמן שנפסיק "לפנק" אותם בטיפים. את נותנת שרות, ציינת מחיר, באנו קיבלנו את מה שהובטח לנו, שילמנו מה שביקש, שלום ולהתראות עד הפעם הבאה

היה ניסיון ליצור מחאה מחירים כזאת אצל נותנות השרות הרגילות, למיטב ידיעתי לא ממש עבד.
אני אישית בגלל רמת השרות הירודה והזלזול בנו צמצמתי ככל הניתן את ביקורי אצל נותנות השרות למינם ולסוגם.
לעשות ביד אני יודע גם לבד ובחינם.
גבר שלא קיבל בתחת זה לא גבר אמיתי (מדונה)

המחאה השקטה

16
אין מה לעשות....
אחרי כמה נפילות כבר לומדים ונזהרים!
אני כבר לא רץ לכל אחת שזורם לי איתה בפון...וכמוני כמוכם..גיליתי שבכל מה שקשור לקוקסינליות בארץ כדאי ומומלץ לדעת לדחות סיפוקים ולהסתפק בעובדת יד אם צריך... בסרטונים הם תמיד מתוקות וזורמות

המחאה השקטה

17

neil, שני דברים שרציתי להבהיר!חיוך

בגלל שאצלי גמירה שלה זה הכרחי! אז טווח המחירים שציינתי זה מחיר שאני מסכים לשלם למארחת טובה באמת! (כזו שתיארתי בתגובה הקודמת שלי!)...וזה כולל גמירה! (וזה הגבול שלי!!! לא משלם מעבר!!!) וכמובן שהייתי שמח לשלם פחות!קריצה

ודבר שני זה לא שאני הולך ומפזר להן טיפים...

מתוך כל כמות הטרנסיות שביקרתי במשך משהו כמו 12, 13 שנים! אפשר לספור על יד אחת (אולי שתיים) את הפעמים שנתתי טיפ!

שחררתי טיפ (קטן, כפי יכולתיErmm) לממש בודדות! כאלו שהייתי בעננים מהחוויה איתן!..ועם עוד יותר בודדות אף הייתי מעבר לזמן שסוכם מבלי שתבקש תוספת מחיר! (מה לעשות?! אני טיפוס שמשתדל להראות את הערכתי לדברים טובים )

הבעיה לדעתי היא לא הטיפ... אלא זה שאין למי לתת טיפ!!!כועס

ולכן כל השאר מקבלות ממני את הטיפ הבא:

לאלו הנורמליות פחות או יותר.... שפרו את רמת השרות שלכן!!! אתן רק תרוויחו מזה!(שימו לבכן לתסכול שלנו! שהולך ומתעצם!!)

ולאלו הפליליים/ פליליות חסרי/חסרות התקנה!!!....לכו תתאבדו!!! נראה לי שעדיף לכם ולנו!Approve

זהו!... מקווה שתפנימו את הטיפים שלי...Cool

גבר שמכבד את עצמו, מכבד את האישה שאיתו!

המחאה השקטה

18
In love
זה לא משהוא אישי כלפיך.
גם אני, ואני יותר שנים ממך בעניין, ולא משאיר טיפ עקרונית (נדירות הפעמים
שהשארתי טיפ ואף פעם לא לקוקסינלית) אבל כשזה נהפך לסטנדרט, וגרוע מכך, שנותנים את הטיפ בתחילת המפגש מתוך כוונה שזה ישפר את השרות אז לא פלא
שאנחנו מקבלים מהם שרות חרא. אנחנו מתנהלים לא רק כמו לקוחות שבויים, אלא
גם חרמנים טיפשים.
sds צודק, עדיף לעשות ביד.
אני אישית, בגלל זה, מתארח אצל קוקסינליות בממוצע אחת לשנה. בעבר, ואני בעניין כבר מעל ל25 שנים לא היה שבוע בלי קוקסינלית וזאת עוד בתקופה שזה לא היה נפוץ ומקובל כמו עכשיו, בתקופה שתל ברוך היה משהו.
דרך אגב, גם את המינונים של הבחורות הרגילות הורדתי משמעותית מסיבה זאת וסיבות אחרות. מי שהיה פעיל בזמן העליה הגדולה מברית המוצצות מבין שמה שיש לנו פה היום זה זבל במחיר של זהב. אבל נוסטלגיה זה לשרשור אחר.

לצערי, והלוואי שאני אתבדה, מחאות כאלו לא ממש עובדות רבנו חרמנים מידי.
גבר שלא קיבל בתחת זה לא גבר אמיתי (מדונה)

המחאה השקטה

19
אני מאזור באר שבע המצב של הקוקס פה על הפנים פעם הייתי משלם 300 400 לקוקס מארחת וכן נפלתי כמה פעמים
וזה מבאס וכואב לאללה.
אבל בשנתיים האחרונות פעמיים או 3 אני עושה נסיעה לתל ברוך וחולון ומתפרק לי שם בכייף אפילו עושה בחורות סך הכלל 200 שח יוצא מרוצה
ומסופק ובלי חורים בכיסים.
אולי תגידו שלא שווה את הנסיעה בגלל הדלק אבל זה המצב.
פעם הייתי אצל הילה והיא באמת נותנת הרגשה טובה ולא מתקתקת
וגם לקחה 200 שח.

המחאה השקטה

20
אנחנו חיים במדינה עם כלכלה חופשית. מבחינתי כל נותנת שירות יכולה לבקש תמורה ככל העולה על רוחה
והביקוש הוא שיקבע בסופו של דבר את המחיר המתאים להיצע. אלא מה, בלתי מתקבל על הדעת שמפרסם
סובארו יציג במודעות שלו תמונות של מרצדס. כלומר הבעיה הגדולה באתר, כפי שאני רואה אותה , היא:
אמת בפירסום!!
חלק ניכר מהמפרסמות פה, בכל הקטגוריות, מעלות תמונות שאין להן שום קשר למציאות. נוצר מצב שבסופו
של דבר שני הצדדים יוצאים מאוכזבים. הגברים מרגישים מרומים ונותנות השירות מאבדות לקוחות פוטנציאלים
בגלל הביקורת המוצדקת פה. מה שקורה במפגש תלוי הרבה בכימיה שנוצרת או לא ובאופי הבסיסי של שני הצדדים.
המארחות והקליינטים בסופו של דבר, כולנו בני אדם. כל אחד וטעמו וציפיותיו האישיות.
אירוח הוא מקצוע ולא כל המפרסמות פה מבינות את זה. אני חושב שחובת האתר, שהוא אתר עסקי, לאמת
בצורה שהוא יבחר, את אמינות התמונות על מנת שהלקוחות המשתמשים באתר הפרסומי הזה, יזכו לפחות
לאפשרות הוגנת ואמינה לאמת בפרסום על מנת לקבל את ההחלטה לפי טעמם.
אני הייתי רוצה לקבל את זכות ההחלטה על ההוצאה הכספית שלי על בסיס של פרסום הוגן ואמין.
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”