כ טולאיי - סקס אדיר

טולאיי

3
בטלפון נשמעת חמודה מאוד אבל כל מה שאני יודע עליה זה שהיא ערביה. זה הרתיע אותי אז לא הלכתי.
(ותחסכו בבקשה את הנאום שללכת לקוקסינלית זה בסדר אבל לערביה לא, כל אחד ומה שעושה לו טוב).

טולאיי

6
אחד אומר שהיא ארוכה והשני שהיא ערבייה, אלה שני דברים שלי לא מפריעים באופן אישי :)
יש מישהו עם ביקורת יותר כללית?

אגב, לגבי ריח באופן כללי זה הדבר שהכי מפריע לי אצל קוקסינליות, יש לא מעט מוזנחות בתחום וזה פשוט כמו להיות עם גבר מזיע וזה בדיוק ממה שאנחנו מנסים להמנע פה...

טולאיי

7
[QUOTE=Batt47] ads תוכל בבקשה לצרף קישור על דיווח/ים עליה?
אני מחפש לא מעט זמן ולא מוצא שום דבר עליה...
[/QUOTE]
יש פה בפורום דיווחים עליה! קראתי יותר מאחד כזה..
ודיווחים של מדווחים אמינים! אחד מהם של רבנדל...
אף אחד מהדיווחים לא הציג אותה כנותנת שירות טובה ולכן הסיכוי לדעתי שלא תזרוק כסף לפח קטן
אם יש לך כסף מיותר בכיס ובזין שלך להמר...אז שיהיה בהצלחה..לך תדע לפעמים יש הפתעות בחיים
יכול להגיד לך רק דבר אחד אחי...
אני לא הייתי אצלה בעיקר עקב הדיווחים שקראתי והתייעצות עם רבנדל אבל כן ראיתי אותה במקרה יום אחד בת"א ושמע...היא כוסית...לא יודע מה היתה בעבר..היום היא פצצה!

טולאיי

8
הייתי אצלה בעבר. במקור אספתי אותה מהרחוב, אבל בגלל שעשתה לי את זה החלטתי לקחת אותה לאירוח בביתה.
טעות. שילמתי 300 ש"ח וקיבלתי יחס שלא היה הרבה יותר טוב ממה שהייתי מקבל ממנה ברחוב.
נראת טוב, אבל לא שווה את האירוח בבית. מקסימום סקס מהיר באוטו שעולה לא יותר מ100 ש"ח.
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”