כ חוויותי מסברין בתל ברוך - דף 2 - סקס אדיר

חוויותי מסברין בתל ברוך

11
[QUOTE=tomer31] אבל היא אמרה לי שהיא שונאת את ה"קליינט " וזה בסדר אחרי 20 שנים אמרה שהיא מגיל 15 והיא עדיין לא בת 30 אפיחךו
[/QUOTE]

אם היא בתחום מגיל 15, וכבר עברו 20 שנה, אז היא לפחות בת 35, אז החלק האחרון של המשפט לא מסתדר,

וחוץ מזה היא כבר לא נראית משהו, ועוד העבודה שהיא מכנופיית מור ויטל, האלה שחושבות שהשמש זורחת להם מהאשך הימני ושוקעת בחרץ של התחת .....

חוויותי מסברין בתל ברוך

12
גם כשאני ביקשתי י מסברין לגמור לי בפה היא גמרה על כולי בערך כולל הפה חח.. ריססה אותי...

ד"א אף פעם לא הבנתי מאיפה הרתיעה הזו ממור ויטל והחברות שלה... מור נותנת שירות מעולה, על נופר אין לי מילה רעה להגיד, נוי היתה קבועה שלי... על סברין אחרים אמרו מספיק... באמת שאני לא מבין

חוויותי מסברין בתל ברוך

14
[QUOTE=Junior]גם כשאני ביקשתי י מסברין לגמור לי בפה היא גמרה על כולי בערך כולל הפה חח.. ריססה אותי...

ד"א אף פעם לא הבנתי מאיפה הרתיעה הזו ממור ויטל והחברות שלה... מור נותנת שירות מעולה, על נופר אין לי מילה רעה להגיד, נוי היתה קבועה שלי... על סברין אחרים אמרו מספיק... באמת שאני לא מבין
[/QUOTE]

מסכים איתך בכל מילה.

מור נותנת שירות מעולה (למי שפאסיבי).
נוי הייתה קבועה שלי הרבה זמן
ונופר קבועה שלי הרבה זמן...
סברין הייתי אצלה פעמיים ולא חזרתי כי משום מה היא לא עשתה לי את זה יותר מידי, אבל נתנה לי שירות באמת מעולה.
היחידה שלא הסתדרתי איתה כל כך היא מנדי, כוסית על, זין גדול אבל כמו שידוע יחס מעט קריר.

חוויותי מסברין בתל ברוך

15
מור ויטל באמת נותנת שירות טוב , אבל יש בעייה רצינית של ריח של הכלבים שלה על המיטה , ועוד אחרי האקט אחרי שליקקתי אותה בכל הגוף אני רואה אותה מתחבקת עם הכלב על המיטה . מה זה החרא הזה ?Deadאצבע למטה
נוי אביב באמת נותנת שירות מכל הלב והיא גם חרמנית רצח , לא יודע איפה נעלמה ? גררה אותי למסדרון והתחילה לקפוץ עליי כאילו אין מחר , כשאני שוכב על הריצפה כאילו אני בחלום Approveחיוך גדולאצבע למעלה
נופר נווה , נותנת את מלוא הזמן , זורמת לתנוחות גמירות , מה שבא לך . באמת אחלה
סברין , חושבת שהשמש זורחות לה מהתחת , היא באה אליך בדרישות , כאילו היא משלמת , שתלך לחפש מי ינענע אותה .
לא מוצצת , לא נותנת לחדור , לא נותנת ללקק או למצוץ וגם אם כן , אז בקטנה , אז תגידו לה שתחפש אותי בלפלנד כועס
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”