כ ג׳ולי - דף 3 - סקס אדיר

ג׳ולי

21
אז הייתי אצל הנערה. נתחיל מהשורה התחתונה, מעולה! הרבה זמן שאני לא מתארח בארץ בגלל יותר מדי אכזבות אבל היום בגבור החרמנות החלטתי בכל זאת לתת הזדמנות.
למרות האזהרות כאן בפורום, ניסיתי גם את ג'וליאנה, כי זכרתי אותה לטובה מאירוע לפני שנים רבות בתל ברוך, בתקופה שעוד עשיתי במכונית... כשהשגתי אותה התברר שכרגע היא אקטיבית בלבד ולאחר התלבטות קצרה החלטתי לרדת מזה.
על כל פנים, לענייננו, הצלחתי לאחר מאמצים לא מבוטלים להשיג את ג'ולי, אכן מאוד מסובך להשיג אותה...
ראשית אתייחס לגבי ההערות בתגובות האחרונות על תוספת משקל. שקר וכזב אלא אם היא הייתה ממש אנורקסית לפני כן. רזה, בטן שטוחה ושרירית, בקיצור אין שם מקום גם לחצי קילו, בטח לא חמישה שישה.
פנים יפות כפי שתוכלו לראות בתמונות, לטעמי יפה יותר במציאות. קול נשי יחסית, נראית אישה מרגישה אישה עם גוף פצצה ונועם הליכות.
400 החליפו ידים, התקלחתי, היא התקלחה וזרמנו למיטה.
הגוף שלה סופר נעים למגע, חלק חטוב וצעיר.
התמקדנו במציצות הדדיות וליקוקים שונים עד שעמד לה כמו שצריך. זין יפה מאוד, ארוך, אני מאמין שיש שם את 19 הסנטימטרים עליהם היא מכריזה. כשעמד לה רציתי להחדר, לדאבוני זה לא הצליח, הזין לא מאוד עבה אך כאב לי מדי ונאלצתי לוותר.
בשלב הזה רציתי לחדור אליה אבל היא העדיפה שנמשיך במציצות וזרמתי אתה. זה לקח הרבה זמן כי אני לא ממש רגיל לגמור במציצה אבל לבסוף בשילוב של קצת עזרה מהיד בשילוב מציצה גמרתי בגדול ועם סיפוק עצום. חשוב להדגיש שאני לא צעיר, לא נראה כמו בראד פיט וכאמור לקח די הרבה זמן. לרגע אחד לא הייתה אווירת תקתוק או לחץ להתקדם שלב.
הדירה יפה ונקיה בבניין משופץ על קו התפר בין מרכז ת"א לדרומה.
לסיכום
יחס מעולה, גוף פצצה, זין יפה ונעים, בחורה נהיה מריחה טוב ושירותית. קשה להאמין שיש בארץ כזו.... כל כך התרגשתי מהתגלית שהשארתי עוד מאה טיפ.
אם אחזור שוב לניסוי בישראל זה לבטח יהיה עם ג'ולי.

ג׳ולי

22
[QUOTE=balon14] אז הייתי אצל הנערה. נתחיל מהשורה התחתונה, מעולה!  הרבה זמן שאני לא מתארח בארץ בגלל יותר מדי אכזבות אבל היום בגבור החרמנות החלטתי בכל זאת לתת הזדמנות. 
למרות האזהרות כאן בפורום, ניסיתי גם את ג'וליאנה, כי זכרתי אותה לטובה מאירוע לפני שנים רבות בתל ברוך, בתקופה שעוד עשיתי במכונית... כשהשגתי אותה התברר שכרגע היא אקטיבית בלבד ולאחר התלבטות קצרה החלטתי לרדת מזה. 
על כל פנים, לענייננו, הצלחתי לאחר מאמצים לא מבוטלים להשיג את ג'ולי, אכן מאוד מסובך להשיג אותה... 
ראשית אתייחס לגבי ההערות בתגובות האחרונות על תוספת משקל. שקר וכזב אלא אם היא הייתה ממש אנורקסית לפני כן. רזה, בטן שטוחה ושרירית, בקיצור אין שם מקום גם לחצי קילו, בטח לא חמישה שישה. 
פנים יפות כפי שתוכלו לראות בתמונות, לטעמי יפה יותר במציאות. קול נשי יחסית, נראית אישה מרגישה אישה עם גוף פצצה ונועם הליכות. 
400 החליפו ידים, התקלחתי, היא התקלחה וזרמנו למיטה. 
הגוף שלה סופר נעים למגע, חלק חטוב וצעיר. 
התמקדנו במציצות הדדיות וליקוקים שונים עד שעמד לה כמו שצריך. זין יפה מאוד, ארוך, אני מאמין שיש שם את 19 הסנטימטרים עליהם היא מכריזה. כשעמד לה רציתי להחדר, לדאבוני זה לא הצליח, הזין לא מאוד עבה אך כאב לי מדי ונאלצתי לוותר. 
בשלב הזה רציתי לחדור אליה אבל היא העדיפה שנמשיך במציצות וזרמתי אתה. זה לקח הרבה זמן כי אני לא ממש רגיל לגמור במציצה אבל לבסוף בשילוב של קצת עזרה מהיד בשילוב מציצה גמרתי בגדול ועם סיפוק עצום. חשוב להדגיש שאני לא צעיר, לא נראה כמו בראד פיט וכאמור לקח די הרבה זמן. לרגע אחד לא הייתה אווירת תקתוק או לחץ להתקדם שלב. 
הדירה יפה ונקיה בבניין משופץ על קו התפר בין מרכז ת"א לדרומה. 
לסיכום
יחס מעולה, גוף פצצה, זין יפה ונעים, בחורה נהיה מריחה טוב ושירותית.  קשה להאמין שיש בארץ כזו.... כל כך התרגשתי מהתגלית שהשארתי עוד מאה טיפ. 
אם אחזור שוב לניסוי בישראל זה לבטח יהיה עם ג'ולי. 
[/QUOTE]
לא מפתיע..
היא בהחלט מהמארחות ההוגנות יותר שיש פה בארץ
האמת שאותי מבאס שגם איתה נהיה קשה לתאם(לא כמו עם רומי..אבל בכל זאת) וגם מבאס שהיא לא גומרת..
אבל חוץ מזה היא מאמי אמיתית וזורמת ואיתי היא מאוד קינקית במיטה

ג׳ולי

24
נצפתה פעמיים בהר ציון סירבה לי פעמיים בנימוס בטח חשבה שאני אריתראי או סודני חחחח או שסתם לא אוהבת שחורים
בגלל זה חושש ללכת אליה לדירה למרות שממש רוצה לדגום

ג׳ולי

26
הבטחתי בשאלה על קאנדל דיווח אז הנה הוא.

לפני כשבוע וחצי, בלי חו"ל באופק, גברה החרמנות והחלטתי לחזור לביצה המקומית.
שוחחתי עם קאנדל, שהתמונות שלה אכן מרשימות מאוד, סיכמנו שאגיע תוך שעה ולבקשתה טלפון 15 דק' לפני. יצאתי לדרך הגעתי כעבור פחות משעה, התקשרתי. ענתה, אמרה שהיא עייפה והולכת לישון, התבאסתי אך נותרתי מנומס... למחרת בשעות הבוקר, שוב טלפון, שוב סיכום כנ"ל, הגעתי אחרי פחות מחצי שעה. אמרה שיצאה לרגע ותחזור תוך עשרים דק' חיכיתי. כעבור חצי שעה התקשרתי שוב והיא אמרה תוך רבע שעה... ויתרתי....
התקשרתי לג'ולי המוכרת לי ונמצאת באותו אזור. הדעות לגביה חלוקות, אבל אני תמיד הייתי מרוצה ממנה. פצצה, יפה, חלקה ברמות מדהימות, זין יפה וגדול ויחס טוב לדעתי.
הגעתי כסף החליף ידים ולמיטה.
היו חיבוקים ליקוקים מציצות ועוד עד שרציתי לעבור למנה עיקרית. שם התברר שלא בא לה לקבל וגם לא לזיין... מוזר אבל לא היה כל כך אכפת לי כי היה ממש נעים..
המשכנו במציצות הדדיות עד לגמירה שלי, ואז להפתעתי היא המשיכה עוד עד גמירה יפה ומרשימה שלה...
זה אמנם לא היה מה שתכננתי אבל יצא שווה ביותר. נהניתי מאוד ונותרתי בדעתי שהיא מהשוות ביותר שיש לארצנו להציע.
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”