כ המלצה- ליאור מרמת גן - סקס אדיר

המלצה- ליאור מרמת גן

1
בדיוק כמו הרבה דיווחים בעבר. לא מלחיצה בזמן, שירותית מאוד לקחה את הכסף אחרי המפגש(חיכתה שאני אוציא אותו מיוזמתי).מי שמחפש אקטיבית נקייה ואסטטית שבאמת יודעת מה היא עושה, אין ספק שהיא הכתובת. הדבר היחידי לשיפור הוא הטלפונים ברקע מידי פעם.אומנם היא לא עונה אבל הצלצול הפתאומי לעיתים מטריד.אבל חוץ מזה באמת מעולההההה. אני לא נוהג לדווח ופחות איש של כתיבה, אבל היה באמת שווה את התמורה.

המלצה- ליאור מרמת גן

4
כן היא רק אקטיבית והיא גם דומיננטית ואגרסיבית מה שאומר שמי שבלי הרבה ניסיון כפסיבי לא בטוח שהייתי ממליץ
אני הייתי איתה ומאוד נהניתי רק שהיא מאוד אוהבת לזיין ורוצה לזיין עמוק וחזק ומי שלא מספיק מנוסה ויכול לקבל את זה לא בטוח שייהנה לחלוטין מהחוויה.
פעם ראשונה אצלה נתנה לי פופרס מה שמאוד הקל על קבלת הזין שלה עמוק לגרון וגם כאשר זיינה אותי
פעם שנייה לא היה לה או שפשוט לא הציעה ואני לא חשבתי על לבקש בכלל מה שהקשה יותר על לקבל את הכלי שלה בפה ומאחור ולכן פעם שנייה אצלה נהניתי פחות אבל לא בגלל השירות שהיה מושלם אדיב ורגוע בלי לחץ אלא בגלל שאני לא הייתי מיומן מספיק ללכת לנותנת שירות כמוה שאוהבת להשתמש בכלי שלה וצריכה מישהו שיכול לקבל אותו
יש לך חור אז צריך לסתום אותו ...
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”