אז ככה הייתי אצלה שבוע שעבר, תיאמנו מחיר בהודעות לפני ומסרה כתובת.
היא מארחת בחדר שלה בבית מלון כשהגעתי היה לי קצת קשה למצוא כי אני ירושלמי לא מהאזור.
פתחה את הדלת בבגד ים אדום לוהט היא הייתה בבריכה לפני שבאתי, נכנסה למקלחת החליפנו כמה מילים והתחלנו.
בחורה יפה נאה וחלקה, פנים נשיות ועדינות, חזה סילקון גדול שמרגיש אחלה כמו אמיתי.
התחלנו בקצת מגעים מיזמוזים אחרכך הורדתי לה את התחתונים והתחלנו במציצה הדדית.
הבחורה נחמדה וזורמת לכל מצצתי קצת לייקקתי לה את החור עם אצבע בפנים והיא החזירה לי ברימינג נפלא לחור תוך כדי ליקוק לביצים מדי פעם ואז הלבשתי קונדום והתחלנו, שאלה איזה תנוחה אני מעדיף אמרתי דוגי והתחלנו תוך כדי שאני מחזיק את החזה הנפלא שלה. לאחר קצת זמן ביקשתי ממנה לגמור אמרתי לה אם אפשר על הפנים אז ענתה בחיוב אבל לא לעיניים (פעם ראשונה שאני לא שומע התנגדות לזה) ואז ירדה לברכיים ופתחה את הפה והשפרצתי כמות די נדיבה על הפנים בפה ועל החזה והיה מופלא כמו סרט פורנו (כראה לזה big big load).
לאחר מכן שאלה אם אני רוצצה לקבל נענתי בחיווב, לחדר שלה יש מרפסת קטנה בחוץ אז הצעתי שנצא החוצה, ישנה ספה חצי מכוסה אז יצאנו ערומים ושם התחילה להחדיר לי אותו לאחר שמצצתי קצת, ישלה זין בינוני נחמד ולאחר קצת זמן לא יכולתי לסבול יותר אז אמר
תי לה לעצור (אני לא כזה עמיד אבל הרגיש מופלא) לאחר מכן מצצתי לה קצת והיא גמרה והשפריצה כך שהגיע עד החזה שלה.
נכנסנו למקלחת ולאחר מכן ישבנו ודיברנו קצת היא די נחמדה והתחילה לספר על התיולים שלה והנסיעות לדובאי ואיפה מומלץ לבקר בארץ. לאחר מכן התלבשתי ושילמתי לה (סיכמנו על 500 מלתחילה) אולי זה נשמע מדי לאחרים אבל לדעתי לקבל שירות טוב מבלי לשמוע לא לא או צריך תוספת ואני את זה כן וזה לא זה מחיר הוגן. נפרדנו בנשיקה והביתה.
ממליץ בחום אך לא יודע עד מתי בארץ וחבל לפספס.
גוף 8
מראה 8
שירות 9