כ זה רק אני או שנעלמו מספר דיווחים? - דף 2 - סקס אדיר

זה רק אני או שנעלמו מספר דיווחים?

11
[QUOTE=איצטגנין]

<font size="2" color="#00ffff">חברים, חשוב לזכור שקוקסינלית 'חיה' על הורמונים נשיים..
<font size="2" color="#00ffff">ואם היא לא הורידה את האשכים - יש מאבק מתמיד בין ההורמונים הנשיים הנלקחים דרך הפה להורמונים הגבריים המיוצרים באשכים.
<font size="2" color="#00ffff">
<font size="2" color="#00ffff">אנחנו מכירים מה הורמונים נשיים גורמים לאישה...
<font size="2" color="#00ffff">עכשיו תארו לעצמכם מה קורה כשיש בגוף גם הורמונים נשיים וגם גבריים...

[/QUOTE]מה..נראה ששתית יותר מידי מידי אתמול?!
בוא תן להן עוד סיבות להשתין עלינו בכייף! באמת גאוני!
לא יעזור כלום!
שום תירוץ לא מצדיק תקתוק או יריקה בפנים של לקוח..את מתוסבכת..קחי חופש או לכי תעבדי בשירות לקוחות, מוכרת, ברמנית או בטלמרקטינג וכשתקומי ביום של קצר עם עצמך דברי על זה עם הבוס שלך

אין פה עניין של לגטימי או לא
לכל אחד יש את הקצרים שלו עם עצמו רק הסיבות משתנות
רוב המארחות בארץ תקתקניות ויותר מזה, מתוך בחירה ולא בגלל שום דבר אחר אז אל תעזור להם בעוד כמה תירוצים הם מספיק יצירתיות גם בלי העזרה שלך חבר יקר

12
sds צודק.
כולנו נותנים שירות, לא משנה מה המקצוע שלנו. נותנים שירות לבוס, ללקוחות, לעובדים בחברה, ועוד ועוד. אף אחד מאיתנו לא יכול להרשות לעצמו להיות מגעיל לזה שמקבל שירות. במקרה כזה נפוטר, או נפסיד לקוח, או שיגרם לנו נזק אחר. אין סיבה שזונה (לא משנה מאיזה מין) או פקידה של זונה יתנו שירות רע ללקוחות.

13
[QUOTE=חמש תלתן]sds צודק.
כולנו נותנים שירות, לא משנה מה המקצוע שלנו. נותנים שירות לבוס, ללקוחות, לעובדים בחברה, ועוד ועוד. אף אחד מאיתנו לא יכול להרשות לעצמו להיות מגעיל לזה שמקבל שירות. במקרה כזה נפוטר, או נפסיד לקוח, או שיגרם לנו נזק אחר. אין סיבה שזונה (לא משנה מאיזה מין) או פקידה של זונה יתנו שירות רע ללקוחות.

[/QUOTE]

ועל זה נאמר... אמן!

14

sds,
אינני מנסה לעזור לקוקסיות. אני מנסה לעזור להבין.
כשמבינים - יותר קל לקבל ולנהוג בהתאם.

איך ג'ולי הפכה ממומלצת למושמצת? רק בהשפעת שיחות עם חברותיה הקוקסינליות ? ...

למרות זאת,
עדיין אינני מבין איך בחו"ל מוצאים הרבה (יחסית) נותנות שרות טובות...
אבל גם בחנות ישראלית ממוצעת אתה מקבל שרות פחות טוב מחנות זהה בחו"ל..

ולא לשכוח את הזונות 'נותנות השירות' הישראליות ...

ישראלים ושירות טוב - זה משהו שלא מתקיים בכפיפה אחת. מבולבל

המגביה עוף - ירחיק ראות

15
הקוקסינליות בארץ נותנות שירות בשביל השלמת הכנסה מסוימתי לא כי הן אוהבות את זה (כמובן שאני לא מכליל את כולן)כשאתה מגיע לטרנסית בארץ היא רק רוצה תכסף שלנו ושנעוף להן מהעיניים בגלל זה הם מתקתקות.
לאומת זאת בחול הקוקסינליות נותנות שירות טוב כי הן הפכו את זה למקצוע שלהן עבודה לכל דבר ועניין והן גם נהנות מזה

זו דעתי לפחות יש שיסכימו ויש שלא
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”