כ קוקסינלית ספרדיה - דף 2 - סקס אדיר

קוקסינלית ספרדיה

11
טוב אז כמו שהבטחתי ביקרתי את חברתנו מאקוודור ביום שישי ולהלן התקציר:
מתגוררת בדרום תל אביב אצל חברה שלה (או מישהי שייבאה אותה אין לי באמת מושג) לא מדברת עברית בכלל אנגלית שתיים וחצי מילים ותקשרנו בעיקר בספרדית ושפת הסימנים.
הדירה ישנה ולא נקייה מודה שגם האיזור בדרום תל אביב (שנים שלא ביקרתי בו) בהחלט לא נעים להסתובב בו בלילה.
צלצלתי ענתה החברה שמדברת עברית (מאוד נחמדה גם בטלפון וגם בדירה עצמה) מי שזה מפריע לו-זו בעיה התקשורת היא רק עם עם האישה שמדברת עברית.
הועברו 400 ש"ח ונכנסו לחדר.
מרלן נראית לדעתי יותר טוב מבתמונות (אגב הוסיפה תמונות עדכניות וחדשות פה באתר) טיפה יותר מלאה ( לי זה לא הפריע-להפך יותר מהנה וסקסי).
הבחורה נותנת שירות מבחינת הרגשה של חברה - וי אי פי יותר טוב מאישתי כשהיא שיכורה, היא טורפת אותך בנשיקות, ליקוקים צוואר צרפתיות אוזניים הכל מדהימה.
חזה ענק, וחבריקו בין הרגליים בינוני ומספק בהחלט.
מפה לשם מתחילים נשיקות מזמוזים ירידות הדדיות, התחלתי לזיין אותה בדוגי, מחליפים למסיונרית, חוזרים ל69, עד שהחלטתי לנסות להיות הפאסיבי -היא הייתה איתי סופר עדינה וחייב לומר שממש נהנתי תוך כדי חיבקה נישקה עטפה בחום, ממש הרגשתי כאילו אני עם התאילנדית מבחינת השירות.
מפה לשם המשכנו עד לגמירה המיוחלת שלי על החזה והפנים שלה- ליקקה הכל וניקתה אותי. הרגשה חלומית.
למי שציין שהוא הגיע והיא לא התקלחה אז לא יודע אבל אצלי התארגנה עם מגבת וניראה היה שהולכת להתקלח לא לפני שנגבה אותי מאלף עד ת' עם מגבונים ( על מקלחת בדירה שם ויתרתי מראש).
שורה תחתונה: מי שחשוב לו בעיקר השירות לפי דעתי היא מ-צ-ו-י-י-נ-ת ושווה כל שקל לא מכיר מישהי בארץ שמתקרבת אליה בנתינת השירות.( בהדמנות זו אציין כי אני בחרם מוחלט על בנות הארץ-בממוצע אחת לחודש מגיע לפה תיירת ואין מה להשוות את השירות שלהן לבין השירות של הישראלית-פשוט לא שוות שקל).
לגבי המראה: מבחינתי היא ניראת ממש טוב מי שחשוב לו מישהי ממש רזה וחטובה אז היא פחות-אבל זה טעם וריח ניתן לראות את התמונות שלה הן אמיתיות ומשקפות את איך שהיא ניראת.
אני ממליץ בלחום עליה ובטוח שאחזור אליה כל עוד היא פה בארץ.

תהנו
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”