כ חדש בתחום ורוצה יעוץ והמלצות - סקס אדיר

חדש בתחום ורוצה יעוץ והמלצות

5
אני יכול להגיד שחיפשתי כאן מישהי להתנסות ראשונה. קראתי המון דיווחים ובכל פעם שמצאתי מישהי שכתבו עליה דברים טובים, אחר כך כבר הבנתי שיש איתה בעיות. בסוף החלטתי ללכת על מישהי שנראתה לי טוב בתמונות, כתבו שהתמונות אמיתיות, וכתבו דברים די טובים עליה. התברר שהתמונות ישנות (היא עדיין נראתה לא רע, אבל כבר ממש לא כמו בתמונות), והשירות היה מזעזע.

בקיצור ההתרשמות שלי היתה שבארץ כולן גרועות בשירות, או לא נראות כל כך טוב, או גם וגם. לא ניסיתי מאז שוב כי לא מצאתי המלצה שהיא רק חיובית.

אשמח לגלות שאני טועה.

7
יש הרבה נפילות בתחום הזה בארץ
אם אתה רוצה ללכת יותר על בטוח שלב את זה עם נסיעה לחו"ל, יש מספיק יעדים בעולם בהם תוכל להגשים את החלום בלי להפוך אותו לסיוט..חחח

גם פה יש כמה מארחות טובות
אם אתה רוצה להיות פרקטי חפש 3 או 4 מהמודעות שעושות לך את זה ותשאל לגביהן
יהיה יותר קל לענות לך

8
יש כמה שנראות מעולה בתמונות, רק שאלה תמונות של דוגמניות מחו"ל ולא שלהן, אז אין מה לשאול עליהן.

הנה כמה בנות לחוות דעת - מראה, שירות והתאמה למתחילים (רק בבית, לא ברחוב):
אנאל - אני מבין שזאת שיר טל. נראית טוב בתמונות. התחילה לקבל בבית. מישהו כבר טען שהשירות זבל.
ספיר - נראית חמודה, אבל נדמה לי שהיא החליפה שם (כבר רמז לבעייתיות) ושהיו עליה דיווחים שליליים, אם אני לא טועה עם מישהי אחרת.
שירן - לא זוכר כבר, אבל בטח קראתי שהשירות לא משהו כי אחרת כבר הייתי קובע איתה.
רומי - בעבר היו בעיות שירות. לא קראתי עליה משהו עדכני. רק ראיתי במודעה שהמחיר יקר. השאלה אם בצדק.

9
[QUOTE=חמש תלתן] יש כמה שנראות מעולה בתמונות, רק שאלה תמונות של דוגמניות מחו"ל ולא שלהן, אז אין מה לשאול עליהן.
הנה כמה בנות לחוות דעת - מראה, שירות והתאמה למתחילים (רק בבית, לא ברחוב):
אנאל - אני מבין שזאת שיר טל. נראית טוב בתמונות. התחילה לקבל בבית. מישהו כבר טען שהשירות זבל.
ספיר - נראית חמודה, אבל נדמה לי שהיא החליפה שם (כבר רמז לבעייתיות) ושהיו עליה דיווחים שליליים, אם אני לא טועה עם מישהי אחרת.
שירן - לא זוכר כבר, אבל בטח קראתי שהשירות לא משהו כי אחרת כבר הייתי קובע איתה.
רומי - בעבר היו בעיות שירות. לא קראתי עליה משהו עדכני. רק ראיתי במודעה שהמחיר יקר. השאלה אם בצדק.
[/QUOTE]
לגבי אנאל..לא אנקוב בשמה המדוייק אבל אתה בכיוון...היא ללא ספק אחת הטרנסיות היותר כוסיות אם לא ה...
יש לארצנו להציע! לא הייתי אצלה אבל בהחלט הימור שאני יכול לקחת.
את ספיר לא מכיר אבל לפי התמונות היא נראית כמו מתלבשת ולא לכל אחד זה מתאים.
רומי היא מהמארחות הכי פחות מסוכנות מבחינת ההימור! לא שמעתי על יותר מידי בעיות איתה..הרוב הגדול יוצא ממנה עם חיוך רחב על השפתיים וגם אני!
הבעיה הגדולה איתה זה לקבוע ולתפוס אותה
שירן היא גם מארחת טובה יחסית לארץ אבל יש לה גם קריזות..
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”