כ גם את הטראנסיות מחול ביאסנו :-) - סקס אדיר

גם את הטראנסיות מחול ביאסנו :-)

1
אני בקשר עם טראנסית שהיתה בארץ היה לנו גם איזה דייט לא הכי זורם שאפילו כתבתי על זה.
אחר כך דיברנו קצת והבנתי מה היה שם ומאז ניפגשנו עוד כמה פעמים עד שעזבה.
מי שזוכר אותה MILGROS סה"כ בהשוואה לטראנסיות בארץ היא נראית טוב (למעט כתמים בעור לי הפריע בהתחלה מודה אחכ כבר לא כי זה ממש שולי ביחס לשאר) זין חזק וטוב יודעת לזוז מפנקת בלי אי אאוץ וכל מיני שטויות.
פגשתי אותה ביוון לפני חצי שנה שהייתי בטיול וגם בסנט פטרסבורג אנחנו בקשר יומי בוואטס אפ.
נהיינו גם חברים מעבר לזיונים, סיפרה לי רבות על מה שעובר ועבר עליה.
אחת הסיבות שהיא לא מתלהבת לחזור זה .....במילים עדינות לקוחות דרעק, מנסים להוריד אותה במחיר לכיוון ה 300-400 ש"ח וידוע לכולנו מה מקבלים בתמורה.
אני אגלה לכם סוד היא חוזרת לארץ בקרוב אבל לצערי לא מוכנה לשמוע על אירוח כי די התבאסה על המסחרה.
ברור לכולנו ש 800 ש"ח זה לא בתקציב של רוב החברים.
אני באמת שואל בכונה כי אולי אצליח כן לשכנע אותה.
מה לדעתכם תשלום לבחורה ברמתה ובשרות לשעה של פינוק וכולל הכל ומי שהיה מבין מה זה הכל.

3
לא דיברת על היחס של הלקוחות, איך התנהגו, ניקיון, דרישות וכו'.. רק על הכסף.
ואנחנו הדרעק.. אההה.
שתישאר בחו"ל נשמה, יש לנו מספיק כמוה גם ככה. כשנרוויח את מה שמרוויחים באירופה ובמטבע של אירופה, נדבר על 200 יורו +. לא נסחפה בכלל.

5
קח למשל את רומי, שעדיין לא הייתי אצלה 400 וכולם אומרים רק מילים טובות.
קח את דומיניק חלק נהנהים כי השירות מעולה וחלק מתלוננים על הלכלוך, 300
נוסיף פה את ליאור גם זיין גדול, גם נותנת שירות של שולטת.
קח עוד אחרות כולן זה בין 300 400 ואני מדבר על הטובות.
לא שיש הרבה כאלו אבל יש.

300 400 זה המחיר לטובות בתחום זה.
למה שמישהו ישלם 800 כשאפשר בחצי או בפחות?
אם לא מתאים לה השוק כאן, כנראה שלא מתאים שהיא תציע כאן שירות.
ככה היא מרגישה לא טוב וגם אנחנו.

7
תעצרו את העצבים חברים ציינתי בפרוש מה היא אמרה
רומי פגז ושרות ליגה ולא תוריד שקל מתחת ל 400 ומי שינסה גם יסונן
כמו עוד כמה נותנות שרות טוב ואיכותי שהמחיר לא יורד.
אבל שמדברים איתה ושולחים לה הודעות שמישהו כותב לה
"למה מה קרה 200$ ? מי ישמע יש לך זין מזהב לכי תזדייני ימכוערת"
יש דרך לפנות כמו שממני גם ביקשה 200$ ובסוף הסכימה ל 600 ש"ח של שעה מלאה כולל גמירה שלה
ושעה על השעון והיו פה כמה שהיו ונהנו מאד.
כאן טראנסיות מבקשות על ארוח וגמירה 500 ש"ח ואני מדבר על הטובות.
אז כל אחד והטעם שלו והתקציב שלו ודרך אגב היא לא היחידה שיצא לי לדבר איתה על עניין הלקוחות המיודים שאוהבים לקלל ולהציק.
אלו לקוחות דרעק לא מתאים המחיר סבבה זכותם לא לשלם ולבוא אבל לא צריך לרדת נמוך.

8
[QUOTE=suck this]לא דיברת על היחס של הלקוחות, איך התנהגו, ניקיון, דרישות וכו'.. רק על הכסף.

ואנחנו הדרעק.. אההה.

שתישאר בחו"ל נשמה, יש לנו מספיק כמוה גם ככה. כשנרוויח את מה שמרוויחים באירופה ובמטבע של אירופה, נדבר על 200 יורו +. לא נסחפה בכלל. [/QUOTE]

לקוחות שהגיעו מן הסתם נהנו ולא היה לה תלונות על זה כי היא מבחינתה לא ממש יכולה לסרב ללקוח אם הוא לא הכי הכי לטעמה.
מה שהפריע זה היחס לאלו שהמחיר היה גבוה וירדו למקומות לא נאים

9
גבר, בנאדם שמתקשר ומקלל ולא מגיע זה לא לקוח, מצטער לאכזב אותך ואותה.
מסכים איתך שזה לא לעניין הדיבור הזה, אבל זה כבר קשור לחינוך שבנאדם קיבל ותפישת העולם שלו. יש כאלה שרואים במארחות כלי למימוש היצרים שלהם ותו לא.
לא אתה ולא אני נצליח לחנך חורנים כאלה.

אני לפני טיול לחו"ל אז אני מחפש ומסתכל באתרים של אירוח בחו"ל. אני רואה הרבה מודעות שבנות רושמות שהמחיר לא ניתן למיקוח, מה שאומר שגם שם הכיס קצת מציק לאנשים, ולא כל אחד יכול להרשות לעצמו 100-150 יורו ולא להרגיש את השריפה בכיס. וכמו שאני לא אבקש מטרנסית בהולנד להתיישר למחיר בישראל כי ככה אני רגיל וזה מה שבא לי לשלם, אז שתבין שכשהיא מגיעה למקום שבו מעל 50 אחוז מרויחים פחות מ-7 ברוטו לחודש, זה המצב.
כשאני אהיה בחו"ל, במידה וארצה ללכת למישהי, מן הסתם אשלם לה לפי המחירים שם ולא לפי פה. מה זה מעניין אותה כמה לוקחת טרנסית בארץ? ולמה זה מעניין אותנו כמה היא רגילה לקבל באירופה? בישראל הייה ישראלי.
בלי עצבים, פשוט עובדות..

10
אתה צודק לחלוטין פשוט מבחינתה היא חושבת שכולם כאלו ואומרת אני בארה גם להנות ולבלות אבל על הדרך להרוויח.
אם אני צריכה להתעסק 90% מהטלפונים באנשים לא נעימים אז חבל.
לשמחתי היא אומרת שיש לה איזה כמה קליינטים שכן מחכים לה ונראה לה שאולי שווה כן לבוא אך לא תפרסם אלא תפנה לאלו שהשאירו לה נייד ומחכים לה.
היא לא באה לארץ לעשות מיליונים אלא לשלב בחופשה ככה ששני לקוחות ליום מסדרים אותה......
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”