כ מספר טלפון של בחורינה - סקס אדיר

מספר טלפון של בחורינה

1
אהלן אנשים,
לצערי הטלפון שלי עשה קצת בעיות וחלק מהמספרים הלכו לאיבוד.
אם מישהו יכול לעזור לי בפרטי עם הטלפון של רונה אני יותר מאשמח להחזיר טובה כשאוכל.
אין צורך להציע את אטרף, מכיר, הכרטיס שלי שם חסום לפני הרבה שנים... אפילו צחקנו על זה אחרי זה. אבל גישה אין לי.. אז מי יכול לעזור?

מספר טלפון של בחורינה

7
אני לא מבין את זה. כינוי באטרף זה פרטיות? מה פרטי בזה?
אתה רוצה שיעזרו לך למצוא מישהי שלא דיווחת עליה בכלל ולא מכירים אותה... כל הרעיון של הפורום הוא לשתף חוויות וללמוד מחוויות של אחרים. אז אתה שומר אותה לעצמך ואחר כך רוצה שיעזרו לך למצוא אותה?
אם זה מקובל ככה, אז זה מסביר למה הפורום הזה כל כך שומם לעומת פורומים אחרים כאן באתר.

מספר טלפון של בחורינה

8
[QUOTE=חמש תלתן]אני לא מבין את זה. כינוי באטרף זה פרטיות? מה פרטי בזה?
אתה רוצה שיעזרו לך למצוא מישהי שלא דיווחת עליה בכלל ולא מכירים אותה... כל הרעיון של הפורום הוא לשתף חוויות וללמוד מחוויות של אחרים. אז אתה שומר אותה לעצמך ואחר כך רוצה שיעזרו לך למצוא אותה?
אם זה מקובל ככה, אז זה מסביר למה הפורום הזה כל כך שומם לעומת פורומים אחרים כאן באתר.

[/QUOTE]

צודק

מספר טלפון של בחורינה

9
[QUOTE=חמש תלתן]אני לא מבין את זה. כינוי באטרף זה פרטיות? מה פרטי בזה?

[/QUOTE]

היא לא מפרסמת בשום אתר, וזה שהיא באטרף לא אומר שהיא בהכרח מחפשת לעבוד שם. מי שמגיע אליה הביתה זה מי שהיא מכירה מהעבר, וגם זה לא על בסיס יומי. אז תהיה רגוע, לא הסתרתי שום מידע מאף אחד, פשוט כי הבחורה לא עובדת במונחים שאתה מדבר עליהם.
להגיד עליה שהיא לא מוכרת, זה בדיחה. לא אשמתי שיש כאן חדשים כל שני וחמישי והם לא מכירים את כל הבנות מהעבר. רבות מהן גם לא רוצות פרסום, וזכותי לכבד אותן גם אם זה לא נראה לך.
חוץ מזה שנתתי כאן מספיק פרטים בשביל שתמצא אותה באטרף, וכאן בהודעות שונות בפורום. למה אתה חושב שכל בחורה שקיימת אי פעם צריך לדווח עליה פעם בחצי שנה כדי לתזכר אנשים שהיא קיימת? תעשו חיפושים..

בכל אופן, הסתדרתי חיוך גדול

מספר טלפון של בחורינה

10
ואתה מצחיק - אם אני מבקש את הטלפון של בחורה שהייתי אצלה ואיבדתי, מן הסתם אם אני רוצה לחזור, השירות היה טוב לדעתי.
לא צריך להיות גאון כדי להבין את זה מתוך הדברים.
לצורך העניין, ושלא תגידו שאני מניאק ששומר לעצמו דברים, כתבו עליה מספיק כאן:
אחלה בחורה, אחלה שירות, באמת בין היחידות שאני מגיע אליהן ומבחינת השירות אין אכזבה. מי שמחפש יותר אקטיבית יהנה איתה.
בעבר עבדה בתל ברוך, לא ראיתי אותה הרבה זמן שם.. אולי עכשיו בקיץ תצא קצת החוצה.
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”