כ מספר טלפון של בחורינה - דף 2 - סקס אדיר

מספר טלפון של בחורינה

13
Suck,
נראה לי יותר מצחיק שאתה תבקש טלפון שאיבדת ולכולם תהייה בדיוק אותה הרגשה כמו לקרוא דיווח מפורט כולל הפניה לפרסום, כולל תיאור של המראה שלה, הגיל שלה, מה היא עושה, מה היא לא מוכנה לעשות, כמה זמן היא נותנת, איך השירות שלה, כמה היא נענית לבקשות, כמה היא מקיימת את מה שהיא מבטיחה, הכל הכל בפרטי פרטים, כי זה הרי ברור שאם אתה רוצה לחזור אליה שנבין בעצמנו את כל הדברים האלה.

אבל אל תיקח את זה קשה. היה לי יותר חשוב לנצל את ההזדמנות ולהגיד שהפורום הזה יבש הרבה יותר מהפורומים האחרים באתר כי אנשים לא משתפים ולנסות להעיר את החברה פה. אין לי שום דבר נגדך אישית. תודה, אגב ששיחררת קצת פרטים עליה.

דווקא הפורום הזה צריך שיהיה בו הרבה יותר דיווחים ומידע כי הבחורות האלה הרבה יותר קשות ורמאיות והשירות שלהן פחות טוב מאשר בפורומים של הבנות הרגילות. כאן צריך הרבה יותר שיתוף ועזרה הדדית כדי להוציא מהן משהו טוב.

מספר טלפון של בחורינה

14
תהיו רגועים, הסתדרתי ומצאתי את הטלפון שלה.
אני מהאחרונים שצריכים לשקר בשביל להשיג מספר של בחורה. מי שכותב דבר כזה, לא מכיר אותי מהדיווחים שלי כאן, ובעיקר בפורומים האחרים שהיו בתחום לפני שנסגרו/ איבדו את העניין..
ותודה ליוריד שאישש את מה שאמרתי. לא סתם כתבתי את מה שכתבתי.
בינתיים אני רואה שהרבה מהמתלוננים רק באים בדרישות מאחרים לדיווחים, אבל דיווחים שלהם לא ראיתי יותר מדי.
לפני שאתם מחליטים מי דיווח על מי, כמה ולמה, מציע שתקישו על השם של אותו משתמש ותראו הודעות. אחר כך תבואו בדרישות ותלונות.
על כל מי שאני מכיר ודיווחו כאן, השתדלתי לחזק או להפריך, לפי החוויה שלי. לא מאלו שהולכים לכל החדשות, מה לעשות? לא אדווח על מי שלא הייתי אצלה, מין קטע כזה של אמינות בדיווח. אני בוחר כבר הרבה שנים שלא ללכת לאירוח, ואלו שאני כן הולך אליהן הן מהיותר ותיקות, דור לפניכם סביר להניח, ורובן כבר ממש לא בקטע של לקבל לקוחות כל היום. מי שהיה לקוח שלהן בעבר ודאג לקחת טלפון, הרוויח. מי שלא, תמיד אפשר לנסות באטרף, תכלס כולן שם.

אה, ואם מנהלי הפורום יואילו בטובם להסיר אותי מהפיקוח שלהם כי רבתי עם איזה אהבל עם פה גדול לפני כמה שנים, יהיה לי קצת יותר קל לעזור לאחרים כאן עם תגובות קצת יותר מהירות. לא שזה באינטרס שלהם..
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”