הגעתי לאמסטרדם לנסיעת עבודה והייתי מכוון מטרה להתנסות לראשונה בחדירה מטרנסית (יצא לי פעם אחת להיות עם טרנסית, אבל רק מציצות הדדיות).
סגרתי לעצמי מלון ליד החלונות הצבועים בכחול (אדום=אישה / כחול=טרנסית) ויצאתי לחפש.
מצאתי ממש לידי מישהי שחומה, יפה מאד עם שיער ארוך וגולש ועיניים ירוקות או בקיצור- נדלקתי!
נכנסתי אליה, הייתה נחמדה מאד והיא התחילה למצוץ לי את אחת המציצות הטובות שקיבלתי בחיי. היא התחילה תוך כדי ללטף אותי מאחור. לאחר מכן רציתי למצוץ לה גם והיא הסתובבה אלי ונגלה לי זין ע-נ-ק!
קצת חששתי מהזין הגדול הזה אבל הייתי פשוט מהופנט ולא יכלתי שלא להכניס אותו לפה שלי.
אחרי שהיא "נעמדה דום" שאלה אותי אם אני רוצה (שהיא תחדור אלי), ואני מצד אחד חששתי מהדבר הזה, אבל הבטחתי לעצמי שהפעם אני לא משתפן ואני מנסה ולכן עניתי לה שאני מעוניין. היא לא היססה לרגע, הרימה את רגליי על כתפיה והתחילה לאט לאט להחדיר לי את הזין שלה ואני התפתלתי מכאבים.
בסוף נכנעתי לכאב וביקשתי ממנה שתוציא אותו כדי שאמצוץ לה והיא לי. מצצנו אחד לשניה במרץ עד שגמרתי בחוזקה (למרות הכאב מהזין העצום שלה) והיא ביקשה ממני שאחזור אליה יומיים אחרי.
לצערי, הכאב נשאר איתי עד למחרת ואז עליתי לטיסה חזרה הביתה, אבל אין ספק שאני חייב חוויה מתקנת עם זין יותר קטן.
וכאן אני פונה אליכם. אשמח לשמוע המלצה על מישהי שדווקא לא מצויידת בטיל בליסטי על סטרואידים, אלא דווקא בזין "רגיל" ואולי אפילו "קטן", כי אני ממש רוצה לחוות חדירה מהנה ממישהי. מבטיח להעביר סקירה בהתאם.
שיהיה לכולכם יום מעולה