כ הקבוצה בטלגרם - מדריך הצטרפות - דף 3 - סקס אדיר

הקבוצה בטלגרם - מדריך הצטרפות

22
[QUOTE=ravnadal]שלום רב לכל חברי הפורום

פתחנו קבוצה בטלגרם של הפורום. הקבוצה מיועדת רק לחובבי קוקסינליות ומתלבשות. לא מלכות שולטות ולא נעליים.
כרגע הקבוצה פתוחה להצטרפות רק לחברים מעל 100 הודעות על מנת למנוע הצטרפות של אוכלי חינם.
אנחנו מדווחים מתייעצים משתפים ותורמים. ההצטרפות היא דיי פשוטה
1. מורידים את תוכנת הטלגרם - ניתן לעשות חיפוש בחנות אפליקציות לפי השם TELEGRAM.
למי שלא מכיר טלגרם זו אפליקציה מאובטחת שבה ניתן לתקשר באופן אנונימי לחלוטין ללא אפשרות להתחקות אחר הטלפון שלך.
אתה בוחר שם משתמש והוא מקבל שטרודל לפני, לדוגמא ravnadal@
2. לאחר שעשיתם אימות לאפליקציה עם SMS שמגיע מהאפליקציה עצמה (לא לדאוג הכל מוצפן!) אפשר להתחיל לעבוד.
למי שמפחד שייקרא קצת בגוגל על האפליקציה - אין חשש להשתמש בטלפון האישי שלכם באפליקציה אבל למגזימים אפשר גם בטלפון מבצעי במידה והוא סמארטפון.
3. אחרי שבחרתם שם משתמש באפליקציה שלחו אותו לי או לניל בהודעה פרטית ונשלח לכם לינק להצטרפות ליוזר שלכם בטלגרם.

אני חוזר ומדגיש שכרגע הקבוצה לא פתוחה לחברים עם מתחת ל100 הודעות וזה לא משנה הסיבות הוותק וכלום אז בבקשה אל תטרחו לשלוח בקשה אם אתם פחות מ 100 הודעות.

הקבוצה מנוהלת בהתנדבות ואין אנו מחפשים כמות אלא איכות.
המטרה שלנו אינה לפגוע בפרנסה של המארחות אלא לעזור לעצמנו להינות כשאנחנו הולכים להתארח.

נשמח לראותכם שם. קריצה

[/QUOTE]

23
״הקבוצה מנוהלת בהתנדבות ואין אנו מחפשים כמו אלא איכות״.. זה לא בדיוק מסתדר עם הדרישה שלכם למינימום 100 הודעות.
אני למשל בטוח לא הגעתי ל100 (אולי 100 נסיונות לרשום הודעות שלא פורסמו) אני מבין שצריך להיות איזה רף אבל חבל שהוא על כמות ולא על איכות. באמת ובתמים שיש לי מה לתרום מנסיון העבר וההווה. חבל.. הייתי שמח להצטרף

24
וכן, דגמו ללא נפילה כי ידעו מתי לבוא ולמי ,שם לא מוחקים את האזהרות כל הטראנסיות בעלות השירות גרוע והנוכלות מסומנות ולכן אין נפילות לפחות עד עכשיו וככה אני מקווה שישאר, ולזאת המטרה שנפתחה הקבוצה, ודבר נוסף יש לנו אנשים שלא קשורים לאדיר אז זה אומר שהיא תופסת תאוצה ויש לנו חברים רבים ועוד הרבה שממתינים להכנס,אם היה רק זיוני מוח אתה לא חושב שאנשים היו עוזבים? וברור תודה להאדמין של אדיר שנתן לי את האופציה לפתוח אותה בפורום שלואצבע למעלה
החיים הם כמו זין, הם לא תמיד קשים

27
[QUOTE=iam100]״הקבוצה מנוהלת בהתנדבות ואין אנו מחפשים כמו אלא איכות״.. זה לא בדיוק מסתדר עם הדרישה שלכם למינימום 100 הודעות.
אני למשל בטוח לא הגעתי ל100 (אולי 100 נסיונות לרשום הודעות שלא פורסמו) אני מבין שצריך להיות איזה רף אבל חבל שהוא על כמות ולא על איכות. באמת ובתמים שיש לי מה לתרום מנסיון העבר וההווה. חבל.. הייתי שמח להצטרף
[/QUOTE]

תפנה בפרטי
החיים הם כמו זין, הם לא תמיד קשים

28
לצערי הרב, גם לי מחקו פוסט....
האמת, אין לי מושג למה.
השתדלתי להתנסח בצורה מכובדת ולספר אך ורק על מה שהיה.....
אני אשמח להצטרף גם לקבוצה ולתנסות ולתרום שם (וגם להעזר בחברין בה כמובן).
אין לי 100 הודעות, ואם גם את מה שיש מוחקים אז בכלל....

29
טוב בואו נעשה סדר בדברים!
א. הקבוצה יותר רלוונטית ממה שהולך פה .. תמשיכו לדווח לאוויר... למי שרוצה (טירן ירוק ממליץ לך בחום ואהבה. וגם למר שגל תילתן 5 שגם ותיק פה וsds הישן וכל הוותיקים שנכנסים ונמצאים איתנו בקבוצה וננמאס להם להיות כבולים.. כולם עדין צופים פה.. הקבוצה לא מאוסה. ולא תימאס אנחנו מוציאים מהקבוצה את מי שלא מתאים מי שלא עוזר ומי שנחשד כמעביר מידע וכבר עלינו על כמה שפה בפורום לא היה חשד לזה...) אז מי שרוצה להמשיך לטחון מים פה מוזמן..

ב. והחשוב מכולם איצטגנין מתחרז אם בני סכנין אני רואה תמשחק של ריאל דורטמונד ומתחשק לי לבעוט בניק שלך כמו שבעטנו אותך מהקבוצה אתה מפרסם פה סתם הודעות כבר הרבה זמן שאני רואה בכל הפורומים אני לא יודע מה אתה מנסה לחפש להיות אדמין או משהו אני לא יודע ולא מעניין אתה נכנס לקבוצות שאתה לא צריך להיות ומחפש להוציא את הרע.. אפילו שלום לא אמרת ולא ניסית לעשותמשהו...

אם היה כל כך חשוב לך היית רושם בקבוצה ולא פה... כנראה מישהו רוצה לנסות להרוס משהו או סתם לנסות לצבור הודעות כדי להגיע ל4000. הודעות משעמם לך להכנס לקבוצה ולקרוא הודעות אבל העיקר להכנס לרשום פה זה מה שחשוב אחרי שאנשים שם נותנים את הכל תמשיך לרשום פה בפורום סתם הודעות ותחפש קבוצות חדשות בשביל לרשום עליהם פה בפורום... ואם אני לא טועה כבר ניסית להסתלבט פה על כמה אנשים בפורום עם התפוז המכני המתחרה שלך תתעסקבדסרים שלך ...
לבנתיים הרעיון מתקדם גם לפורמים אחריםם אולי בגלל זה הפניקה שלך .. להצטרף ל10 קבוצות שלא יקשיבו להודעות הסתמיות שלך ולא יראו את מונה ההודעות שלך..

30
ועודמשהו מר שגל אני דיברתי איתך בפרטי הרבה אתה לא מבין כמה דברים מחדשים אתה מגלה דברים שלא ידעת ותמיד תגלה עוד חדשים ישנים זה לא משנה הפורום מוחק להם פה פרסומים או שהוא לא מאשר אותם בכלל ועעד שאתה לא שולח הודעות לאדמין (הם לא יודעים) זה לא יאושר בחייםם... רק שאתה שם אתה מבין כל 1 עושה את הבחירה שלו..

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”