כ הקבוצה בטלגרם - מדריך הצטרפות - דף 4 - סקס אדיר

הקבוצה בטלגרם - מדריך הצטרפות

31
[QUOTE=איצטגנין]
הצטרפתי.
פתחתי. קראתי כ- 20 הודעות.
סגרתי.
למחרת פתחתי שוב - 493 הודעות.....Shocked

כמו בכל הקבוצות - יש המון קשקשת והודעות ללא תועלת.
חבל.
צריך להתרכז בתכל'ס.

[/QUOTE]

תשמע אין מה לעשות הפורמט הוא אחר האם באמת ציפית שתיכנס וכל הודעה שם תהייה דיווח? אפילו בפורום זה לא קורה.
אני מעדיף לברור 500 הודעות ולקבל פיסות של מידע מועיל מאשר כלום. אני מעדיף שתהייה לי תקשורת ישירה מאשר להעלות פוסט ולחכות עד שמישהו יואיל בטובו לענות. חוץ מזה אנשים לא הולכים כל יום שני וחמישי להתארח מתי אתה התארחת אצל קוקס בפעם האחרונה?

הקבוצה לא באה להחליף את הפורום אלא להשלים אותו ואין ספק שלא לכל אחד זה מתאים.
תודה לך על הביקורת הבונה כשהקבוצה תגדל מספיק נפתח ערוץ נוסף לחברי הקבוצה שבו יפורסמו רק דיווחים.
עדיף להסתכל על אישה יפה מאשר לזיין אישה מכוערת

32
אם אפילו רבנדל, שלדעתי דגם ודיווח על יותר קוקס מכולנו, נעזר בקבוצה והיא מועילה בשבילו אז כנראה שבאמת יש שם משהו...
מי שזה לא מתאים לו שיישאר עם הקשקשת המעט פחות מועילה בפורום. קשקשת מסוננת ומצונזרת...
אנחנו נמשיך לקשקש שם על ה-כ-ל ועל כ-ל אחת

34
[QUOTE=mechman]אני חדש חדש ובלי נסיון בגלל ואני ממש רוצה להצטרף כדי לדעת מה לעשות בתור חוויה ראשונה.
זה אפשרי?
[/QUOTE]

אתה יכול גם להוציא מידע מהפורום כאן, צריך עיצות דבר איתי בפרטי
הקבוצה מפוצצת לעכשיו לא מצרפים יותר אף אחד אלא אם יש לו מספר רב של הודעות או דגימות
החיים הם כמו זין, הם לא תמיד קשים

35
אני חושב שצריך לצרף לקבוצה יותר חדשים
זה יעזור להם יותר מהוותיקים שיש להם יותר ניסיון להימנע מנפילות
גם הוותיקים יותר מכירים את רוב הקוקסינליות ומכירים את הקריזות שלהן
אני מאמין שלכול אחד מהבעלי ניסיון יש את הקוקסינלית הפבוריטית שלו
בהצלחה לכולם ומקווה שהרבה גברים ירוויחו מהקבוצה שניפתחה

38
עדכון: משום מה אי אפשר לערוץ את ההודעה המקורית.

הורדנו את הרף ל25 הודעות על מנת להקל על ההצטרפות של חברים חדשים שמעוניינים לתרום,לעזור לשתף ולדווח.
למי שרוצה לדעת כיצד זה עובד. מי ששולח לי הודעה אני פשוט מסתכל על כל ההודעות שהוא פירסם בפורום
ועל פי שיקול דעת אישי והרגשה אני מחליט אם להוסיף או לא. מי שיש לו הודעה אחת אין מצב שאני אצרף אותו
כי הסיכויים שהוא טרנסית שמנסה לחדור לקבוצה הוא גדול מידי. אנחנו דיסקרטים ולא מעוניינים שיטרידו אותנו
אז בבקשה תבינו זה לא אישי, זה מקדם הגנה Cool

תארו לעצמכם שנכניס כל אחד אז יהיו מלא טרנסיות בקבוצה ומי שידווח הטרנסית ישר תדע במי מדובר ותנסה למרר לו את החיים
תנסה להגיע אליו, לפייסבוק,למשפחה אף אחד לא מעוניין בזה הסינון הוא בישבילכם ולא נגדכם.
עדיף להסתכל על אישה יפה מאשר לזיין אישה מכוערת

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”