כ הקבוצה בטלגרם - מדריך הצטרפות - דף 7 - סקס אדיר

הקבוצה בטלגרם - מדריך הצטרפות

65
לאט לאט הקבוצה גדלה וצומחת - אני מזכיר שאנחנו מצרפים את כולם לקבוצה הגדולה והפתוחה.
כל חבר שדוגם ומדווח נכנס לקבוצת הדיווחים הסגורה שבה יש דיווחים מפורטים (שלעולם לא יימחקו)
על המפגש מחיר, שירות, מראה, מיקום מדויק, מספר נייד, תמונות ובקיצור כל המידע שצריך כדי להחליט אם
אתם רוצים להתארח אצל אחת כזו או אחרת.
העיקרון הזה הנחה אותי במהלך כל השנים וזה לחלוק את המידע והידע שרכשתי
על מנת לחסוך מפחי נפש ובזבוזי כספים מיותר ובמקרים הגרועים סיכונים מיותר של אלימות, הטרדות ואיומים.
תחום האירוח בארץ אינו פשוט ותחום הטרנס על אחת כמה וכמה במיוחד לחדשים שעשויים לחוות חוויות קשות
ולהסיק מכך שלא ניתן להנות מאירוח אצל טרנסית ופשוט לוותר על התחום (כי ניתן גם ניתן).

נקווה לראותכם בקבוצה
עדיף להסתכל על אישה יפה מאשר לזיין אישה מכוערת

הקבוצה בטלגרם - מדריך הצטרפות

70
טוב אז מי שלא מכיר אותי יש לי קבוצת קוקסינליותטרנסיות שמכילה קרוב ל100 פלוס דוגמים. בתחום הקטן הזה של טראנסיות אני חושב שזה קרוב ל80% מהדוגמי הקוקס בארץ, שקימים אם נעשה ממוצע בכל מקרה הפואנטה שהיא הצילה הרבה מאוד אנשים משודדות, מתחזות, חולות נפש, ונפילות. כן בתחום הטראנסיות זה לא שכונה כמו ללכת לזונה רגילה כאן זה מלחמת הישרדות קיצור
לרוב מי שדוגם טראנס אוהב גם נשים ולכן אנחנו רוצים לפתוח קבוצת זונות מי שרוצה שידבר מטרת הקבוצה היא להעביר מידע כמה שיותר מהר כשיש זונה שהיא מסטולה, חרמנית,או ההיפך כשהיא נמצאת ביום מגעיל וללא מצב רוח דבוקה באיזה מחלה או סתם שתתה יותר מידי חלבון ויושבת עם עצירות בשירותים. ככה נוכל להעביר מידה מתי ללכת ומתי לא ואז אפשר ישר לבוא ולשבור אותה או לשנות את יום ההתקפה ליום אחר. אני לא מדבר על דגימות יש מספיק דיווחים על דגימות ועל בחורות באדיר אני מדבר לדעת לפי דיווח מידיי בקבוצה השעה הטובה ביותר לביצוע מתקפה על בחורה מסויימת אצלינו בקבוצה זה עבד הרבה פעמים ולכן חושב שזה רעיון גם כאן
הצעות?
החיים הם כמו זין, הם לא תמיד קשים

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”