אני מדשדש בפורום כבר תקופה ארוכה ודי נהנה מהסיפורים והדיווחים שלכם , לפחות מרובם .
החלטתי שגם שיהיה נכון שגם אני אשתף בחוויה אחת לפחות שהייתה לי , לא שהיו הרבה , ממש לא , אבל גם לא מעט . טוב אפסיק עם החפירות וניגש לעניין.
לפני כשלוש שנים ביליתי עם האשה ועוד זוג חברים באחד המועדונים בת"א (אני כבר לא ילד , היום כבר בן 36) ישבנו על הבר אני והחבר חובבי הלכהול , כמה שטים ובירה ואני מתודלק , מולי ישבה בחורה יפה ששלחה מדי פעם מבטים עם חיוך קטן החזרתי חיוך... כשהיא כמה מהבר , עשתה סיבוב ונעצרה מולי ברחבת ת הריקודים (למזלי האישה רקדה עם החברה) , התגלה גוף קטלני גבוהה כ 1.85 מ' (אני 1.75) לבשה שמלה שחורה צמודה והדוקה למוות שמגלה את כל החיטובים של הגוף, סקסי ביותר שבורך ע"י הבורא ,עם שסע עמוק עד למותן , שחושף רגליים ארוכות שלא מבישות אף דוגמנית ,סקסיות וחלקות כמו שיש (אצלי שמוליק כמעט קרע את הג'ינס) השמלה הייתה כל הדוקה לישבן שלא צריך שום דמיון כדי להסכים שהישבן הזה מקבל ציון 10, לשמלה היו כתפיות דקות ומחשוף קטן שחשף חזה קטן פחות מאגס (לי זה לא הפריע) , צוואר ארוך וסקסי שער בהיר , אסוף ומתוח . היא הטריפה לי את כל החושים ,בקשתי מהברמנית עוד 2 שטים כדי להרגיע את יובב שהפך לשמשון (לידיעה, סכמתי אם האשה מראש שאני נשאר הלילה בת"א בגלל העבודה בבוקר, והיא חוזרת הביתה עם החברים).
בדרכנו החוצה מהמועדון דאגתי להחליף מבט עם המחרמנת שלי ולרמוז לה שתצא אחרי , והכל בתקווה שזה לא האלכהול מתעתע בי ,אולי היא באמת נדלקה עלי ?אמרתי לעצמי בלב , זה ערב המזל שלי? אני לא דוגמן או חתיך הורס , אמנם נראה טוב מראה גברי (אשתי נראת מצויין אשה יםה לכל הדעות , לפעמים אני לא יודע מה מצאה בי , טוב אולי כן ) .
האשה והחברים הלכו לכיוון החניון ,ואני בכביש אמור לעצור מונית , אבל מתמהמה קצת ,אולי מיס יונברס תחליט לצאת אחרי, הלב פועם בחוזקה והתרגשות ,5 דקות עברות כמו שעות.. והנה הפרינססה יוצאת מפתח המועדון , היא נגשת ישר אלי ושאלת עכשיו אתה לבד ? אני עונה שכן ( עכשיו אני מגלה מה שבמועדון חשוך קשה להבחין , הכל נשי אבל מחשיד הפנים קצת גבריות אבל עדיין יפות ונשיות , ירד ההסימון זו טרנסית , סקסית ברמות גוף מושלם , שפתיים מלאות ובשרניות ,הכלי שלי עדיין לא נרגע ובתוספת של האלכהול .. אמרתי פאק אני הולך על זה , היא נראית הרבה יותר טוב מהרבה נשים שהייתי איתן בעבר, אז למה לא ? חיים פעם אחת) ,
עשינו הכרות ושאלתי מה עושים ? אני גרה קרוב כמה דקות ברגל. בקשה שאקנה יין אדום (בת"א בעד סכום כסף ואם מכירים אותך אפשר מסתבר לרכוש משקה חריף בכל שעה) . וייאלה צעדה של כמה ד' ועולים לדירה , מדליקה אור קטן בסלון ומוסרת לי פותחן של היין מסבירה היכן הכוסות , ואמרה שהולכת להחליף למשהו יותר נח . אני אומר לכם חברים אף פעם לא התרגשתי כך לפני סקס , ההיתי מאוד סקרן וחרמן בטרוף, מזגתי היין, כעבור כמה דקות חזרה הליידי לסלון ונעמדה מולי עם בייבי דול שחור שקוף ללא חזייה עם תחתון מכנסון תחרה ושאלה איך ?
אליפות עולם אמרתי , איך לא , גובה כמו דוגמנית רגליים ארוכות ,סקסיות וחלקות , גוף בהיר וחלק חזה הורמולני קטן ומחרמן.התיישבה ליידי ולגמה מהיין ובלי שום התראה דחפה את הלשון שלה לפי עם היין שנשפך על השפתיים שלי ועל החולצה , קרעה מימני את החולצה השכיבה אותי על הספה ובאגרסביות לאכול לי את הפטמות , שלחתי יד כדי לפתוח את הכפתור של המכנס , והיא אמרה , בקול שקט וסקסי לא ולא עכשיו אתה שלי ואתה תכנע לי ואתה תהנה כמו שלא נהנת עם אישה מעולם , ויש לי הפתעה בשבילך אם לא נחשת עד עכשיו , אמרתי לה שנחשתי ברגע שהיא יצאה מהמועדון.
היא הפשילה לי המכנס והכניסה את רמבו בתוספת היין לפה , ואני בעננים , אף פעם בחיים לא קבלתי כזאת מציצה ולא נראה לי שאקבל. היא התיישבה עלי והורידה את הבייבי דול והתגלתה לה בטן שטוחה וחלקה , ומתחתון התחרה שלה התגלה חלק מהזיין העומד שלה שלחתי יד לכיוון והיא אחזה לי בשני הידיים הרימה אותם מעל לראש ומרה לי אל תזוז (חברים ההיתי שפוט לסקס של החיים), הורידה התחתונים בזריזות והתגלה זיין מפואר כ19ס"מ חלק וזקוף , היא שוב התיישבה עלי ודחפה לי את הזיין שלה לפה והתחילה לאנוס לי ת'פה .קשה לי לעריך זמן אבל נראה לי שזיין שלה בילה בפה שלי לפחות 5 ק' ארוכות , לאחר מכן הסתובבה מעלי ובקשה שאוכל לה את ה"כוס" (חברים לא ציינתי שהיא הייתה אסטטית ומריחה טוב ממש כמו אישה), הכוס שלה היה חלק כמו שאר חלקי הגוף ואכלתי אותו כמו גדול בעוד כשהיא מוצצת לי עוד כמה ד' של הפוזה המגרה הזאת והלבישה לי חליפה כשהיא רוכבת עלי ומחלקת לי סטירות קטנות על הלחי בליווי קללות ,זיין אותי יא גבר זיין לי תכוס .... לאחר מכן בקשה שאשכב על הבטן כי היא רוצה לזיין אותי , אמרתי לה שאף פעם לא עשיתי זאת ובכלל זו הפעם הראשונה שלי עם טראנסית , היא ענתה שזה היה ברור לה מההתחלה , והבטיחה שתיהיה עדינה ושהיא יודעת מה היא עושה. לא היה צריך לשכנע אותי יותר מדי , ההיתי ברקיע השבי עי. היא ניסתה לי זה כצאת כאב , והחלתנו לוותר לאכזבתה .
היא גמרה לי על הישבן היה מלא נוזל חם ונעים, ואני עשיתי אותו דבר גמרתי לה על הישבן העגול והחלק שלה .
זה היה הסקס הכי טוב שהיה לי בחיים. נסתי למצוא אותה שוב באותו מועדון ללא הצלחה , לבית שבו היא גרה אני לא זכרתי להגיע , ההיתי שיכור באותו הלילה .
עד היום אני מצטער שלא בקשתי מימנה טלפון.
מאז הלכתי לכמה טרנסיות מהמודעות , לא מתקרבות אליה לא במראה ועל השרת אין מה לדבר .
יש עדיין אחת קבועה שאני מבקר מדי פעם .
זהו חברים . שיהיה לנו סופש וסקס מוצלח ומהנה.