כ Samira מTS דיווח - סקס אדיר

Samira מTS דיווח

1
ביקרתי אצלה היום, יש איזה נושא בקשר לחברה שלה Adelya, והוא נוגע בשלישייה של Samira, Karina וAdelya אבל זה נושא שאלה, ולא דיווח כמו מה שאני ארשום פה.

בכל מקרה, קצת מידע, מתברר ששלושתם מרוסיה ובאו לפה רק לחודש יוני [ויחזרו בספטמבר לעוד חודש], על ידי מישהו ישראלי שמנהל אותם ומנהל להם את כל הטלפונים אז אם אתם מדברים איתם בוואטסאפ וחושבים שאלו הם מדברות בעברית אז שתדעו שזה הוא, ואם מתקשרים, או יענה.

הם נמצאות ברחוב סוקולוב בתל אביב, הגעתי היום וכנראה שבכוונה אבל לא בטוח [כי לא תיקנו כשאמרתי שאני למטה] הביאו לי את המספר בניין הלא נכון אז עליתי 4 קומות למספר דירה שהביאו לי ודפקתי בדלת של הבניין הלא נכון ולמזלי לא היה שם אף אחד ככה שלא קרה אי הבנה מביכה... למרות שכשבאתי לרדת בחזרה למטה והחוצה הבעלת בית של הדירה כן ראתה אותי ושאלה אם אני צריך משהו אבל פשוט אמרתי שהתבלבתי והלכתי משם]

בקיצור, בבניין הנכון שהיה סך הכל מספר בניין אחד ליד אז שני צעדים מאיפה שהייתי, הייתה דירה נקייה ומרווחת. הבחורה היא באמת היא בתמונות, והיא כן נראתה ממש טוב עם גוף חטוב ומהמם, אני רוצה להגיד בלי אפילו קצת שומן אבל בלי איזה שרירי בטן או משהו משוגע מבחינת כושר, פשוט רזה ובכושר טוב של בלי שומן וסקסית.

זה החלק הטוב בתיאור שלה, אני כן אגיד שהמשהו השלילי זה שנראה שהיא קצת [מממממש קצת, אני לא רוצה שלא תבינו אותי נכון] היא יותר מבוגרת היום מאשר מבתמונות, היא כתבה באתר שהיא נולדה ב1989 שזה הגיוני שהיא בת28-29 לפי המראה אז עדיין צעירה אבל התמונות בטח נלקחו שהיא הייתה בשיא שלה של שנות ה20 המוקדמות יותר. בכלל הסיבה שאני באתי אליה זה כי עשיתי חיפוש לתמונות שלה באינטרנט ומצאתי אתר רוסי של ליווי שהביאו לה טונה של מחמאות על היופי והמקצועיות שלה... לפני שקראתי את ההאתר ההוא לא התכוונתי ללכת בגלל שחשבתי שהתמונות מזוייפות וזאת לא היא בגלל שהיא נראה טוב מידי לפי דעתי בשביל שזה יהיה אמין.

בקיצור, ממש סקסית לפי דעתי מבחינת טעם.

לעיסוק: לא הרגשתי לחץ של זמן או משהו בהתחלה, היא התחילה במסאז טוב וגם הבאתי לה והיא ממש נהנתה, אחרי זה התחלתי למצוץ לה והיא לי, שנינו בלי קונדום [שזה ראוי לציין בגלל שלאחרונה שהלכתי מצצו לי רק עם קונדום], יש בעיה די גדולה של תקשורת בגלל שהיא לא מבינה אנגלית/עברית בכלל... לרמה שלהגיד 69 היא לא הבינה והייתי צריך פשוט לקחת אותה עם הידיים בשביל שתבין.

היא זרמה עם כל מה שרציתי נשיקות , לאכול לה את התחת, לבלוע... וכ"ו. [נשיקות זה די נדיר]

מבחינת סקס היה סבבה, אני רק אקטיבי אבל היא רצתה גם לזיין אותי אז אם מישהו פסיבי היא תעשה את זה. [האיבר שלה די גדול אבל לא משהו עצום כמו רומי או משהו]

אחרי שגמרנו [בערך 35 דקות הייתי שם בנקודה הזאת] לא שממש הייתה סיבה להישאר ולא שהיא אפילו דחפה אותי לזה, אבל שרציתי לשכב איתה במיטה כמה דקות [ורק שאני אמרתי את זה, לא על דעת עצמה] היא אמרה שכבר "בוא נסגור את הסיפור" כזה בגלל ששנינו גמרנו... שזה לא כזה נורא, לא הרגשתי תקתוק בגדול אפשר להגיד אבל חשבתי שראוי לציין בכל מקרה.

לפני שהתלבשתי אבל, היא חזרה על שאלה שהיא שאלה אותי גם בהתחלה ואמרתי לא עוד אז כי ידעתי שזה יעלה לי יותר כסף [דרך אגב היא ביקשה 700 בהתחלה והחברות שלה ביקשו 600, אבל הורדתי את כולם ל500 ופשוט בחרתי ללכת אליה בגלל שהיא הכי שווה... שחושבים על זה, בגלל שדיברתי עם אותו בחור ב3 וואטסאפים שונים, להגיע ל500 שקל אם כל אחת מהם היה קל]

בקיצור השאלה שלה הייתה אם אני רוצה אורגיה עם אחת מהחברות שלה, אז אמרתי לא בפעם הראשונה שהיא שאלה והלך כמו שרשמתי קודם הסקס, אבל אחרי שסיימנו ולפני שהתלבשתי היא היא יצאה ל2 דקות והביאה את חברה שלה [אולי היא הייתה בדירה ליד] והיא כן דיברה אנגלית יותר טוב והם שאלו אם אני רוצה את שניהם, אמרתי שלא בגלל שכמו שרשמתי, לא רציתי להוציא יותר כסף ממה שהוצאתי וגם חברה שלה [זאת הייתה Karina] לא ממש הייתה ברמה ביופי של Samria ולפי התמונות למרות שלא ראיתי במציאות, של Adeyla אז זה עזר לי לוותר יותר בקלות.

בקיצור ממליץ לכם לנסות, המחיר ממש סבבה בלהתחשב שהם זרות והשירות מעולה, הפתיעה אותי שהיא עשתה כל דבר שרציתי כולל נשיקות.

רק מקווה שתקבלו את המספר בית הנכון על הפעם הראשונה צחוק
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”