כ קמילה קוקס - דף 2 - סקס אדיר

קמילה קוקס

12
שלום לכל זייני ישראל!
היום החלטתי לבדוק מה הסיפור מאחוריי הכוסית הזו "קמילה קוקס" ולתת דיווח כמה שיותר אובייקטיבי.
חשוב לציין שאני צעיר ונראה טוב ואין לי שום פגמים מולדים מפריעים...:) ויש לי נסיון עם קוקס ולא רק בתשלום...
נתחיל מהטוב אל הרע.
קמילה או מי יודע מה שמה האמיתי כוסית על, היא רזה , נמוכה כ-167 , יש לה ציצי בינוני -גדול כנראה מידה C, בטן שטוחה, פנים חמודת (עדשות כחולות) , תחת קטן בולט , חלקה לגמריי, רגליים סקסיות בלי ורידים בלי בטיח, שזופה ו.....זיין גדול.
אני בספק אם יש הומופוב אחד בעולם שלא היה רוצה לזיין אותו.
הגעתי אליה בשעת לילה מאוחרת, מסרה כי הכל כלול במחיר הידוע, חברס, הבחרה כוסית על ישק נעמד לי הזיין אש, מגמת תקתוק מהרגע הראשון (לציין כי היא חמודה ולא מלחיצה בדיבור) - מכוונת מטרה , מציצה טובה קצרה מקונדמת, הזזתי אותה די מהר מחשש לפליטה מהירה.
בנסיון להעמיד את הכלי - כשלון חרוץ (יש סיכוי טוב שגמרה לא מזמן עם לקוח קודם) , בחיים שלי לא קרה לי דבר כזה עם שום קוקס. כלי לא עומד ולא בכיוון. מאמין שהיא בת 24 גג.
זיון קצר של 5 דק וזהו....גמירה מקונדמת.
להגיד שאני מרגיש פספוס? אישית כן, בחיים לא אחזור אליה , האם נהיניתי למרות הסקס הקצר (הכל כולל הכל גג 15 דק) ? כן עשיתי וי גדול וזיינתי את אחת הקוקס השוות בארץ ושאישית נמשכתי אליה בטירוף.
להגיד שהיא מפנקת? בחיים לא.
שורה תחתונה מדובר בכוסית על, אבל תקתקנית כרונית וחמודה ....שילוב כזה עושה חור בכיס של מאות שקלים ואם תתפה לעוד מס' זה יעלה לך עוד כמה מאות...
מי שרוצה לעשות וי בצקליסט שזיינתי קוקס כוסית ותהיה מבסוט....שתהיה דרך צלחה למרות שיש טובות ממנה בהרבה (אך גם מבוגרות ממנה) חוץ מכך? הלכתי אחריה לזיין יזיזה ללא תשלום כי הייתי כ"כ חרמן.
דירוגגג שגל:
מראה = 9.5
סקסאפיל=9.5
שירות=2
זמן שהיה=1
סקס=7 (חור צר וטוב

קמילה קוקס

15
התיאור שלך, מזכיר את שירן,
גם פצצה בלונדינית. גם נחמדה בדיבורים. ותכלס מנסה מהשניה הראשונה לתקתק.
אחות 1 : אבא אני לסבית .

אחות 2 : אבא אני לסבית .

אבא : יש מישהו שאוהב בנים בבית הזה ?!?!?!

אח : אני .

קמילה קוקס

17
שירן לא תקתקה ....אבל גם לה יש מגמה מסוימת של ג'רק אוף בשביל שתגמור, איתה הייתי מאוד מכוון מטרה והעפתי כל פעם תיד כך שנהיהניתי כמעט שעה. אני שוקל לפרסם דיווח חיובי עליה ....אבל לא סגור עדיין רק לבקשת הקהל. דגמתי אותה לפני כחודש.
לגבי קמילה? (ALONDOWN) , תשמע אם היא תיפקדה איתך סחטיין, למרות שאני בספק גדול מאוד שזה יקרה לעוד אנשים, אולי שהיא חרמנית טילים.

קמילה קוקס

20
התקשרתי לקמילה ושאלתי לפרטים, אציין שפגשתי אותה בעבר בשד' הר ציון והיא ממש ממש יפה ברמה גבוהה מאד, היא ענתה שפגישה יעלה 300 ש"ח. שאלתי אם היא מוכנה גם לעשות דברים חריגים למידי, למשל נשיקות צרפתיות, רימינג, וכו'. היא ענתה שיש מה לדבר על הכל.

הגעת אליה, שוב ביקשתי שירות מפנק יותר מהרגיל, אז היא אמרה שהיא מוכנה לכל חוץ מרימינג אלי (היא לא עושה רימינג אף פעם). וביקשה מציצה בלי , ונשיקות, 1000 ש"ח!

הלכתי על זה, התלקחתי, יצאתי, והתחלתי לנשק, אז היא אומרת "אתה מתכוון לנשיקות אמיתיות וצרפתיות", אמרתי "בוודאי", אז היא אמרה שהיא ממש בוחלת מזה, אבל בגלל ששילמתי (תזכרו, 1000 ש"ח!!!) היא תסכים, אחרי שנישקה אותי אוי ל15 שניות, היא מוציאה הזיין (אני חייב לציין שזה זיין גדול מאוד) בשבילי למצוץ, כל פעם שרציתי לנשק היא הסתובבה ולא נתנה!

מציצה בלי קונדום (כפי שסיכמנו) היא עשתה אולי לחצי דקה, ועשתה לי ביד (ב69) עד שגמרתי, סה"כ 20 דקות אצלה, אחרי ששילמתי 1000 ש"ח, ולא ביצעה ההבטחות שלה!

תתרחקו מלשלם שקל יותר מה300 שלה, ההבטחות לעוד לא שוות, אבל יתכן ש300 שווה כי היא אכן יפה.

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”