תודה
מישהו מכיר? מישהו דגם את דונה?
12אני הייתי אצלה לפני כחצי שנה באיזה יחידה להשכרה ביקשה ממני להוסיף לה עוד 100 ש"ח על המקום ולא הסכמתי אבל לבסוף היא התפשרה ונתנה לבעל המקום 100 ש"ח מתוך ה300 ש"ח שהבאתי לה.. שורה תחתונה מאוד נהנתי ואני יחזור כשאני יהיה באיזור
13טוב אז אחרי הרבה זמן שלא התארחתי, הייתי באיזור ראשון אתמול בלילה והיה לי קצת חשק לסקס עם המין השלישי. יש לציין שהייתי אצל אותה טראנסית פעם באוטו והיה דווקא סביר, אבל שום דבר לא הכין אותי לזוועה שהייתה לי אתמול. ככה, התקשרתי לאותה מארחת שקוראת לעצמה דונה, היא גרה באיזור ראשון מערב בדירה עם שותפות. היא כיוונה אותי לדירה שלה, נכנסתי והעברתי לה את הכסף ומכאן כל הזוועה התחילה. יש לציין שהתמונות אמיתיות, היא נראת די טוב, גובה 1.60 בערך וזין קטן ולא עומד. אז היא התחילה במציצה קרה במיוחד, תוך כדי שעל כל 5 שניות של מציצה היא ניסתה לעשות לי ביד בערך חצי דקה(טריק ישן ומעצבן כדי לגרום לי לגמירה מהירה), אמרתי לה שאני לא איזה ילד ושתפסיק לעשות לי את זה, והיא בשלה-ממשיכה, אבל זה כלום, אחרי כמה דקות של זה, הפלאפון שלה צילצל ובאמצע שהיא עושה לי ביד היא קפצה לטלפון כמו נמר שקופץ על זברה בשיא הצייד שלו. ועוד בלי בושה אומרת ללקוח שמתקשר "תבוא עכשיו, אני פנוייה" ומדברת איתו בערך 3 דקות כשאני בהלם עוד מזה ושכל החבר שלי למטה נרדם לגמרי. אחרי שהגברת הנכבדה הועילה בטובה לחזור למיטה, היא אומרת לי יאללה תזיין אותי ותגמור מהר כי יש עוד לקוח בדרך. ואז קיבלתי עצבים מטורפים, אמרתי לה אם ככה תחזירי לי את הכסף ואותי לא תראי לעולם. התחלנו להתווכח, היא אמרה מצטערת, אני אמרתי לעצמי "יאללה נגמור ונעוף מכאן ולא נחזור". תוך כדי שאני חודר אליה, אותו דבר. טלפון והיא קופצת מהמיטה לעברו. שוב. אני רותח לגמרי. היא מדברת עם עוד לקוח, שוב אומרת לו שהיא פנוייה והזין שלי שוב נופל לו. אני בעצבים אמרתי לה שתעשה לי ביד ואני עף מפה ולא חוזר. אחרי שסיימנו אמרתי לה שהיא המארחת הכי גרועה שהייתי אצלה ושהיא צריכה עוד הרבה ללמוד על זה ושאותי היא לא תראה לעולם ואני גם אכתוב בכל מקום עליה. היא התחילה לקלל ואז התחלתי לקבל עצבים, קיללתי בחזרה והייתי מאוד קרוב כדי לתת לה כמה אגרופים ולשלוח אותה לטיפול נמרץ עד שעצרתי את עצמי ואמרתי שזה לא שווה את זה. ותבינו שאני הלקוח הכי מבין ונוח שקיים בעולם. אני תמיד מתלבש יפה לפני, מריח נהדר, נראה טוב, לא צועק, לא מקלל, באמת שקשה מאוד לעצבן אותי, אבל הפעם באמת קיבלתי עצבים.
בקיצור חברים זאת הטראנסית:
פשוט לא להתקרב, לא להתקרב, ל-א להתקרב. המארחת הכי זוועתית, נוראית, לא שירותית שהייתי אצלה מאז שהתחלתי להתארח(בערך 10 שנים) ואל תתפתו לזה שהיא נשמעת נחמדה בטלפון. פשוט שומר נפשו ירחק.
14תודה על הדיווח. [הוסר ציטוט של הדיווח במלואו]
UMA 2013-09-18 18:26:47
מי שמאונן לא מזיין
16מדובר על ילדה צפונית מפונקת שהכל הגיע לה בכפית של זהב...מכאן והילך תסיקו לבד...
אם אתם באים עזבו תמציצה תסובבו אותה על ארבע ותפרקו בלי רחמים ...רק ככה היא מבינה ורק ככה היא שווה תכסף.
אם אתם באים עזבו תמציצה תסובבו אותה על ארבע ותפרקו בלי רחמים ...רק ככה היא מבינה ורק ככה היא שווה תכסף.
17לא שגל, אני מקווה שאף אחד אבל אף אחד לא יגיע אל המיץ של הזבל הזאת. זה פשוט לקחת 300 שקל שעבדת עליהם מאוד קשה, ולא רק לזרוק אותם, אלא גם לצאת עם עצבים ותחושה שעבדו עליך כמו שעובדים על תייר בטיילת בתל אביב. תבינו שעד עכשיו אני בעצבים מהקטע הגועלי הזה, ושוב אני בנאדם מאוד קר רוח שממש ממש קשה לעצבן.
19צודק epic, אבל העובדה שהייתי איתה פעם והעובדה שהייתי באיזור, חרמן וכזה שבא לו סקס עם המין השלישי גרמה לטעות הנוראית. אבל מצד שני, כמו שהבטחתי לה, אני אעשה הכל כדי שאנשים לא יתקרבו לגנבת הזאת יותר.
20כן היא באמת אחת הנוראיות,אבל זה לא באמת יעזור ראית בעצמך שהיית אצלה הטלפון שלה לא מפסיק לצלצל,הפריירים רק יתחלפו..