כ קוקסינלית 22 מאטרף - דף 2 - סקס אדיר

קוקסינלית 22 מאטרף

13
אין מצב שהתמונות האלה אמיתיות

אני הייתי אצלה אמנם בלונדינית חזה גדול וכו'
אבל ממש לא נראת כמו מה שרואים בתמונות
שמה אז בפרסום היה אורית וזה היה רשום לי בטלפון
שבאתי להתקשר למודעה וזה אומר שכבר הייתי אצלה
כי מרוב ביקורים אני כבר לא זוכר מה מו מי Dead
SUCK THIS אתה אומר אמיתיות מתוך ניסיון או מה?
סקס מוריד עול מלבך

קוקסינלית 22 מאטרף

14
אם כתבתי שהוא יצטרך ללכת ולבדוק, זה אומר שלא הייתי אצלה.. הגיון פשוט ידידי.
אני אומר שהתמונות אמיתיות כי באטרף התמונות שלה מאומתות. רואים שיש הרבה פוטושופ וריטוש, אבל זו עדיין היא. יש שם גם תמונה אחת שלה ממועדון, ואז רואים את ההבדל בין הפוטושופ למציאות.
מניסיוני, תמיד יש הבדל בין תמונות לבין מציאות, לא יעזור בית דין. אבל בגדול, היא ניראית בסגנון, ולא המראה שלה הוא מה שצריך להדאיג את מר בחור ששאל עליה.
ואם היית אצלה, אז תן דיווח, תעזור למי ששאל. בתור אחד שהיה אצלה אתה אמור לדעת מה היא שווה בתחום השירות, ומה ההבדל בין המציאות לתמונות.

קוקסינלית 22 מאטרף

15
אטרף זה לא בדיוק אלוהים ואם הוא אימת זה לא אומר כלום

לגבי השירות אמרתי שהיא על הפנים ולא שווה 100 שקל
אבל האורית שאני הייתי אצלה בכלל לא דומה לתמונות
ולדעתי היה פה קומבינה עם אטרף שהן מאומתות
המספר זהה למספר של האורית שהייתי אצלה אז לכן אני חושב שזו אותה אחת
בחייך תסתכל נראה לך שקיימת כזאת קוסינלית בארץ חרטה ברטה אחת גדולה
היא נמוכה עם ציצי בינוני יחסית לקוקסינליות ולדעתי מי שייבדוק יגלה שהתמונות לא אמיתיות

sunken3602013-11-20 16:51:46
סקס מוריד עול מלבך

קוקסינלית 22 מאטרף

17
sunken - לא מסכים איתך לגבי המראה של הבנות כאן בארץ. נכון שיש הרבה מפלצות שאני לא מבין איך אנשים נמשכים אליהן, אבל איש איש וטעמו הוא.
אתה לא יכול להגיד שאין אצלנו כוסיות ברמה גבוהה - ג'ניפר לא מספיק כוסית בשבילך? נוי? שירן המיתולוגית? סברין? ויש הרבה צעירות כוסיות, תעשה סיבוב באזור בתי המשפט בדרום תל אביב, שדרות הר - ציון, אני באופן אישי ראיתי שם כמה כוסיות שלא מביישות בכלל במראה.
הבעיה היא לא מחסור בכוסיות פה בארץ, הבעיה היא בשירות המחורבן. על המחיר כבר הפסקתי לדבר. הכל פה כל הזמן עולה, אז למה שהן לא יעלו מחירים, אם יש מי שמשלם? אבל שוב, לא זו הבעיה, אני אוסיף את ה-100 שקל אם צריך, הבעיה היא השירות שבמקרה הטוב הוא סביר.

קוקסינלית 22 מאטרף

18
והעובדה שיש כמה כאלה שעושות פוטו רצח לתמונות שלהן לא מעיד על הכלל. יכול להיות שזו ספציפית עשתה ליטוש רצחני לתמונות, כי יש על מה.
שוב, אתה היית, אתה אמור לדעת יותר טוב ממני, אז אני סומך על המילה, ועל החושים שלי, ונמנע ממנה.

קוקסינלית 22 מאטרף

20
דרך אגב אני בטוח ב 100%שזו הקוקס זוהר, שיש לה אליפות ישראל בג'ודו מקום 1

היא היתה בעברה גודוקאית רצינית ביותר
היה סרטון שלה ברשת שהיא מפוצצת ערס במכות מחוץ לאלנבי 40 בת"א והיה ראיון איתה גם, אבל משום מה מכל מקום זה נעלם.
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”