כ סנדרה או מיטלוששששש מאטרף - דף 2 - סקס אדיר

סנדרה או מיטלוששששש מאטרף

13
הדייוח שלי על הילה/מיטלוש

היה זה ערב חמישי (לפני כשנתיים, כן?!) ערב של ים אלכוהול עישונים בחורות ומה לא...
את הילה/מיטלוש הכרתי מאטרף, התחברנו והתיידדנו, לדעתי זו הייתה תקופה שהיא לא ממש אירחה (היא יצאה עם מישהו וכו')
עשיתי לה הודעת "ערה" באיזה 3 לפנות בוקר, כמובן שהייתי חרמן בטירוף, ידעתי מה אני רוצה והיא ידעה לקראת מה אני בא, (לאחר שצברתי מעט ניסיון) כבר לא היו לי חששות...התשובה בהושעה הייתה "נו מתי אתה בא?"
הגעתי אלייה אחרי כמה דק', כולי חרמן בטירוף, נכנסתי לביתה, יושבים ומשוחחים על אה ודה, הזין שלי עומד בתוך המכנס הריץ-רץ עוד שנייה נקרע מרוב שרציתי לשים לה את הזין בפה, ואז התחלנו להתנשק ככה והיא אמרה "אני לא מתנשקת בדר"כ זה חריג מאד"
תוך שנייה הפשטתי אותה מהחלוק לילה השחור, תחרה סקסי..חוטיני שחור תואם...יש לה גוף לבן, ממש לא שזוף, הייתי חם אשששש!
אני משכיב אותה על המיטה, מנשק אותה בצוואר, ממשיך ויורד ללקק לה את החזה, שהיה מעט קשה אבל יפה, תוך שאני נושך לה ת'פטמות אני שולח יד לזין שלה, ויש לה זין יפה, עבה, לא ענק אבל כמו שצריך, הרגשתי שהיא מתחממת ובמהירות הבזק הכנתי לה את הזין שלה עמוק בפה שלי, משחק עם הלשון מלמעלה למטה, יש לה זין יפה, הוא עמד יפה לא הפסקתי למצוץ לה, כ"כ נהניתי,
רק מלהיזכר בסיטואציה אני כבר נהיה חרמן!
היא ביקשה שאזיין אותה באיזה תנוחה שארצה, הפכתי אותה אותה בדוגי (שמתי גומי) הכנסתי לה את הזיין עמוק, יש לה חור צר ונעים לזיון, אני נכנס עמוק ככול שאפשר, ההנאה הייתה נדירה, אחרי 10 דק' בתנוחה זו, חשתי כי אני עומד לגמור, הוצאתי החוצה "לנשום" הפכתי אותה על הגב, וחדרתי אליה בתנוחה מסיונרית, תוך כדי שאני מזיין אותה, אני מנשק אותה בצוואר ומשחק לה בפטמות, הטירוף בחדר רק גבר, אחרי 10 דק' בתנוחה זו, ישבתי, היא התיישבה עלייה עם הגב אליי, חדרתי עלייה כ"כ עמוק (היא גבוהה וכבדה יחסית כן...) תוך כדי שאני מלטף לה את השדיים עם 2 הידיים..הייתי על סף פיצוץ שאחרי 5 דק' בערך העפתי אותה על המיטה, היא עשתה לי ביד ותוך שניות השפרצתי לכל עבר! נשכבתי על המיטה, התחננתי שהיא תגמור, היא עשתה ביד תוך כדי שאני צופה ואחרי כמה דק' גמרה (לדבריה בדר"כ היא לא גומרת) וואייי זה היה טירוף, אחד הזיונים הכייפים!

אציין שהיא נקייה ומריחה טוב, יש לה גוף טוב (פנים לא משהו)
והיא בנאדם גם עם ראש ויש על מה לדבר איתה - לא משעמם.
חזרתי ובגדול !!!
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”