[QUOTE=Dardelo] תודה חברים!
Epic, גם בתמונות שהיא מפרסמת (פה באתר וגם באטרף) היא נראת שונה מתמונה לתמונה.. יש תמונות שהיא נראת ממש טוב ויש תמונות שהיא על הפנים.. השאלה איך היא הייתה מבחינת שירות ותפקוד??[/QUOTE]
מזכיר את הפרק של סיינפלד עם הבחורה שבאור אחד היתה ניראית טוב ובאור קצת שונה היתה ניראית מיובשת וזקנה..
מירן הקוקסינלית
12האמת שלא הגבתי פה הרבה זמן
אבל השוק של הקוקס היום על הפנים
והיחידה שעוד מביאה לו כבוד זאת מירן אירוח מספר 1 כמובן למי שיש יחסי אנוש נורמלים
אירוח בלי לחץ נראית סוף הדרך ואין אף אחת שעומדת בלייבל שלה
זורמת בכיף ולא רק לסקס מעבר להכל מי שידע להתחבר יגלה אישה מדהימה לשיחה בכל זמן שיצטרך אותה ובחום אני ממליץ עליה מה שאני לא יכול להמליץ על אף אחת אחרת
ובקיצור מירן זאת אהבת חיי ואני מוכן לעזוב את אישתי למענה
רק שתגיד כן מה שהיא לא אומרת
ממליץ לכולם בחום עליה
אבל השוק של הקוקס היום על הפנים
והיחידה שעוד מביאה לו כבוד זאת מירן אירוח מספר 1 כמובן למי שיש יחסי אנוש נורמלים
אירוח בלי לחץ נראית סוף הדרך ואין אף אחת שעומדת בלייבל שלה
זורמת בכיף ולא רק לסקס מעבר להכל מי שידע להתחבר יגלה אישה מדהימה לשיחה בכל זמן שיצטרך אותה ובחום אני ממליץ עליה מה שאני לא יכול להמליץ על אף אחת אחרת
ובקיצור מירן זאת אהבת חיי ואני מוכן לעזוב את אישתי למענה
רק שתגיד כן מה שהיא לא אומרת
ממליץ לכולם בחום עליה
מירן הקוקסינלית
13ואיך אפשר בלי דיווח על הקוקס האגדית המושלמת מירן!!
לפני שהתחתנתי וקצת התחזקתי בדת הייתי הולך אליה קבוע בכל המקום שהייתה מארחת והייתי עושה הכל
פשוט אין איך לתאר אותה מלכה בלי לחץ של זמן בכלל כמובן שאם אתה נראה טוב נקי ואסתטי גוף מושלם פנים מושלמות חזה סוף הדרך
איבר פעיל אפילו עשינו תחרות מי גומר יותר מהר שכמובן שאני גמרתי הרבה לפנייה יש נשיקות ולעומת כל הקוקס היא בחורה לשיחה אישה מקסימה נשמה טהורה
אפילו זכיתי להירדם אצלה שעתיים
ומה אני יגיד לכם אם היה בנורמל להתחתן אם קוקס כמובן שהיא הייתה האישה שלי
ממליץ לכל החסרי ניסיון ללכת אליה ואתם רק תודו לי מושלמת!!
לפני שהתחתנתי וקצת התחזקתי בדת הייתי הולך אליה קבוע בכל המקום שהייתה מארחת והייתי עושה הכל
פשוט אין איך לתאר אותה מלכה בלי לחץ של זמן בכלל כמובן שאם אתה נראה טוב נקי ואסתטי גוף מושלם פנים מושלמות חזה סוף הדרך
איבר פעיל אפילו עשינו תחרות מי גומר יותר מהר שכמובן שאני גמרתי הרבה לפנייה יש נשיקות ולעומת כל הקוקס היא בחורה לשיחה אישה מקסימה נשמה טהורה
אפילו זכיתי להירדם אצלה שעתיים
ומה אני יגיד לכם אם היה בנורמל להתחתן אם קוקס כמובן שהיא הייתה האישה שלי
ממליץ לכל החסרי ניסיון ללכת אליה ואתם רק תודו לי מושלמת!!
מירן הקוקסינלית
14מגבניק - מצד אחד אתה כותב שהשוק על הפנים, מצד שני ב-4 השרשורים האחרונים על 4 בנות אחרות, כולן היו פצצות ונתנו לך אחלה שירות לטענתך.
זה רק אני, או שגם לאחרים זה נשמע חשוד? נחמד גם שאתה מציע להשקיע יותר, מה אכפת לך, כסף של אחרים..
זה רק אני, או שגם לאחרים זה נשמע חשוד? נחמד גם שאתה מציע להשקיע יותר, מה אכפת לך, כסף של אחרים..
מירן הקוקסינלית
15יותר מזה . אמרת שאתה לא אוהב לזיין אותם, ולא בשביל זה אתה הולך אליהם. אבל בכל זאת זיינת..
אני מסכים עם השאר. למרות שהדיווח מחרמן חח
מירן הקוקסינלית
17בהזדמנות הזאת אם כבר מדברים על מירן, מישהו יודע אם היא אקטיבית?
אני מבין שלא אבל האם למישהו הייתה איתה התנסות כזאת? אני כבר הרבה זמן מת ללכת אליה ואפילו דיברתי איתה כמה פעמים אבל אני מחפש אקטיבית...
מירן הקוקסינלית
18ככה אני יחדד בעבר הייתי מזיין וחודר לקוקס
התחזקתי קצת אז הפסקתי אם זה
ושוב פעם הדרישות שלי זה לא הדרישות שלכם אני חולה על קוקס איך שהן נראות והכל
אבל אני לא גומר לא מוצץ להן או משו אז ככה ברור שאני יהיה לי תמיד רושם טוב כי להם זה כסף קל מה אכפת להן
וקחו המלצה קטנה לא לגבי מירן
תציעו לקוקס אני בא לשעה וחצי אם בקבוק יהיה לכם את לילה חייכם
התחזקתי קצת אז הפסקתי אם זה
ושוב פעם הדרישות שלי זה לא הדרישות שלכם אני חולה על קוקס איך שהן נראות והכל
אבל אני לא גומר לא מוצץ להן או משו אז ככה ברור שאני יהיה לי תמיד רושם טוב כי להם זה כסף קל מה אכפת להן
וקחו המלצה קטנה לא לגבי מירן
תציעו לקוקס אני בא לשעה וחצי אם בקבוק יהיה לכם את לילה חייכם