כ בשורה התחתונה תשלמו ותקבלו שרות מדהים - דף 2 - סקס אדיר

בשורה התחתונה תשלמו ותקבלו שרות מדהים

12
אני בטוח שיש קשר למראה חיצוני אבל עדיין יש קשר ישיר למחיר ואני אעשה עוד נסיון
יש עדיין איזה שתים שלוש טראנסיות שלא דגמתי מאחר וקראתי עליהם רק ביקורות של תקתוק והבטחות לא ממומשות.
אני מקווה לעשות זאת בקרוב ולעדכן

14
אני חוזר ואומר מי שמשלם יותר מ300 שקל לקוקסינלית למפגש רגיל הוא פראייר . מי שמפרסם שהוא שילם הרבה יותר הוא מתנשא ועדיף שלא יפרסם פה פוסטים כאלה כיוון שרוב האנשים פה הם אנשים עובדים ולא מיליונרים שיכולים לשפוך 1250 שקל על קוקסינלית או 600 שקל וכו. החוכמה זה לדעת לקבל את המקסימום ב300 ולא להוסיף מזומנים על פארש. אם הייתי שופך 600 שקל על כל קוקסינלית שהייתי איתה כל דיווח שלי פה היה מושלם אז זה לא חוכמה.
כל דיווח כזה רק מעלה לקוקסינליות את רמת תאבת הבצע ופוגע בכולם. בכל אופן בנתיים למזלנו זה עובד על ביקוש והיצע והמחירים לא עולים כי גם את זה לא כולם יכולים לשלם.

17
מחיר הוגן זה 150 שקל לחצי שעה לבחורה שנראית טוב ונותנת שירות על הכיפאק. אם היא כוסית על אז 200.
בשלוש שעות נטו יכולה לארגן אלפיה + טיפים מה רע? אם היא קורעת תתחת (תרתי משמע) היא יכול להגיע גם ליותר מזה.
בנאדם ממוצע שעובד לא פחות קשה מרוויח 23 שקל לשעה, וגם יש לו נסיעות ובוס על הראש. תנסו לתפוס את גובה הפרשי המחיר.
בחורה שבאה ודורשת 300-400 שקל לדעתי סתם זונה עצלנית שמחכה לפראייר שיבוא אליה פעם ב... וגם יקבל שירות לא משהו.

אם יש כאלו מהתחום שקוראות את זה עכשיו אז תנסו להוריד את המחיר ל 150 שקל. תראו שגם יש יותר פרנסה. גם היחס אליכן משתפר, וגם מגיעים אנשים יותר איכותיים למרות ההגיון ההפוך. אלו שיש להם כסף בערימות לזרוק הם לרוב אנשים לא הכי סימפטיים.

20
[QUOTE=alondown] ב 150 ש"ח לאכול 10 בולבולים ליום 

או 400 ש"ח 4 ביום ?????
ברור שהן יעדיפו ב 400 ודרך אגב מסתבר שאצלהן הפריארים באמת רק מתחלפים
[/QUOTE]

הבעיה הגדולה היא לא התשלום אלא היחס.
אני חוזר וטוען שבמרבית המיקרים אין שום קשר
בין סכום התשלום לאיכות וטיב השרות
גבר שלא קיבל בתחת זה לא גבר אמיתי (מדונה)
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”