דיווח על קוקס מנותחת
13אתם מתעלמים מדבר אחד מרכזי, והוא שהבנאדם עושה את זה כדי לא לעבור על איסור שפיכת זרע, כי הוא מתחזק.
מעבר לדיסוננס של ללכת לזונה כשאתה מתחזק, הוא גם הולך לקוקסינליות, שלפי דין תורה זה גברים, לא משנה כמה ניתוחים יעשו. אז הוא גם עובר פה על איסור משכב זכר, וזה לא משנה שאין כאן חדירה אלא רק מגע. אתה נדלק מלגעת בזין? שאישה עם זין נוגעת בך? מתגרה מזה מינית? אז מה זה משנה אם אתה לא גומר?
תעשה חושבים עם עצמך איפה אתה רוצה להיות גבר, כי בדרך הזו אתה תגיע לבלבלות קשות עם עצמך ומצב נפשי לא טוב. אי אפשר לרקוד על שתי חתונות.
אם בחרת להתחזק ואתה מקבל את התורה כאמת, לך על זה. ואם לא, לך עד הסוף עם היצרים שלך ושחרר לחץ :-)
מעבר לדיסוננס של ללכת לזונה כשאתה מתחזק, הוא גם הולך לקוקסינליות, שלפי דין תורה זה גברים, לא משנה כמה ניתוחים יעשו. אז הוא גם עובר פה על איסור משכב זכר, וזה לא משנה שאין כאן חדירה אלא רק מגע. אתה נדלק מלגעת בזין? שאישה עם זין נוגעת בך? מתגרה מזה מינית? אז מה זה משנה אם אתה לא גומר?
תעשה חושבים עם עצמך איפה אתה רוצה להיות גבר, כי בדרך הזו אתה תגיע לבלבלות קשות עם עצמך ומצב נפשי לא טוב. אי אפשר לרקוד על שתי חתונות.
אם בחרת להתחזק ואתה מקבל את התורה כאמת, לך על זה. ואם לא, לך עד הסוף עם היצרים שלך ושחרר לחץ :-)
דיווח על קוקס מנותחת
14עדן אכן שווה אבל היא כוס מהלך ולא מעניינת וגם לוזרית ברמות על. אין שום טעם לדגום אותה כי מבחינתי היא לא קוקוס אלה בחורה ובשביל זה אני לא צריך לשלם.
דיווח על קוקס מנותחת
15למה אף אחד לא רושם כמה עולה התענוג???
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד
ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.
ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.
דיווח על קוקס מנותחת
17יש פה כמה דברים לא מובנים...
איך הגעת למסקנה שיש לה כוס צר אם לא דחפת לשם את הזין שלך?
לפי מה שאני מבין היא עושה gfe או שזה רק למי שלא נהנה מהתענוגות האחרים?
גם לי יצא להיות עם קוקס שפינקה במשהו אחד כי לא דרשתי משהו אחר, זה על אותו משקל? או שאם אני אלך אני אהנה מהכל?
מה היא קיבלה בהבנה לא אמרת?
התמונות לא אמיתיות שלה אבל נראית אחד לאחד? 
מי עולה 500 עדן או הטרנסקסואלית ללא שם?
מר שגל, יש הרבה קוקס שבת'כלס זה מרגיש כמו בחורה. זין קטן ולא מתפקד ולכן לא רלוונטי וגוף ופנים נשיות ואז זה ממש כמו לזיין אישה, לדוגמא נדיןליבי, ג'ניפר, טל שני ויש עוד לא חסר.
מי שמחפש את כל הדיל בקוקסינלית לא ימצא זאת אבל מי שפשוט מחפש לזיין כוסית יהנה. ברור שהייתי רוצה כוסית מטורפת וגם זין גדול וגם מחיר זול וגם וגם וגם אבל מה לעשות שאנחנו לא חיים בעולם מושלם.
אגב לא הבנתי למה עדן לוזרית?
סקס מוריד עול מלבך
דיווח על קוקס מנותחת
18[QUOTE=suck this]אתם מתעלמים מדבר אחד מרכזי, והוא שהבנאדם עושה את זה כדי לא לעבור על איסור שפיכת זרע, כי הוא מתחזק.
אם בחרת להתחזק ואתה מקבל את התורה כאמת, לך על זה. ואם לא, לך עד הסוף עם היצרים שלך ושחרר לחץ :-) [/QUOTE]
לטובת מגבניק אפשר להעיד שהעלמה עברה לפחות ברית מילה כך שמבחינת הדת הוא מכוסה מהנושא הזה.
kosher meal 2013-12-29 07:30:06
אם בחרת להתחזק ואתה מקבל את התורה כאמת, לך על זה. ואם לא, לך עד הסוף עם היצרים שלך ושחרר לחץ :-) [/QUOTE]
לטובת מגבניק אפשר להעיד שהעלמה עברה לפחות ברית מילה כך שמבחינת הדת הוא מכוסה מהנושא הזה.
דיווח על קוקס מנותחת
19אז לכל אלה שחושבים שהם איזה משהו ומסתלבטים
א.אתם רוצים אני יפסיק לדווח אין לי בעיה
ב. כל אחד והתסביכים האישיים שלו שזה אומר שאני הייתי בנאדם דתי דבר אחד שקשה לי לעשות אותו עדיין זה זרע לבטלה שבנאדם דתי מבין שזה הדבר הכי חמור שיש ויש מחשבות שאם תשפריץ לכל עבר אז ברגע שתתחתן ותרצה ילדים דווקא אז לא תצליח זה הסיבה היחידה.
ג. אתם יודעים מה
א.אתם רוצים אני יפסיק לדווח אין לי בעיה
ב. כל אחד והתסביכים האישיים שלו שזה אומר שאני הייתי בנאדם דתי דבר אחד שקשה לי לעשות אותו עדיין זה זרע לבטלה שבנאדם דתי מבין שזה הדבר הכי חמור שיש ויש מחשבות שאם תשפריץ לכל עבר אז ברגע שתתחתן ותרצה ילדים דווקא אז לא תצליח זה הסיבה היחידה.
ג. אתם יודעים מה
דיווח על קוקס מנותחת
20ואם זה משכב זכר
אז למעשה כולכם מצדיקים את עצמכם שאתם הומואוים?
או שאתם בטענה שהם נראים כמו אישה אז אתם נמשכים אליהן בגלל היופי שלהן אבל אוהבים זין בעצם?
תעשו חושבים אם עצמכם ושכל אחד יעשה מה הוא אוהב אני אם זונות לא גומר . וגם לא מביא ביד ולא שום דבר
אז למעשה כולכם מצדיקים את עצמכם שאתם הומואוים?
או שאתם בטענה שהם נראים כמו אישה אז אתם נמשכים אליהן בגלל היופי שלהן אבל אוהבים זין בעצם?
תעשו חושבים אם עצמכם ושכל אחד יעשה מה הוא אוהב אני אם זונות לא גומר . וגם לא מביא ביד ולא שום דבר