כ שירן קוקסינלית מא.ת. חולון - דף 2 - סקס אדיר

שירן קוקסינלית מא.ת. חולון

11
טוב אז חזרתי תחת שם אחר אחרי הפסקה של חצי שנה לא החזקתי מעמד יותר
אז ככה אתם בטח מכירים את שירן הקוקס מאזור התעשיה חולון בת 22 בערך רזה פנים וגוף נשי
פגשתי אותה לפני שבוע בחולון ראיתי אותה בקיוסק ברחוב המלאכה קראתי לה זכרה אותי קפצה לרכב עם נשיקה
שינתה את הצבע בשיער לחום בלונד ניראת מממממ סקסית לפי טעמי ביקשתי מציצה
אז מה היה לנו מציצה עמוקה עמוקה רטובה פלוס יריקות ומשחקי לשון על השרביט הכל עם גומי כמובן
ובסבלנות ובלי השטויות האלה שהם מביאות ביד ולוחשות לנו באוזן בקול סקסי שנגמור
המשיכה למצוץ דקה אחרי הגמירה משהו שאני ביקשתי
מציצה 10
גרון עמוק 9
מראה נשי 9
שירות 10
קבעתי איתה להיום אמרתי נלך לפרק מטענים וונעשה עברה אחרונה לפני כיפור אני הולך לדגום אותה אצלה בדירה קבענו לערב אז חכו לדיווח
בוחר בכולם

17
שבוע טוב לכולם
ביום חמישי האחרון הייתי אצל שירן בבית
אני קבוע אצל שירן ומאוד מרוצה מהתמורה שאני מקבל אצלה
דורשת 300 שח ל40 דקות אקטיבית ופסיבית גרה בדירת שני חדרים עם כלב קטן ולא מזיק בבינין חדש ליד המסגר דקה מעזריאלי
דירה נקיה קבענו ב10 נכנסתי בעשרה לעשר
פתחה לי את הדלת בג'ינס קצרצר וחזיה שחורה
קצת נשיקות ומזמוזים הציעה כוסית וודקה הסכמתי שתינו כוסית עישנו סיגריה שאלה מה בא לי היום ומה אני רוצה אמרתי הכל + לגמור במציצה עם גומי כמובן ושלא תפסיק אחרי הגמירה
בסיום הסיגריה העברתי את הקאש לגברת ונכנסנו להתקלח
יש לה גוף איך שאני אוהב רזה עם תחת משגע
כלי נחמד התחלנו שוב להתנשק במקלחת תוך כדאי שהיא מסבנת לי את הגב הידיים והשרביט
אחרי שאנחנו נקיים עברנו לחדר שלה מיטה זוגית גדולה ונקיה הושבתי אותה על הרצפה ביקשתי חליפה הלבשתי נשענתי על המיטה
והיא התחילה במציצה מטורפת כולל גרון עמוק יריקות ומבט בעיניים איך שאני אוהב
עברנו למיטה התחלתי בעבודה ידנית על השרביט שלה ושהוא התרומם ביקשתי חליפה נוספת הלבשתי אליה ומצצנו אחד לשניה בכל מיני תנוחות עד שלא יכולתי להתאפק וחדרתי אליה בדוגי לאחר מספר דקות עברנו לתנוחה צדדית גנחה וביקשה יותר חזק ניראה לי שבאמת נהנתה
עד שאמרתי לה שאני עומד לגמור קמה השכיבה אותי הורידה לי את החליפה הישנה והלבישה בחדשה והתחילה בשאיבה מטורפת אחרי 5 דקות גמרתי כמו מטורף והיא המשיכה למצוץ כמה דקות לאחר מיכן הדבר הכי כיף שיש
נכנסנו להתקלח התלבשנו עישנו סיגריה ונפרדתי לשלום ב11:07 דקות
שירן הקבועה שלי ואני אישית חושב שאיין קוקסינליות שיותר נשיות מימנה ושנותנות שירות כזה היום גם לא נערות רגילות ובסכום הזה
לא משחקת את המשחקים של אויי כואב לי אויי נוו תגמור אוי התחת שלי במחזור היום וההצגות האלה
אדגום את רומי השבוע ואתן דיווח הייתי איתה לפני חצי שנה היה סבבה ניראה עם השתנה משהו או שלא בקיצור חכו לדיווח
לא לחפור ולהגיד לי למה איין ניקוד וכאלה

בוחר בכולם

20
שלום לכולם
לפני בערך שבוע הייתי אצל שירן אחרי שראיתי פה המלצות חמות,לא יכלתי להתאפק
כל מה שכתבו פה נכון,שירות מצויין,לא זורמת יותר מדי בדיבור די שקטה,אין תחושה של תקתוק, התחלנו במזמוזים ואפילו נשיקות צרפתיות בפה שזה לא מובן מאליו בכלל,יש לה כלי טוב עומד חזק יכולה להיות אקטיבית למי שמחפש
סיימנו שהיא מעלי גונחת ונהנית מהסקס
מומלצת מאוד,קצת פחות הטעם שלי מבחינת הלוק,קצת רזה אבל גוף יפה,אני אוהב אותן קצת יותר מלאות
למי שמחפש אקטיבית היא יכולה לספק את הסחורה
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”