צריכים להתרגל שרמת מחירים של 200 כבר לא קיימת למארחות בדירות פרטיות.
גם אני הייתי שמח לשלם פחות ולקבל יותר אבל זה לא מציאותי.
מבחינתי הדיל של 300 לחצי שעה או 400 לשעה שזה הסטנדרט דווקא בסדר וברוב המקרים אני מקבל זמן מלא ואירוח לא תקתקני (ואני הרחק מלהיות צעיר חתיך).
נזכור שבאירופה המחירים די דומים ועומדים בערך על 100 אירו לשעה.
חברים אנחנו שמים לעצמנו רגל...
12האמת שכל פעם שרציתי לשים 300 שח על אירוח חלקתי את זה ל 3 והלכתי לקוקסנליות בחולון 3 פעמים........
הבעיה שקקוקסנליות כמו גוליאנה למשל לא עומדות.......
וגם בלתי אפשרי להיות פאסיבי באוטו...... אין להן סבלנות...
עדיין לא התארחתי בתשלום אצל קוקס... מה שכן שהתארחתי לא בתשלום היה מושלם אבל זה לא מדד להשוואה...
בכל מקרה חבל מאוד שהן לא יודעות להעריך את הכסף שאנחנו מביאים להם ואם יש כל כך הרבה אזהרות זה מוכיח את זה
13[QUOTE=NeverNotEnough] צריכים להתרגל שרמת מחירים של 200 כבר לא קיימת למארחות בדירות פרטיות.
מבחינתי הדיל של 300 לחצי שעה או 400 לשעה שזה הסטנדרט דווקא בסדר וברוב המקרים אני מקבל זמן מלא ואירוח לא תקתקני (ואני הרחק מלהיות צעיר חתיך).
[/QUOTE]
אני מסכים איתך במידה מסויימת שיש איזו שהיא העלאת מחירם זוחלת לאורך השנים, זה המצב, וככל הנראה זה לא ישתנה.
הבעיה הגדולה זה התמורה עבור התשלום, ופה לצערי יש שינוי לרעה לאורך
השנים. במרבית המייקרים אני לא רואה שיש יחס בין המחיר לבין השרות.
אולי במחירים של 600 ומעלה זה בא לידי ביטוי לפעמים, אולם ממש לא ברמת
המחירים "העממית" של 300-400.
[/QUOTE]
אני מסכים איתך במידה מסויימת שיש איזו שהיא העלאת מחירם זוחלת לאורך השנים, זה המצב, וככל הנראה זה לא ישתנה.
הבעיה הגדולה זה התמורה עבור התשלום, ופה לצערי יש שינוי לרעה לאורך
השנים. במרבית המייקרים אני לא רואה שיש יחס בין המחיר לבין השרות.
אולי במחירים של 600 ומעלה זה בא לידי ביטוי לפעמים, אולם ממש לא ברמת
המחירים "העממית" של 300-400.
גבר שלא קיבל בתחת זה לא גבר אמיתי (מדונה)
14[QUOTE=neil]
[/QUOTE]
[/QUOTE]
תגיד, יש תחום שלא עלו בו מחירים ב-10 השנים האחרונות? דלק, מים, חשמל, מכוניות, בגדים, נעליים....
[QUOTE=neil]
הבעיה הגדולה זה התמורה עבור התשלום, ופה לצערי יש שינוי לרעה לאורך השנים. [/QUOTE]
כאן אתה צודק. הישראלים, בכללית - לא מצטיינים במתן שרות. הקוקסיות, כמו אחיותיהן הזונות, מתעבות את עיסוקן, ועוסקות בו רק מכורח, והשרות בהתאם. יש בודדות, בשני המחנות, שנותנות שרות ראוי.
המגביה עוף - ירחיק ראות
15[QUOTE=neil]אולי במחירים של 600 ומעלה זה בא לידי ביטוי לפעמים, אולם ממש לא ברמת
המחירים "העממית" של 300-400.[/QUOTE]
אם תרצה בפרטי אתן לך המלצות על כאלו ודווקא היפות והנשיות שבהן שאצלן קיבלתי שירות מעולה ב 400, כאמור אני מזמן לא צעיר ולא יפיוף (בעצם אני די מכוער).
אני חושב שהרבה תלוי בגישה אליהן, ביחס ובאווירה.
NeverNotEnough 2014-02-14 17:46:45
המחירים "העממית" של 300-400.[/QUOTE]
אם תרצה בפרטי אתן לך המלצות על כאלו ודווקא היפות והנשיות שבהן שאצלן קיבלתי שירות מעולה ב 400, כאמור אני מזמן לא צעיר ולא יפיוף (בעצם אני די מכוער).
אני חושב שהרבה תלוי בגישה אליהן, ביחס ובאווירה.
מי שמאונן לא מזיין
16NeverNotEnough, תוכל בבקשה לתת לי המלצות כאלה בפרטי?
תודה :)
אני אישית מזמן לא הייתי בארץ עם קוקסינלית, בגלל כל הבעיות המצוינות כאן. אבל אם יש כאלה במתחסות ללקוח כמו ללקוח ולא לזבל, המחיר של 300 אפילו לחצי שעה לדעתי סביר. אני שילמתי 300 30-45 דקות לכמה קוקסינליות מצוינות גפ לפני 5 שנים.
17היי ,
כחובב מתוסכל של התחום אשמח לקבל המלצות על בנות הנותנות שירות טוב ומעלה.
מניסיוני , אני יכול להמליץ רק על מירית .
תודה מראש
בן
18כרגע יש לך את רומי שקיבלה כמה וכמה המלצות.
חוץ מזה יש לך את שירנישירן 19 שהייתה מפרסמת פעם ולפי מה שהבנתי מהחברים עומדת בחולון.
יש לי את הטלפון שלה מהימים שהייתה מפרסמת לא יודע אם עדיין פעיל.
באופן מפתיע שתיהן צעירות. הייתי ממליץ לך על עוד אחת אבל היא ביקשה לא לרשום לחיוב או שלילה בפורום עליה
ובאופן מפתיע שוב גם היא צעירה. יש לך את sexy mimi שגם היא נותנת שירות טוב. tolai שבאופן אישי קיבלתי שירות טוב
לא יודע לגבי השאר. אז על כל כמה עשרות יש אחת טובה ובכן בשביל זה נוצר הפורום הזה לא?
סקס מוריד עול מלבך