כ דיווח על מנדי - דף 2 - סקס אדיר

דיווח על מנדי

12
מסכים איתך גוני
הבחורה אחת היפיפיות נשיות שיש

לא חוויתי אצלה תקתוק, נכון שהיא משדרת סוג של ריחוק אבל אני משייך את זה לאופי סגור ולא למישהי עם אף בעננים.

אני אישית הייתי פעמיים וכנראה שאחזור.

מי שמאונן לא מזיין

דיווח על מנדי

13
חברים. תקשיבו לי טוב. זאת הקוקסיניתבחורה היחידה שזיינתי אי פעם בחיי שעשתה לי דבר מלוכלך שכזה: כשבאתי לגמור קפצה מהזיין וגמרתי כמו מיסכן בקונדום באויר והיא עשתה את זה בכוונה. ראתה את המצב ולא הזיזה את היד אפילו לסייע לגמור כמו שצריך.
לזה קוראים השפלה.

דיווח על מנדי

14
בוא נגיד שלי עשו דברים הרבה יותר חמורים, אני מבין שאם עברת חוויה כזאת מן הסתם הבחורה מחוקה אצלך ואתה מניח שהיא סופר תקתקניק ומנייאקית אבל צריך לקחת בחשבון לפני כמה זמן זה היה. הרבה קוקסינליות משנות את הגישה עם הזמן חלקן לגרוע יותר וחלקן לטוב יותר בכל זאת מדובר בבני אדם ולא ברובוטים. אתה בטח יודע שזנות זה לא מקצוע כל כך בטוח ומי שעושה קטעים מסריחים עלולה להיות חשופה לאלימות ודברים גרועים יותר כי לא כל הלקוחות חביבים ועדינים. אני לדוגמא הייתי עם אחת (שביקשה ממני לא לפרסם את שמה) שהייתה דיי חדשה והיא הייתה ממש פרינססה במיטה לא זזה ולא כלום פשוט סוג של "אני כוסית תעשה אתה הכל" אחרי שנה הייתי אצלה וכל העניין השתנה היא יזמה והייתי איתה פי 2 זמן וההרגשה הייתה אחרת לגמרי. לא אומר שזה המקרה כאן אבל אם עברה שנה קח בחשבון שדברים יכולים להשתנות. מבחינתי הדבר היחיד שהפריע שהיא לא הייתה מוכנה להימצץ בלי וזאת נותר לברר לפעם הבאה או לדיווח הבא.
סקס מוריד עול מלבך

דיווח על מנדי

15
ביקרתי את מנדי. נראית מצויין ללא ספק. נקייה, חלקה, נשית ומריחה מצויין. זין לתפארת.
לא דרשה מקלחת לפני, ולא הציעה אחרי. חשוד בעיני.
הדבר היחיד שלא היה מספק, זה היחס. קרירה כמו חמותי הפולניה שתחיה.

דיווח על מנדי

16
דיווח על מנדי אז אחרי שראיתי שדיווחו על מנדי הייתי חייב לנסות..ואכן זאת אילין רפאל היא הייתה בלונדינית כוסית ועכשיו היא שטנית כוסית דווקא אהבתי.. באמת נשית הרבה יותר וסקסית כאילו היא לא מהארץ. הייתי אצלה לפני שנתיים וקיבלתי יחס סבבה ולא מצוין
אבל שבוע שעבר הייתי אצלה ונהנתי כמו שלא נהנתי בחיים ! והייתי אצל לפחות עשר ואיתה היה מושלם, היא הייתה גם פסיבית וגם אקטיבית ועמד לה חזק וגם גמרה ( שילמתי תוספת) וגם הייתה חלקה ביותר , והחזה אני דווקא אהבתי שזה ניראה טיבעי ולא סיליקוני , הייתי כ 45 דקות אצלה והיא לא תיקתקה , אפילו נתנה לי מגבת שאלה עם בא לי להתקלח כי היא גמרה לי על הפנים , ;-) שאלתי אותה למה היא שקטה ועצובה וכו' היא ענתה לי אני פשוט שקטה כזאת.. לא בכוונה , מה שבטוח דיברתי עם חברה שלי ויכול להיות שנחזור אלייה ביחד זה פנטזיה של שנינו קריצה
קיצר אני כן הייתי ממליץ עליה למרות שהיא קרירה , שרות: הייתי נותן מ1-10 שמונה
מראה : למי שמחפש מראה ממש נשית עם זין גדול , אז מראה 10
יחס : נחמדה מאוד לא פחות ולא יותר

דיווח על מנדי

17
לא נעים לומר אבל על רקע דיווחי העבר לא נשמע מאוד אמין....
מצד שני אם יש לך חברה שיודעת על ביקורים אצל המין השלישי, מפרגנת ואפילו רוצה להצטרף אז מראש החיים שלך שונים מהכלל אז אולי גם בעניין השירות של איילין זכית...

דיווח על מנדי

18
הייתי אצלה בעבר ובאמת שלא היה שרות כל כך טוב..אבל נתתי עוד צ'אנס בגלל הדיווח ...והפעם היה ואוו
חברה שלי לא יודעת על המפגשים אבל שאלתי אותה לאחרונה עם זה מעניין אותה והיא ענתה לי שאין לה בעיה לנסות
שאלתי את אילין כמה היא תיקח לזוג ודווקא נתנה מחיר סביר וסבבה..
ניראה ננסה בפסח חיוך

דיווח על מנדי

19
לא מבין את האנשים שנרשמים רק כדי לרשום דיווח ולא מבין למה הוא תמיד חיובי
אולי אם היה חוק שניתן להגיב רק שבועיים אחרי שנרשמים לא היינו צריכים לדאוג לגבי האמינות של אותם דיווחים
סקס מוריד עול מלבך

דיווח על מנדי

20
גם אני ביקרתי את מנדי. ממוקמת עזריאלי. דירה נקייה, בניין חדש.
מנדי נראית מצויין, נשית, חלקה מאוד, מריחה טוב מאוד, זין מדהים. חזה מדהים.
דרשה 300, העברנו כספים, לא דרשה שאתקלח (אני נראה טוב, והייתי נקי).
בואו נגיד ככה, אם הבחורה הייתה קצת יותר חמימה, ומשתפת פעולה, ולא הייתה קרה כמו חמותי הפולניה, נראה לי שהייתי מתמכר, ומשאיר אצלה כספים רבים.

בשורה התחתונה, לא נראה לי שאחזור.
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”