תשלח לי בפרטי מי זאת.
דוגי- תרתי משמע
12[QUOTE=גוני120]מי שעושה כך לכלב שיתבייש. גם הזונה וגם הלקוח האפס.
לא מבין איפה הבעיה פה (מבחינת הכלב).
אם היה חס וחלילה מדובר בכלבה נקבה וגבר היה חודר אליה, אזי שאחד כזה ראוי למוות בסקילה (ואני לא מגזים).
אבל כשמדובר בכלב זכר?
כמה פעמים במשך חייו יוצא לכלב זכר בימי חייו לזיין? מעט מאד ולרוב בכלל לא.
ופה יש לו סקס זמין בדמות בעלת הבית שלו (שכנראה נהנית מזה גם היא וזאת פנטזיה שלה שהיא מגשימה).
איזה נזק נגרם לכלב? הרי הוא רוצה את זה ואף אחד לא משדל אותו לכך.
ממה אתה דואג? מכך שהוא לא יהיה מעוניין לזיין כלבות יותר?
היכן ההתעללות כאן?
אם הייתי נאלץ להעביר את חיי בתור כלב, הרי שהייתי בוחר להיות הכלב הזה.
אני לא מוצא שפותח השרשור עשה שום דבר שלא כשורה.
ולפותח השרשור - כשהיא אמרה לך שהיא עשתה את זה 'פעם אחת' - לדעתי שיקרה ופשוט לא היה לה נעים להודות שמדובר במעשה שבשגרה.
לדעתי זאת פנטזיה שלה שהיא מגשימה ונהנית ממנה וכנראה גם נהנית מכך שצופים בה בשעת מעשה.
כשיקרה לך בקרוב משהו רע, תדע למה.
[/QUOTE]לא מבין איפה הבעיה פה (מבחינת הכלב).
אם היה חס וחלילה מדובר בכלבה נקבה וגבר היה חודר אליה, אזי שאחד כזה ראוי למוות בסקילה (ואני לא מגזים).
אבל כשמדובר בכלב זכר?
כמה פעמים במשך חייו יוצא לכלב זכר בימי חייו לזיין? מעט מאד ולרוב בכלל לא.
ופה יש לו סקס זמין בדמות בעלת הבית שלו (שכנראה נהנית מזה גם היא וזאת פנטזיה שלה שהיא מגשימה).
איזה נזק נגרם לכלב? הרי הוא רוצה את זה ואף אחד לא משדל אותו לכך.
ממה אתה דואג? מכך שהוא לא יהיה מעוניין לזיין כלבות יותר?
היכן ההתעללות כאן?
אם הייתי נאלץ להעביר את חיי בתור כלב, הרי שהייתי בוחר להיות הכלב הזה.

אני לא מוצא שפותח השרשור עשה שום דבר שלא כשורה.
ולפותח השרשור - כשהיא אמרה לך שהיא עשתה את זה 'פעם אחת' - לדעתי שיקרה ופשוט לא היה לה נעים להודות שמדובר במעשה שבשגרה.
לדעתי זאת פנטזיה שלה שהיא מגשימה ונהנית ממנה וכנראה גם נהנית מכך שצופים בה בשעת מעשה.
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.
דוגי- תרתי משמע
13לפי התיאור מדובר ביחס שלא פגע בכלב. סה"כ זו סטיה מינית ידועה ומקובלת ומי שטוב לו עם זה, ולא נגרם צער לבעל-החיים, אז מה רע ?
מה שברור שלא מדובר כאן בתיאור של פעם אחת, אלא במישהו שעושה את זה קבוע, נהנית מזה, וכנראה גם אקצהיביציוניסטית.
דוגי- תרתי משמע
14מכיוון שמשום מה הכניסה לפי השם הקודם לא התאפשרה הוחלף השם ל"מבקר קבוע 1".
למי ששלח בפרטי , צר לי שאיני יכול לענות לפי השם הישן.
לענין הגברת- שוחחתי איתה ביום שישי והיא הסכימה שאעביר את נתוניה לאחרים, רק ביקשה לציין שאי אפשר לעשות עם הכלב כל יום, היא אינה צעירה אלא כבת 55 ודי רזה למי שמתאים לו. מה גם שיש עליה ביקורות מצידי וגם מחברי פורם אחרים.
המספר ינתן למי שיבקש בפרטי ל-2-3 בכל שבוע. למי שיפנה אליה שיאמרה שיעקב שלח ויבקש במפורש בטלפון את הענין הזה.
למי ששלח בפרטי , צר לי שאיני יכול לענות לפי השם הישן.
לענין הגברת- שוחחתי איתה ביום שישי והיא הסכימה שאעביר את נתוניה לאחרים, רק ביקשה לציין שאי אפשר לעשות עם הכלב כל יום, היא אינה צעירה אלא כבת 55 ודי רזה למי שמתאים לו. מה גם שיש עליה ביקורות מצידי וגם מחברי פורם אחרים.
המספר ינתן למי שיבקש בפרטי ל-2-3 בכל שבוע. למי שיפנה אליה שיאמרה שיעקב שלח ויבקש במפורש בטלפון את הענין הזה.