כ מידע על מנדי - דף 2 - סקס אדיר

מידע על מנדי

13
כל אחד והגישה שלו ראול..כניראה לא התייחסת אלייה יפה.. או לא היית נעים ..ככה לפחות דעתי..
וזה כן דיווח אמיתי אם זה לא היה אמיתי לא הייתי מגיב מהתחלה ומספר הכל ..
היא מדהימה ככה אני חושב..תודה
yaniv

מידע על מנדי

15
[QUOTE=doriang תוך רבע שעה בחוץ...טוב אם זה מה שחיפשת, אז באמת סבבה לך
וגם זה שהיא לר מחזירה תגובה בסקס (לא מדבר על עונה חזרה במילים)
אפילו קצת מבט נעים לא נותנת

אחי, כתבתי בפירוש: "אבל יחסית למה שקורה בארצנו בתחום המארחות (לצערנו כולנו), אז היא סבבה" והדגש על "יחסית למה שקורה בארצנו בתחום המארחות (לצערנו כולנו)" ולא על ה "סבבה"
אולי לא הבנת אותי נכון כי לא נתתי רקע. אז אחרי שעברתי 7 מדורי גיהנום עם קוקסינליות ונתקלתי בהכל מהכל
גברים עם פאה, ריחות דוחים, ניקיון זוועה, אומרות משהו אחד בטלפון ואחרי התשלום הכל משתנה, מזרזות, נועלות דלתות דורשות פיצוי ומאיימות (לא שעזר להם), דירות מסריחות, שעירות, צרחניות, מדברות מגעיל בטלפון, צועקות בחדר מדרגות, (לא תאמין, אבל פעם איזה גורילה 2 מטר זרק/ה עלי נעל מלמעלה באמצע דיזינגוף כשלא הסכמתי להישאר, והוא/היא עוד שם תמונות באתר של קוקסינלית דקיקה), מייבשות למטה עשרות דקות ובסוף לא עונות, דירות לא דיסקרטיות בלשון המעטה וכו' וכו' וכו' וכו' מה אני אגיד לכם המצב על הפנים Disapprove
אחרי שאתה עובר כל כך הרבה אכזבות, ופתאום אתה פוגש בקוקסינלית יפה עם זיין גדול, ותסכים איתי שהיא לא נגועה באחת המגרעות שכתבתי כאן למעלה. אז נכון שהיא לא בסטנדרט שרות גבוה במיוחד, אבל היא בסדר יחסית למקרים שתיארתי, ועצם זה שלא עשיתי אחורה פנה, כמו הרבה פעמים שעשיתי כשנתקלתי בתיאורים שנתתי לך כאן. אז מבחינתי יחסית היא סבבה למה שקורה בתחום הזה.. הייתי חרמן אש! ונהניתי מאוד בפעם הראשונה. חזרתי פעם שנייה, ונהניתי הרבה פחות, בגלל שהמראה כבר לא כיפר על הקרירות שנשארה, והגעתי למסקנה שהיא תישאר רובוט, התבאסתי ולא חזרתי אליה שוב..
וחבל כי אם היא הייתה לבבית פתוחה ופעילה יותר אז יש לה פוטנציאל
ודרך אגב אני הייתי איתה רק בעניין של מציצות וגמירה שלה, ושלי כמובן קריצה . וזה לקח רק 15-20 דקות כי לצערי ישר ניגשנו לעיניין, והעיניין היה גם עינייני,Tongue ואחרי שהיא ואני גמרנו ירדה לי החרמנות ואז הקור התחיל להשפיע (ואם בהתחלה אמרה איזה מילה שתיים, אז אחרי הסקס היא לא מדברת בכלל!)...אז הלכתי משם מרצוני.
בקיצור מילת המפתח פח היא "יחסית" לכל מה שעברתי בתחום

זהו, מקווה שהסברתי את עצמי יותר טוב עכשיו קריצה. והלוואי והמצב בתחום ישתפרOuch כולה רוצים להנות קצת ותראה מה אנחנו עוברים
גבר שמכבד את עצמו, מכבד את האישה שאיתו!

Re: מידע על מנדי

16
היי
אני חייב לשאול האם זו אותה המ די שהייתה מארחת פעם בירושלים?
אני התארחתי לפני משהו כמו 4 שנים אצל מישהי בשם מנדי בירושלים יפהייפיה אמיתית נשית עם זין ענק שנעלמה בפתאומיות
אכן קצת קרירה אבל לדעתי היא פשוט ביישנית אם מצליחים לפתוח איתה שיחה אז היא מפשירה מעט
אשמח לטלפון שלה או לקישור לכרטיס שלה כדי לקבוע איתה שוב
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”