איך התגלגלתם לעולם הטרנסיות???
11הדיון הזה הוא רעיון יצירתי של IN LOVE בעקבות תגובה שלי באשכול אחר..
אז כדי להשלים את הנושא..
גם אצלי זו שהציתה את הלהבה לא לקחה חלק פעיל בהתנסות שלי.. אבל ללא ספק מה שקרה באותה הערב עם המנותחת שסיפרתי עליו לא היה קורה לולא המקרה הזה (לא נסעתי לתאילנד כדי לשכב עם ליידיבוי!)
זה קרה בפטאיה..בלילה השני או השלישי שלי שם בסוי בוקאו..
ירדתי לבילוי שגרתי בוולקינג סטריט שבסופו חזרתי לבד למלון (כנראה שהייתי מאוד בררן באותו הלילה)..המוטורבייק טקסי עבר לייד כמה ברים שכונתיים לא רחוק מהמלון שלי וביקשתי ממנו לעצור..זה היה כבר באזור 4 לפנות בוקר וניגשתי לדרינק אחרון על הבר...
מייד התיידדתי עם שני תיירים (אוסטרלי שתוי רצח והולנדי ממוצא טורקי) כאשר במרחק של מטר מאיתנו ישבו כמה פרגיות שחיפשו עם מי להעבר את הלילה..
החברים החדשים שלי היו מאוד בקטע של הפרגיות אבל את עיני צדה דווקא הברמנית שהיתה ליידיבוי גבוהה יפהפיה שעשתה טיזינג לתייר גרמני שדבוק אליה..היא לא הפסיקה להתמרח עליו בטיזריות חתולית תוך שהוא מחליפה תנוחות עם הישבן ההורס שלה והורגת לי את הבריאות
ההולנדי אמר לי שהיא ליידיבוי והנהנתי בראש..
בשלב מסויים האוסטרלי הפסיק לנפח לי במוח ועבר עם ההולנדי לצד השני של הבר לאזור של הפרגיות (אמרתי להם שאני בהאנג אובר) ומעדיף להירגע על הבר ושתכף אצטרף
בשלב הזה התייר שהיה איתה הזמין אותי למשקה וביקש שאתקרב אליהם..
בקיצור..
הוזמנתי לשלישיה כאשר בכל העת שהוא מדבר איתי היא לא מפסיקה לגעת בי ולמרוח לי את הציצים שלה מול העיניים..
אמרתי להם שאני לא בקטע של גייז וליידיבויז והם ירדו ממני
נשבע לכם שבמשך 4 ימים הייתי דואג לעבר משם כאילו במקרה רק כדי לראות אותה..
באחד הערבים שהחבר הגרמני לא היה איתה גם ניגשתי (החברות שלה שכבר הבינו למה הגעתי) מייד מזגו לי כוסית וקראו לה שתתישב ליידי
פלרטטנו..היא התחרמנה עלי(ניסתה גם לנשק..לא זרמתי)הציצים שלה היו רכים ונשיים מאוד, מנתח מאוד מוכשר עבד עליה...מרחתי את השפתיים שלי על הפטמות המזדקרות שלה והזין שלה (ענק! משהו בסגנון של רומי) נעמד כמו טיל..אפילו העזתי לגעת בו אבל רק לשניה..ואז..שוב אחז בי הסיוט של (W.T.F מה אתה פאקינג גאיי???!! רד מהעניין) לאכזבתה חזרתי לבד למלון גם באותו הלילה..
ההתנסות הראשונה שלי שספרתי עליה קרתה שבוע לאחר בפוקט אבל לא אשכח לעולם את הLB הזו ובטיול הבא שלי מבטיח לנסות לחפש אותה לסגור איתה את המעגל(אם יתמזל מזלי) וכמובן לדווח....