כ איך התגלגלתם לעולם הטרנסיות??? - דף 2 - סקס אדיר

איך התגלגלתם לעולם הטרנסיות???

11
אגב...
הדיון הזה הוא רעיון יצירתי של IN LOVE בעקבות תגובה שלי באשכול אחר..
אז כדי להשלים את הנושא..
גם אצלי זו שהציתה את הלהבה לא לקחה חלק פעיל בהתנסות שלי.. אבל ללא ספק מה שקרה באותה הערב עם המנותחת שסיפרתי עליו לא היה קורה לולא המקרה הזה (לא נסעתי לתאילנד כדי לשכב עם ליידיבוי!)
זה קרה בפטאיה..בלילה השני או השלישי שלי שם בסוי בוקאו..
ירדתי לבילוי שגרתי בוולקינג סטריט שבסופו חזרתי לבד למלון (כנראה שהייתי מאוד בררן באותו הלילה)..המוטורבייק טקסי עבר לייד כמה ברים שכונתיים לא רחוק מהמלון שלי וביקשתי ממנו לעצור..זה היה כבר באזור 4 לפנות בוקר וניגשתי לדרינק אחרון על הבר...
מייד התיידדתי עם שני תיירים (אוסטרלי שתוי רצח והולנדי ממוצא טורקי) כאשר במרחק של מטר מאיתנו ישבו כמה פרגיות שחיפשו עם מי להעבר את הלילה..

החברים החדשים שלי היו מאוד בקטע של הפרגיות אבל את עיני צדה דווקא הברמנית שהיתה ליידיבוי גבוהה יפהפיה שעשתה טיזינג לתייר גרמני שדבוק אליה..היא לא הפסיקה להתמרח עליו בטיזריות חתולית תוך שהוא מחליפה תנוחות עם הישבן ההורס שלה והורגת לי את הבריאות
ההולנדי אמר לי שהיא ליידיבוי והנהנתי בראש..

בשלב מסויים האוסטרלי הפסיק לנפח לי במוח ועבר עם ההולנדי לצד השני של הבר לאזור של הפרגיות (אמרתי להם שאני בהאנג אובר) ומעדיף להירגע על הבר ושתכף אצטרף

בשלב הזה התייר שהיה איתה הזמין אותי למשקה וביקש שאתקרב אליהם..
בקיצור..
הוזמנתי לשלישיה כאשר בכל העת שהוא מדבר איתי היא לא מפסיקה לגעת בי ולמרוח לי את הציצים שלה מול העיניים..
אמרתי להם שאני לא בקטע של גייז וליידיבויז והם ירדו ממני
נשבע לכם שבמשך 4 ימים הייתי דואג לעבר משם כאילו במקרה רק כדי לראות אותה..
באחד הערבים שהחבר הגרמני לא היה איתה גם ניגשתי (החברות שלה שכבר הבינו למה הגעתי) מייד מזגו לי כוסית וקראו לה שתתישב ליידי
פלרטטנו..היא התחרמנה עלי(ניסתה גם לנשק..לא זרמתי)הציצים שלה היו רכים ונשיים מאוד, מנתח מאוד מוכשר עבד עליה...מרחתי את השפתיים שלי על הפטמות המזדקרות שלה והזין שלה (ענק! משהו בסגנון של רומי) נעמד כמו טיל..אפילו העזתי לגעת בו אבל רק לשניה..ואז..שוב אחז בי הסיוט של (W.T.F מה אתה פאקינג גאיי???!! רד מהעניין) לאכזבתה חזרתי לבד למלון גם באותו הלילה..

ההתנסות הראשונה שלי שספרתי עליה קרתה שבוע לאחר בפוקט אבל לא אשכח לעולם את הLB הזו ובטיול הבא שלי מבטיח לנסות לחפש אותה לסגור איתה את המעגל(אם יתמזל מזלי) וכמובן לדווח....

13
[QUOTE=שמחה]אתם תסלחו לי,

אבל איך אפשר להגיד שלשכב עם גבר ,

זה הכי מגעיל אתכם בעולם , ומצד שני להימשך לטרנסיות,

הלא זה מאותה "משפחה",

אותי למשל , הכי מגעיל בעולם זה להיות עם גבר, אבל כך גם עם טרנסית,בדיוק,

לא פחות ולא יותר .

אני לא מבקר כאן אף אחד ,

פשוט המשפט הזה ש- "להיגעל מגברים ולהימשך לטרנסיות"

סותר את עצמו, סותר ועוד איך.

[/QUOTE]

שמחה בדיוק כמו ש neil אמר - אל תחפש הגיון, כל אחד ומה שעושה לו את זה. יש גברים שנגעלים מגברים/טראנסיות אבל שבחורה תשלוט ותדפוק אותם בתחת עם דילדו/סטראפאון עושה להם את זה...אז איך היית מגדיר אותם?

העניין פה הוא לא הגדרות, כל אחד מה שעושה לו את זה - נשים,גברים,טראנסיות כל עוד כולם נהנים זה הכי חשוב

14
פשוט סיפורים מדהימים...וגם אנשים מדהימים.גם אני מאוד נימשך לקוקסינליות והכול התחיל רק בלהיסתכל בסרטים כחולים.פשוט נימשך לזין יפה שיושב על אישה כוסית.לא לי ניראה לי שאחטא בחדירות עם טראנסית אבל כן מציצות ודברים אחרים.מאוד מגרה.כיף ליקרוא את החויות שלכם וחבל שבחיפה שלא כמו בתל אביב העינין פה קצת רדום.

15

רוני, אח יקר! איך תמיד אתה מחכים אותי בתיאוריך!מוחא כפייה

אני מכיר מישהו כמוך! שחזר בשאלה ויש לי גם ידידה מאוד טובה שחזרה
בשאלה...

ואלו שני האנשים הכי מרתקים ואינטליגנטים שהיכרתי בחיי!!!

כשאתם פורצים את המסגרת, אחרי שנים בחברה סגורה ויוצאים פתאום
לעולם מלא באפשרויות...

אתם כל כך סקרנים לידע! שאתם גומעים אותו בכמויות.... וכיף לי שהכרתי
אותך אח! חיוך

ואני גם קורא לך לבוא לבקר אותנו יותר!!!..תעורר לנו קצת את העניינים פהקריצה

לכל המודאגים אני אנסה להרגיע אתכם...(כולל שמחה)קריצה

הגדרה של הומוסקסואל בויקיפדיה:

"הומוסקסואל – גבר שעיקר המשיכה המינית והרגשית שלו היא לגברים...

הגדרתהּ של ההומוסקסואליות אינה מוסכמת על כל החוקרים אך ככלל, מקובל כי הומו הוא גבר הנמשך בעיקר לגברים,
ונמשך בצורה פחותה, או אינו נמשך כלל, לנשים
; יש להבחין בין הומואים ולסביות
לבין טרנסקסואלים וטרנסג'דרים
שהם אנשים המבקשים
להפוך לבני המין הנגדי, או חשים כי המין שנולדו אליו שגוי
.
ככלל, יש להבחין
בין נטיה מינית
לבין זהות מגדרית...."

טרנסג'נדריות בעצם נולדו כאישה כלואה בגוף של גבר והיא בעצם מרגישה
אישה לכל דבר! ומתנהגת כך היא גם דואגת להסיר סממנים גבריים כגון הסרת שיער שינוי
קול, השתלת חזה ועוד..

בפעם הראשונה שהלכתי לבקר אחת כזו, חזרתי הביתה, והייתי מבוהל מזה
שנהנתי!! ישר רצתי למקלחת כמו אישה שאנסו אותה! והתקלחתי פעמיים, פעם אחר פעם! ולא
נחדרתי איתה! (אני לא נחדר! אפילו לא עם אצבע! יש לי מחסום פסיכולוגי חזק בעניין!) אבל
הרגשתי מזוהם שהיה עוד זיין חשוף שנגע בי ואני נגעתי בו....

כיום כשאני נמצא עם טרנסית המחשבה הזו אפילו לא מדגדגת לי!

אני בן אדם פעיל מאוד עם בחורות רגילות... ורק אליהן אני יכול לפתח רגשות
של אהבה לאישה!

יחסים עם גבר מבחינתי לא באים בחשבון!!!!!! אני לא נמשך לגברים, אני
גבר של נשים!!!

ואני רואה טרנסית, כאישה עם זין Party וזו פנטזיה שמרימה אותי לגבהים אחרים!
אבל זו רק פנטזיה שאני ממש אותה וזהו!

כמה אפשר לעשות סקס הכי קינקי שיהיה...

הגיוון הזה, שפתאום עומדת מולך אישה יפה סקסית, מטופחת, שיער ארוך,
ומריחה נפלא! ויש לה גם תוספת מבורכת...אותי זה גומר!

אבל לעולם לא אוכל לפתח אליה רגשות כמו לאישה אורגינלית!

מסקנה אני לא הומו!!! וגם אתם לא! אנחנו רק מגשימיי פנטזיות!!!

ובתכלס, מה זה משנה הומו לא הומו, תחיו לפי מה שעושה לכם טוב!!! החיים
קצרצרים
Cool

גבר שמכבד את עצמו, מכבד את האישה שאיתו!

16
[QUOTE=חיפאי סקסי]...וחבל שבחיפה שלא כמו בתל אביב העינין פה קצת רדום.[/QUOTE]
חיפאי תאמין לי אין לך צורך להתבאס!
פה זה רק פוסט על התגלגולתנו לעולם הזה!
מבטיח לך שאם הייתי פותח פוסט על חוויות שליליות! היו כבר עשרה דפים של תגובות!
אגב, איך באמת בצפון מבחינת היחס שהן נותנות?
הייתי לפני חצי שנה בחיפה באופן ספונטני במסגרת העבודה, אמרתי אני אסיים צ'יק צ'אק את מה שאני צריך לסיים, ואקפוץ
לביקור ניחומים אצל אחת המפרסמות... ניסיתי איזה שעתיים לתפוס כל מיני כאלו שעשו לי את זה, והתמונות שלהן נראו לי הגיוניות! ולא הצלחתיעצוב
עד שכבר הייתי חייב לחזור לכיוון המרכז...
גבר שמכבד את עצמו, מכבד את האישה שאיתו!

18
שמחה..
אתה מאוד תתקשה להבין כי אתה בקטע של נשים בלבד...(שזה אגב אחלה!! גם היום בנות המין היפה בעדיפות ראשונה אצלי)
אבל יש הבדל עצום בין טרנסית לגבר שמאפשר לגברים מסוימים כן להימשך אליהן ולא לגברים...
חלק לא מבוטל מהנשיות בא לידי ביטוי באמצעות הורמון האסטרוגן מה שמאפשר בעקבות הטיפול ההומונלי את המראה הזוהר, חלק, פחות שומני עגלגל ורך יותר של העור...את זה בניגוד לטרנסיות אין ולא יכול להיות לגברים! ואם תוסיף לזה את הטיפולים הכירוגים שבתוספת לטיפול ההורמונלי נותנים מראה ותחושה שונה לחלוטין מכל גבר ממוצע..אז תבין שיש הבדל עצום..

אני לא חושב שכל גבר יכול להימשך לטרנסיות ובטח שלא מציע למי שזה לא ממש בוער בו להתנסות..ממש לא!! זו יכולה להיות גם חוויה לא סימפטית לדעתי למי שסתם יבחר להתנסות בזה כי מישהו סיפר לו שזה "מגניב"...

אני יכול רק להגיד לך מנקודת המבט שלי שההסבר שפירטתי לך כאן מאפשר לי לפחות לראות בזין של הפרטנרית כאיבר מין של אשה ולא של גבר!! אותו איבר במדויק אם היה מחובר לגוף גברי היה גורם לי קלקול קיבה בחילה והקאות

מוזר..נכון?!
לא לחינם אומרים שאיבר המין הגדול ביותר של האדם הוא המוח

ואגב IN LOVE אני בניגוד אליך חושב שבתנאים מאוד מסוימים כן הייתי יכול להתאהב בטרנסית אבל ברור לי שהסיכוי שזה יקרה קלוש

19
SDS,
הכול טוב ויפה עם מה שאמרת,
אבל,
אתה מפנים את העובדה שהטרנסית נולדה כגבר (כמוני כמוך)?
ומכאן אתה מבין שגם אני ,"שמחה", יכול (תיאורטית) לקבל מחר ג'וק בראש,
ולהחליט שאני אישה כלואה בגופו של גבר וייעודי בחיים הינו להיות אישה,
ולהתחיל בהליך ארוך של שנים ספורות הכולל :טיפולים , אסטרוגן ,כימיקלים ועוד ואף ניתוח באיבר המין,
ואז, לאחר 5 שנים אני אהיה כביכול ממש "כמו אישה" ,
ואז מה , אתה תירצה להיכנס איתי למיטה ?
לא נראה לי , נכון?
תחשוב על זה מעט.

שוב, אני לא שופט אף אחד ולא מעביר ביקורת וכו,
אני פשוט עונה או מגיב לך נקודתית.

20
[QUOTE=שמחה]
ואז, לאחר 5 שנים אני אהיה כביכול ממש "כמו אישה" ,
ואז מה , אתה תירצה להיכנס איתי למיטה ?
[/QUOTE]
מעצם השאלה שלך נראה לי שאתה חי בסרט שמישהו מאיתנו אולי לא מבין שטרנסיות הן "נגזרת" של גבר..חחח אם זה המצב אז תרשה לי לתקן אותך..

לי כיום אין עם זה בעיה בכלל! כאחד שכן היתה לו בעיה עם זה עד ממש לא מזמן אני יכול להבין אנשים שמרגישים וחושבים כמוך

אגב..סתם בשביל לאתגר אותך מעט...
אם ניקח בחורה שהיא בסטייל של אלה שמאוד בא לך להיכנס איתן למיטה ונשלח אותה לטיפול הורמונלי שיצמיח לה שיער פנים וגוף,עור שומני וגס,מסת שריר, לסת וגב רחב כשל גבר..ובנוסף טיפול כירוגי להסרת שומן בשדיים ובישבן למראה שטוח וגברי יותר...אתה עדיין תוכל להימשך אליה??
אני מזכיר לך חבר, אנחנו מדברים על אשה מבטן ומלידה עם כוס ושחלות!! ובחורה שלמרות המראה הגברי שהתקבל בעקבות הטיפול והניתוח היא עדין עדינה במידת האפשר ומקפידה על 3 מקלחות ביום+גילוח+דאודורנט וקרם גוף לטעמך...מה אז?? עדיין יעמוד לך עליה?? תרצה להיכנס איתה למיטה?? אין צורך לענות.

אני מבין את הרתיעה הנפשית שלך מ"בנות המין השלישי"...אחרי הכל אשה עם זין שנולדה כגבר זה לא מובן מאליו וזה בסדר גמור
יש אנשים שהפתיחות המינית הזו יכולה להעיף וכאלה שלא בנויים לזה ועדיף שלא יתעסקו עם זה בכלל.. לא חייבים להבין תמיד הכל...
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”