כ המחיר החדש - דף 2 - סקס אדיר

המחיר החדש

12
אני לא חסיד גדול של חרמות וויכוחי מחירים. צריכים דיווחים ועוד דיווחים ועוד דיווחים ! להאדיר את הטובות ( ודי נמאס לשמוע רומי ) ולקטול את הרעות. הבעיה שאין כאן מספיק דיווחים, לצערי, למרות שכולה יש 30 מארחות גג.
למה אין כמעט דיווחים על חן ? על נוי ? על מור ? על ג'ולי ? ועל עוד לא
מעט שהן טובות ומגיע להן כאן פרגון ובהחלט תמורה מעולה לאגרה.
"יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך", גם אני מכבד נשים ! גופן

המחיר החדש

14
יש משפט שאומר ש"עסק שעובד מצוין לא סוגרים". ככה זה גם כאן.
לא משנה כמה החבר'ה כאן יחרימו בנות שנותנות שירות רע או שמעלות מחירים בלי צדק, תמיד יהיו את הפראיירים שישברו את החרם וימשיכו ללכת בכל מחיר.
מה גם שפעם ללכת לטראנסיות הייתה פעולה של אמיצים בלבד, היום טראנסיות מארחות נהיו לא פחות פופלאריות מנשים רגילות. עזבו אירוח, קחו כל טראנסית שנראת מעל הממוצע(אפילו לא הכוסיות ביותר), תראו כמו עוקבים ולייקים יש להן בפייסבוק לדוגמא.
ועדיין, חוץ מרומי ועוד מעטות מאוד, אף אחת לא שווה מעל 300 ש"ח(וגם זה יותר מידי).

המחיר החדש

16
[QUOTE=גול_גול]יש משפט שאומר ש"עסק שעובד מצוין לא סוגרים". ככה זה גם כאן.
לא משנה כמה החבר'ה כאן יחרימו בנות שנותנות שירות רע או שמעלות מחירים בלי צדק, תמיד יהיו את הפראיירים שישברו את החרם וימשיכו ללכת בכל מחיר.
מה גם שפעם ללכת לטראנסיות הייתה פעולה של אמיצים בלבד, היום טראנסיות מארחות נהיו לא פחות פופלאריות מנשים רגילות. עזבו אירוח, קחו כל טראנסית שנראת מעל הממוצע(אפילו לא הכוסיות ביותר), תראו כמו עוקבים ולייקים יש להן בפייסבוק לדוגמא.
ועדיין, חוץ מרומי ועוד מעטות מאוד, אף אחת לא שווה מעל 300 ש"ח(וגם זה יותר מידי).
[/QUOTE]גול גול, עם רוב התגובה שלך אני מסכים!...חולק רק על הדברים שלך שסימנתי בירוק...

אני מציע לא להשתמש במושג חרם..אלא יותר כחשיפת האמת והמלצה!!! חמה, לא להתקרב אל מי שנותנת שרות רע!
וכל אחד יבחר לעצמו מה לעשות עם המידע הזה....
אני לא מאמין שמישהו שקורא כאן על מישהי שנותנת שרות כזה, בכל זאת ילך אליה! אלא אם הוא לא חכם במיוחד ואז זבש"וקריצה

גבר שמכבד את עצמו, מכבד את האישה שאיתו!

המחיר החדש

17
גם אני חושב שיש מעט מאוד בתחום ששוות 400 שקל..
אבל הבעיה האמיתית בתחום הטרנסיות זה השירות!!

אפשר לספור על כף יד אחת ולהישאר עם עודף..כמה טרנסיות הן הימור בטוח וזה ממש מתסכל!

לאחרונה ממש נדלקתי על טרנסית מסוימת ואפילו ביררתי עליה עם חברים בפרטי..(לצערי פוסט שפתחתי לגביה לא אושר לפרסום), היא ממש כוסית וסקסית (תמונות אמיתיות) ויותר מפעם אחת ניסיתי לתאם איתה רק שלמזלי לא הצלחתי.
למה??
כשרבנדל פירסם את הסקירה שלו הופתעתי לשמוע על החוויה הקשה שעבר איתה..
למזלי שמרתי את הסקירה כי ידעתי שזה רק עניין של זמן עד שתעלם
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”