קוקסינלית מפנקת לפעם ראשונה לא יקר מידי
11הרי לכם קצת מידע וחומר למחשבה,
לא כל החבר'ה המתארחים מחפשים :"פרגיות, פלסטיות,בובות מין, אובייקטים " .. וכו'
צר לי עליכם שאינם מכירים את החומר האנושי ואינכם מתייחסים לעצמכם או אלינו כבני אדם.
כמארחת ותיקה אני זאת שיכולה ללמד אתכם, ולא אתם אותי, מי מגיע למארחות ומדוע...
אם רק מתוך חרמנות חשבתם הרי שאינכם יודעים דבר או חצי דבר על הטבע האנושי ועל גברים בפרט. רבים מגיעים כי הם מחפשים חום- שאגב זוהי הסיבה שהעיקרית לשמה הם מגיעים. הם מצפים ליחס אנושי ומקווים שיתייחסו אליהם כאל שווים אף על פי ולמרות שהם משלמים בשטרות תמורת השירות והזמן של המארחת .
אם מישהי נשמעת טוב בטלפון ונשמעת סבלנית אדיבה והוגנת על אף שתמונותיה אינן כשל דוגמנית צמרת זה יספק די והותר את המתארח שלא בא כרגע לספק את יצרו בלבד, אלא גם את אנושיותו, בין אם הוא עושה זאת במודע או שלא במודע .
לגיל שלי יש רק יתרונות, לא חסרונות! אני מנוסה, אני כבר מכירה את החיים ויודעת דבר או שניים הן במיטה והן מחוצה לה, רבים יעדיפו אותי על פני פרגית , יפה ככל שתהיה, שתשעמם אותם אחרי דקה וחצי בדיוק .
אני גם לא נראית כל כך רע שכמו שאחדים מכם ינסו וניסו לתאר אותי, אני אולי לא הקוקס הכי יפה אך סקס אפיל, תודה לאל, יש לי ולא מעט!
וסקס רבותיי, כבר דובר על כך לא מעט, בסקס אני אלופה!(כבר היו מי שנתנו בפורום דיווחים על כך )
הכל עניין של מיומנות, של מגע, ושל חיבור ואהבה לדבר עצמו, דהיינו, אהבה ...
אני אוהבת לאהוב, אני מעולם לא התייחסתי אל המבקרים אצלי כאל קליינטים או פרנסים, אפילו לא כעל אובייקטים מיניים אלא רק כאל בני אדם וזה הילך ומהלך קסם וזה אף החזיר אותם אליי תמיד
אישיות ואופי לא ניתן לרכוש אצל אף מנתח פלסטי- הידעתם?! :)
זה שאתם נוהגים לזלזל בכל מי שלא נראית כמו דוגמנית על ואינה בת 19 זאת כבר בעיה שלכם,
רובכם נראים רע או מתנהגים רע ויודעים את זה, אני אף פעם לא העברתי עליכם ביקורת ולא כי אתם אלה שמשלמים, אלא כי תמיד ראיתי בכם בני אדם בראש ובראשונה .תמיד כיבדתי אתכם
אני לא רוצה ולא מצפה לחנך אתכם, להטיף לכם ובטח שלא לשנות אתכם, תישארו מי שאתם זה יפה ונחמד
אני בסך הכל הצבתי בפניכם מראה, זאת שאתם הצבתם בפניי בחושבכם שאם אינני הפרגית הצעירה והיפה המנותחת והפלסטית אז זה נותן לכם לגיטימציה להשתלח בי,
צאו מהסרט, אני לא שם
אני תמיד נתתי ותמיד אתן את השרות הכי טוב שאוכל לתת, תמיד אשאר הוגנת וישרה, תמיד אהיה אני, הילה ...