כ earthme מאטרף. - דף 2 - סקס אדיר

earthme מאטרף.

11
Ravandal איזה שטויות במיץ אתה מדבר ..היא לא ערביה אני גיליתי את השם משפחה שלה (נכנסתי לפייסבוק והכל) בשביל מה להטעות אחרים אני לא מבין זה לא הכוונה של הפורום הזה , אומנם היא הקוקס הראשונה שהייתי איתה היא ממש נחמדה קודם כל ולא רעה כמו כל מי שדיברתי איתה
נהנתי ממש. ולפי דעתי כן כוסית וחזה הורמונלי זה יפה במיוחד שזה גדול ולא התחלתי , חלקה נקייה בקיצור לא יודע על מה דיברת בטח דפקה לך פארטייה חחח

earthme מאטרף.

14
גברת X אנחנו יודעים לזהות מתי אתן מתחברות ורושמות על עצמכן אז מר מאסטר כדאי שתשתוק ותתן למשתמשים האמיתיים לרשום כאן...
עדיף להסתכל על אישה יפה מאשר לזיין אישה מכוערת

earthme מאטרף.

17
חח לא מאשרים לי הודעות כאן משום מה,
מנסה לעזור לחבר'ה אחרי שנים שנעזרתי בכם.
בכל אופן - הציעה לי באטרף " פינוק " ב-300 ש"ח
אז אם יסכימו לפרסם את ההודעה הזו - אל תיפלו ותשלמו יותר
אם כבר הייתם אצלה.
אני אישית לא נפגשתי איתה - מההתכתבויות שלי איתה התרשמתי
שהיא ממש לא נחמדה.
בהצלחה

earthme מאטרף.

18
בסוף נשברתי והלכתי אליה לפני כחודש.
היא לא ערביה וגם אם כן הייתה זה לא מפריע לי בתור מתארח(גם טולאי ערביה).
זאת, כנראה, הפעם הראשונה(ואולי האחרונה) שאני משקיע על אירוח מעל 400 ש"ח. מארחת באיזור המסגר. ככה, לגבי המראה, אכן מדובר בתמונות אמיתיות למרות שבתמונות היא נראת יותר טוב-די מובן האמת, איפור וכאלה. זין בינוני פלוס, גבוהה מאוד, סקסית, בהחלט נראת טוב ומטופחת. אקטיבית ופסיבית. לומר שהיא שווה את הכסף? אני לא חושב. 400 רק אחת כמו רומי, אשר נותנת את נשמתה בזמן הסקס, שווה את זה. היא סבבה, אפילו מעבר לזה, אבל היא לא רומי. דבר אחד כן הפריע לה אצלה, בטלפון הבטיחה שמתנשקת, בפועל לא התנשקה. מינוס גדול אצל חובבי הGFE.
האם אחזור אליה? לא חושב, 450 יקר מידי. אם היה 300 והייתה מתנשקת אז אולי.

earthme מאטרף.

19
חברים, תנסו לא להזכיר שמות פרטיים של מארחות. היא ביקשה ממני את זה כעת באטרף.
מנהלים, תערכותמחקו את ההודעות המכילות שמות פרטיים בבקשה. כמו שלנו חשובה הדיסקרטיות, גם להן העניין מאוד חשוב.
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”