כ מידע על סקאי? - דף 2 - סקס אדיר

מידע על סקאי?

11
[QUOTE=Coolmen]in love למה המשפט הראשון שלך נכתב כאילו תקפו אותך?
יכולת לכתוב את כל התגובה שלך ולוותר עליו.
הוא לא היה חיוני לפי דעתי.
כולנו הרי ברוח טובה פה :)
[/QUOTE]

מצטער, רק עכשיו קראתי את התגובה שלך, וכשקראתי שנית את השורה הבעייתית בעיניךקריצה :

"שוב, מתלבשות לא הסגנון שלי! אבל לטובת מי שכן.. אתה יכול להגיד אם התמונות אמיתיות? (עושות רושם שכן )"

הבנתי למה בטעות חשבת כך.Embarrassed

המילה "שוב" היא מקור הבעיה!

בגלל שכתבתי בפוסטים שונים שאני לא הולך למתלבשות! (מה אני אעשה...לא הטעם שלי), אז כוונתי במילה "שוב" הייתה לומר ששוב פעם אני מזכיר את העובדה הזו!קריצה

ולא חלילה בכוונה להתלונן ששוב פעם מדברים על מתלבשת (בגלל זה גם שמתי פסיק אחרי)

אחרת איפה נדבר אם לא פה?!

ההיפך! אני כל הזמן אומר (כולל בתגובה כאן) שמראה זה עניין של טעם! ומה שחשוב יותר בעיני זה רמת השרות ניקיון ואסתטיקה!

בקיצור אחי, הכל נאמר ברוח טובה !חיוך

...............................................................................................................................................................................................

תמיד מיוחד תודה על התשובותאצבע למעלה

תשמע ידידי, לא טוב שאתה לא מתאם ציפיות!... הפעם התמזל מזלך, אבל בדרך כלל זה מקפיץ את הסיכויים לאכזבה!

תשתדל תמיד לסגור את כל הפינות בשיחת הטלפון, וגם כשאתה מגיע אליה תוודא שוב לפני העברת התשלום שהכל ברור בינכם!

כמובן באלגנטיות ולא בנדנוד כדי שלא תקבל ניתוק או סיבוב (לצערי זה לא אומר שהיא לא עלולה להתהפך גם אחרי קבלת התשלוםShocked)

גבר שמכבד את עצמו, מכבד את האישה שאיתו!

מידע על סקאי?

12
in love היקר:
אני מבין את כוונתך לגמרי והמצב טוב בינינו :)
יש לי רק עצה קטנה עבורך לעתיד אם תרצה להשתמש בה:
אתה יכול לשאול לדוגמא: לטובת אלה שכן מעדיפים מתלבשות נשמח לדעת האם התמונות אמיתיות.
ככה מובהר שאתה לא קהל היעד ולפי דעתי בלבד ימנע אי הבנות.
שוב אבל, דעתי בלבד :)
המשך יום מקסים לך in love :)

מידע על סקאי?

13
[QUOTE=In love]

...............................................................................................................................................................................................

תמיד מיוחד תודה על התשובותאצבע למעלה

תשמע ידידי, לא טוב שאתה לא מתאם ציפיות!... הפעם התמזל מזלך, אבל בדרך כלל זה מקפיץ את הסיכויים לאכזבה!

תשתדל תמיד לסגור את כל הפינות בשיחת הטלפון, וגם כשאתה מגיע אליה תוודא שוב לפני העברת התשלום שהכל ברור בינכם!

כמובן באלגנטיות ולא בנדנוד כדי שלא תקבל ניתוק או סיבוב (לצערי זה לא אומר שהיא לא עלולה להתהפך גם אחרי קבלת התשלוםShocked)

[/QUOTE]

IN LOVE, תודה על הדאגה, אני מכיר את החוקים הלא כתובים, פשוט במקרה הספציפי הזה הייתי חרמן מדי בכדי לחשוב...
למרות שהיום, הסיכוי לנפילה ככ גבוהה (במיוחד אצל חדשות), שהתיאום דיי בטל בשישים.
התהפכויות כבר חוויתי (בשלישית אני אפנק את כולם בגלידהTongue), בלי קשר לכמה מנומס אתה.

מידע על סקאי?

15
נפגשנו לפני כמה ימים, כמובן לא בתשלום ( דרך אטרף )
שימו לב!! היא מאוד גברית בפנים - לא מגולחת בידיים
וכל היום מחפשת סקס באטרף ( גם לא בתשלום )

התמונות פנים שלה באטרף עברו שיפוץ לא נורמאלי - בכל אופן היא קומפקטית והטוסיק דיי שטוח.

היא נחמדה ושקטה ודיי נמוכה - אבל לצערי תחושה ממש של גבר עם אודם.

בהצלחה למי שבכל זאת מתחבר.
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”