כ כמה שאלות על אטרף - דף 2 - סקס אדיר

כמה שאלות על אטרף

11
[QUOTE=In love]

[QUOTE=goldstar]הייתי כמה פעמים בעבר עם xxxxsexxxxx לא יכול כל כך לספר לך מכיוון שהייתי איתה ללא תשלום ולכן אני מנוע מלהגיב בנושא. מה שכן היא כוסית מאוד נשית ומאוד נחמדה....[/QUOTE]

גולדסטאר יא תותח!מוחא כפייה...לבריאותBeer

בכיף!!בכיבכיבכי...עיני לא צרה
חלילהEvil Smileקריצה

קצת מתוסכל שלא יכול להתגבר על הפחד מלהיסחף יותר ממה שכבר נסחפתי לעולם הזהErmm

אבל יעבור ליבכי

[/QUOTE]

מאוהב, למה הכוונה שלך להיסחף?

כמה שאלות על אטרף

12
ליאור אלון מניסיון.
יהודה הלוי/מקוה ישראל/יבנה
התמונות מאוד מחמיאות לה... בפועל טיפה מלאה, הכלי לא גדול, לא עשתה לי את זה.
היא מצצה לי קצת ואני מבחינתי ניסיתי לגמור לפני שאני הולך אז ביקשתי ממנה לגמור, חשבתי אולי זה ידליק אותי (טענה שגומרת לפני שנפגשנו) והיא מצידה ביקשה שאזיין אותה כי היא לא יכולה לגמור סתם ככה... לא נהניתי למצוץ לה כל כך ולזיין אותה לא רציתי אז התמקדנו בי עד שגמרתי ויצאתי משם.. לא יכול להגיד שתקתקה אותי אבל גם לא נהניתי.
לא זוכר כמה לקחה, זה היה לפני כמה חודשים
אני באופן אישי לא מוצא סיבה לחזור

כמה שאלות על אטרף

13

אחי, כוונתי לזה שגם ככה אני שנים רץ כמו מטורף אחרי טרנסיות שמפרסמות באתרים שונים..Shocked

אבל תמיד העדפתי שזה יהיה אך ורק בתיאום טלפוני ואף פעם לא נתתי לעצמי לשאוף להגיע למצבים של מעברErmm (צ'אטים וכאלה)

אגב גם מהמארחות בתשלום אין לי אף אחת קבועה! היו כאלו שחזרתי אליהן עוד פעם פעמיים אבל בהפרשי זמן גדולים!

גם אף פעם לא התחברתי לאתר כזה או אחר כדי לצ'אטט עם טרנסיות ולנסות להגיע למצבים של סטוצים..

קראתי גם תגובות של חברים שהולכים למועדונים ומתחילים עם טרנסיות! ..שאפו על האומץ לשים זין על כל העולם וללכת עם מה שבא לכם!!!מוחא כפייהמוחא כפייהמוחא כפייה

אני יכול רק לקנא.

בגלל האובר דיסקרטיות שלי! תמיד חששתי להירשם לאתרים כמו אטרף נניח כדי לנסות להכיר טרנסית לסטוצים (מתמשכים או חד פעמיים),

תמיד יושבת לי בראש המחשבה שאם אני אכיר מישהי כזו יותר לעומק יכול להיות מצב פתאום בעתיד שנגיד אני אהיה עם חברים באיזשהו מקום

שהיא במקרה גם תהיה בו! ופתאום היא תיגש אלי ותתחיל לדבר איתי, והפנטזיה שלי תיחשףShocked ... והמחשבה הזו לא עושה לי טוב!!! (אני מודע לזה שאני פרנואיד לדיסקרטיות שלי!!!קריצה)

גבר שמכבד את עצמו, מכבד את האישה שאיתו!

כמה שאלות על אטרף

14
in love:

הפחד שלך אינו מוגזם עד כדי כך.
הרבה אנשים דומים לך ישנם בעולמנו.
פנטזיה הנה דימיון, ורובנו לא רוצים שאנשים ידעו מה בדימיונינו. זהו בערך הדבר היחידי שהוא באמת ובתמים שלך. דימיונך ומחשבתך.
לכן אני מבין אותך.
אם זאת, אם המצב הנוכחי שלך מפריע לך עצמך והיית רוצה לשנות אותו,
זה אך ורק בידיים שלך.
אם תרצה עזרה אנו פה למענך.

כמה שאלות על אטרף

15
[QUOTE=In love]

אחי, כוונתי לזה שגם ככה אני שנים רץ כמו מטורף אחרי טרנסיות שמפרסמות באתרים שונים..Shocked

אבל תמיד העדפתי שזה יהיה אך ורק בתיאום טלפוני ואף פעם לא נתתי לעצמי לשאוף להגיע למצבים של מעברErmm (צ'אטים וכאלה)

אגב גם מהמארחות בתשלום אין לי אף אחת קבועה! היו כאלו שחזרתי אליהן עוד פעם פעמיים אבל בהפרשי זמן גדולים!

גם אף פעם לא התחברתי לאתר כזה או אחר כדי לצ'אטט עם טרנסיות ולנסות להגיע למצבים של סטוצים..

קראתי גם תגובות של חברים שהולכים למועדונים ומתחילים עם טרנסיות! ..שאפו על האומץ לשים זין על כל העולם וללכת עם מה שבא לכם!!!מוחא כפייהמוחא כפייהמוחא כפייה

אני יכול רק לקנא.

בגלל האובר דיסקרטיות שלי! תמיד חששתי להירשם לאתרים כמו אטרף נניח כדי לנסות להכיר טרנסית לסטוצים (מתמשכים או חד פעמיים),

תמיד יושבת לי בראש המחשבה שאם אני אכיר מישהי כזו יותר לעומק יכול להיות מצב פתאום בעתיד שנגיד אני אהיה עם חברים באיזשהו מקום

שהיא במקרה גם תהיה בו! ופתאום היא תיגש אלי ותתחיל לדבר איתי, והפנטזיה שלי תיחשףShocked ... והמחשבה הזו לא עושה לי טוב!!! (אני מודע לזה שאני פרנואיד לדיסקרטיות שלי!!!קריצה)

[/QUOTE]
האמת אני מבין אותך, אבל לפעמים אין כסף להוציא כל כך הרבה על אירוח ועוד במיוחד שלרוב אתה נופל.
כשאני חרמן אני פשוט מסתובב לי באטרף ולפעמים קובע עם טראנסית ללא כסף. אתה צודק שזה יכול להיות מסוכן אבל הסיכון הופך את זה ליותר כיפי מבחינתי.
מה שכן אני אוהב יותר ללכת להתארח אצל מישהי בכסף (כשזאת חוויה טובה ולא נפילה) כי ככה אתה מגיע, משלם, עושה מה שרוצה וביי ביי. בלי לדבר יותר מידי, בלי להשקיע...וגם אני מכור, אז תמיד יש את עניין הריגוש.

כמה שאלות על אטרף

16
[QUOTE=Junior]ליאור אלון מניסיון.
יהודה הלוי/מקוה ישראל/יבנה
התמונות מאוד מחמיאות לה... בפועל טיפה מלאה, הכלי לא גדול, לא עשתה לי את זה.
היא מצצה לי קצת ואני מבחינתי ניסיתי לגמור לפני שאני הולך אז ביקשתי ממנה לגמור, חשבתי אולי זה ידליק אותי (טענה שגומרת לפני שנפגשנו) והיא מצידה ביקשה שאזיין אותה כי היא לא יכולה לגמור סתם ככה... לא נהניתי למצוץ לה כל כך ולזיין אותה לא רציתי אז התמקדנו בי עד שגמרתי ויצאתי משם.. לא יכול להגיד שתקתקה אותי אבל גם לא נהניתי.
לא זוכר כמה לקחה, זה היה לפני כמה חודשים
אני באופן אישי לא מוצא סיבה לחזור
[/QUOTE]

תודה רבה ג'ניור.
תקן אותי אם אני טועה, אבל זה יותר נשמע כמו מחסור בכימיה...

כמה שאלות על אטרף

17

in love:

כנראה שמה שאתה עושה מפריע לך, ברגע שזה יפסיק לא תהיה לך בעיה לשים הכל על השולחן.
הייתי גם כמוך, "חשפתי" את התחביב לחברי כשחזרתי מאוריאן בחיפה (שבניגוד לרוב, הייתה לי חוויה מדהימה ,רק שהיא ככ רחוקהבכי) עם חיוך מרוח על הפרצוף, וכששאלו אותי מה הסיבה פשוט שמתי את זה על השולחן! וזהו! כל הפחד והחשש מה יקרה כשיגלו על התחביב ה"לא רגיל" שלי נשאר שם על השולחן והתגלגל לפח בסוף הערב, כן, לקח להם זמן לעכל את זה וסטלבט פה ושם, אבל הם הבינו שאני עושה מה שטוב לי, אם זה מקובל או לא...

כמה שאלות על אטרף

18
[QUOTE=goldstar]...אתה צודק שזה יכול להיות מסוכן אבל הסיכון הופך את זה ליותר כיפי מבחינתי.
[/QUOTE]
עכשיו אתה
מבין למה אמרתי שאתה תותח...קריצה

................................................................................................................................................................................................

Coolmen, חבר יקר! תודה
על הצעתך הנדיבה(באמת! לא בציניותחיוך) אבל מתוך האופציות שבידי...אני מעדיף להישאר ככה!....
יש יותר מדי דברים שחשובים לי!

ואני עלול
להפסיד אותם אם אשנה זאת...מבולבל

יאללה נראה לי שמספיק הרסנו את הפוסט הזהTongue

בואו נחזור למטרתו המקורית...

גבר שמכבד את עצמו, מכבד את האישה שאיתו!

כמה שאלות על אטרף

19
היי,
האומנם הודעה ראשונה שלי כאן
אז אנצל את ההזדמנות להגיד לכולכם תודה - אני עוקב " פסיבי " כבר למעלה משנתיים וללא ספק שהמקום הזה נתן לי הרבה אינפורמציה ולפעמים ביטחון בכדי לממש את הפנטזיות שלי.

אני רוצה לציין שהייתי עם לא מעט קוקסינליות - בשנה האחרונה הכרתי את אטרף ונפגשתי יחסית עם הרבה קוקסינליות ( רובן דורשות כסף - אני נפגשתי עם כולן ללא תשלום - למזלי חלקן אהבו את המראה שלי. ) הייתי לפני כן כשנה אוסף זונות רחוב - בעיקר קוקסינליות ושם צברתי את הניסיון שלי - כמובן ששם שילמתי כמו ילד טוב :)

אה ואני ב 80% מהזמן אקטיבי ו 20% פסיבי ( האחוזים לא מדוייקים חח.. אבל פסיבי רק מוצץ ולא אוהב חדירות נכון להיום )

לגבי : xxxxsexxxxx

נפגשתי איתה פעמיים - אין לה ממש סטנדרטים לפגישה רק שתהייה נייד וזה יכול להספיק מבחינתה.
היא נראת מצויין לדעתי - יש לה גוף פגז ציצים יפים וזין בינוני+ - ללא ספק יכולה לארח ולדרוש לא פחות משאר הבנות.
נפגשתי איתה פעם אחת בביתה ברמת גן שם התכרבלו מצצנו וכ"ו - איתי היא לא זרמה לחדירות - כלומר שאני אזיין אותה אבל היא מאוד רצתה לזיין אותי ( מה שלא קרה )
בפעם השניה נפגשנו באיזה 04:00 בבוקר אספתי אותה מאזור הבית שלה ושוב רק מציצות.
לסיכום: אם אתם פסיבים ורוצים לקבל זין בינוני+ ממישהי יפה וחמודה - אז מאוד כדי להיפגש איתה
לדעתי אפילו בתשלום ( למרות שכדי לנסות לתפוס אותה בשעות הלילה המאוחרות באטרף או בשעות הצהריים כשהיא בעבודה ומחפשת פרטנר למציצות וכ"ו באיזה חניון .. )

GIPSYk או suplex city

מחליפה כינויים באטרף,
נפגשתי איתה לא מזמן גם דרך אטרף ( לא בתשלום )
ופה למען האמת דיי התאכזבתי - קודם כל התמונות שלה באטרף - אליפות!! פגזית על!!
במציאות? ממש ממש רחוקה מזה.
קודם כל יש לה קעקוע בין הציצים - בתמונות שהיא מפרסמת באטרף הקעקוע הזה לא קיים.
זו היתה שעת לילה מאוחרת והואמנם הייתי בשיאי אבל אני כמעט בטוח שהתמונות באטרף לא שלה אלה מישהי שמחמיאה לה מאוד.
הציצים גדולים, השיער שטני בלונדי כזה הגוף קצת עגלגל אך יותר לכיוון החטוב
הסמול טוק לא משהו ( ואני עוד לא הייתי לקוח ) קצת לחוצה - עצבנית משהו .. לא זרם כנראה כל כך טוב איתי
לא נעים לי להרוס פרנסה או משהו כזה אבל אם אתם מחפשים מישהי כוסית כמו בתמונות שהיא מפרסמת באטרף אז תתקדמו למודעה הבאה. למרות שבאטרף אישרו את התמונות שלה.

מצצנו אחד לשני - זיינתי אותה ( אמרתי כבר שיש לה זין קטן + ? בסביבות ה 15 ס"מ אולי קצת יותר ) יותר אקטיבית מפסיבית מעדיפה להימצץ ולזיין מאשר לקבל.

קוקסי19חדשה:

איתה לא נפגשתי - היא ממוקמת בחיפה ( קריות ) והיא לא זרמה איתי ללא תשלום באתר.
לאחרונה היא נמצאת במרכז אצל חברה והיא זרמה לפגישה עם החברה אבל " לישיבה "
נראה לי בתחילת דרכה בתחום הזה - לא ממש מפרסמת פנים וזה..

שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”