היי,
האומנם הודעה ראשונה שלי כאן
אז אנצל את ההזדמנות להגיד לכולכם תודה - אני עוקב " פסיבי " כבר למעלה משנתיים וללא ספק שהמקום הזה נתן לי הרבה אינפורמציה ולפעמים ביטחון בכדי לממש את הפנטזיות שלי.
אני רוצה לציין שהייתי עם לא מעט קוקסינליות - בשנה האחרונה הכרתי את אטרף ונפגשתי יחסית עם הרבה קוקסינליות ( רובן דורשות כסף - אני נפגשתי עם כולן ללא תשלום - למזלי חלקן אהבו את המראה שלי. ) הייתי לפני כן כשנה אוסף זונות רחוב - בעיקר קוקסינליות ושם צברתי את הניסיון שלי - כמובן ששם שילמתי כמו ילד טוב :)
אה ואני ב 80% מהזמן אקטיבי ו 20% פסיבי ( האחוזים לא מדוייקים חח.. אבל פסיבי רק מוצץ ולא אוהב חדירות נכון להיום )
לגבי : xxxxsexxxxx
נפגשתי איתה פעמיים - אין לה ממש סטנדרטים לפגישה רק שתהייה נייד וזה יכול להספיק מבחינתה.
היא נראת מצויין לדעתי - יש לה גוף פגז ציצים יפים וזין בינוני+ - ללא ספק יכולה לארח ולדרוש לא פחות משאר הבנות.
נפגשתי איתה פעם אחת בביתה ברמת גן שם התכרבלו מצצנו וכ"ו - איתי היא לא זרמה לחדירות - כלומר שאני אזיין אותה אבל היא מאוד רצתה לזיין אותי ( מה שלא קרה )
בפעם השניה נפגשנו באיזה 04:00 בבוקר אספתי אותה מאזור הבית שלה ושוב רק מציצות.
לסיכום: אם אתם פסיבים ורוצים לקבל זין בינוני+ ממישהי יפה וחמודה - אז מאוד כדי להיפגש איתה
לדעתי אפילו בתשלום ( למרות שכדי לנסות לתפוס אותה בשעות הלילה המאוחרות באטרף או בשעות הצהריים כשהיא בעבודה ומחפשת פרטנר למציצות וכ"ו באיזה חניון .. )
GIPSYk או suplex city
מחליפה כינויים באטרף,
נפגשתי איתה לא מזמן גם דרך אטרף ( לא בתשלום )
ופה למען האמת דיי התאכזבתי - קודם כל התמונות שלה באטרף - אליפות!! פגזית על!!
במציאות? ממש ממש רחוקה מזה.
קודם כל יש לה קעקוע בין הציצים - בתמונות שהיא מפרסמת באטרף הקעקוע הזה לא קיים.
זו היתה שעת לילה מאוחרת והואמנם הייתי בשיאי אבל אני כמעט בטוח שהתמונות באטרף לא שלה אלה מישהי שמחמיאה לה מאוד.
הציצים גדולים, השיער שטני בלונדי כזה הגוף קצת עגלגל אך יותר לכיוון החטוב
הסמול טוק לא משהו ( ואני עוד לא הייתי לקוח ) קצת לחוצה - עצבנית משהו .. לא זרם כנראה כל כך טוב איתי
לא נעים לי להרוס פרנסה או משהו כזה אבל אם אתם מחפשים מישהי כוסית כמו בתמונות שהיא מפרסמת באטרף אז תתקדמו למודעה הבאה. למרות שבאטרף אישרו את התמונות שלה.
מצצנו אחד לשני - זיינתי אותה ( אמרתי כבר שיש לה זין קטן + ? בסביבות ה 15 ס"מ אולי קצת יותר ) יותר אקטיבית מפסיבית מעדיפה להימצץ ולזיין מאשר לקבל.
קוקסי19חדשה:
איתה לא נפגשתי - היא ממוקמת בחיפה ( קריות ) והיא לא זרמה איתי ללא תשלום באתר.
לאחרונה היא נמצאת במרכז אצל חברה והיא זרמה לפגישה עם החברה אבל " לישיבה "
נראה לי בתחילת דרכה בתחום הזה - לא ממש מפרסמת פנים וזה..