כ ליאור מרמת גן - דף 2 - סקס אדיר

ליאור מרמת גן

12
עקב מספר פניות בפרטי לקבלת המספר שלה (לא מבין מה קשה בלחפש את הקישור פה באתר) החלטתי להקל על עצמי ועל הבאים בתור שיחפשו

http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=9123

ג'קסון לשאלתך - היא לא גמרה אני השפרצתי לה על החזה בזמן שהיא עשתה לי ביד כשרכבתי עליה
יש לך חור אז צריך לסתום אותו ...

ליאור מרמת גן

14
משיחת טלפון איתה התרשמתי (בטעות או שלא בטעות) שהיא נחמדה רק עם מי שהוא פסיבי במובן ההארדקור של המילה, מכשכש בזנב מצדיע וזורם לפי הראש שלה

היא גם נתקה לי כששאלתי על הגבולות..
או שתפסתי אותה ברגע לא נכון או שלא יודע

ליאור מרמת גן

15
[QUOTE=sds] משיחת טלפון איתה התרשמתי (בטעות או שלא בטעות) שהיא נחמדה רק עם מי שהוא פסיבי במובן ההארדקור של המילה, מכשכש בזנב מצדיע וזורם לפי הראש שלה

היא גם נתקה לי כששאלתי על הגבולות..
או שתפסתי אותה ברגע לא נכון או שלא יודע
[/QUOTE]

אכן היא לא אוהבת חפרנים וזיני מוח. היא נותנת אינפורמציה ברורה מכבדת את
הלקוחות שלה ומצפה שיכבדו אותה. לפעמים זה נשמע ומרגיש לא נחמד.
כן היא בהחלט אקטיבית ודוממיננטית מאוד בהתנהלות שלה.
גבר שלא קיבל בתחת זה לא גבר אמיתי (מדונה)

ליאור מרמת גן

16

גם אני לא אוהב זייני שכל וחפרנים...אה..וגם כאלה שממהרים להסיק מסקנות על סמך שום דבר!

אני בניגוד אליך לא מוכן להגיע לטרנסית אקטיבית מהסוג של ליאור בלי שאני מקבל אינדיקציה על גבולות (מה כן ומה לא) בשיחה של דקה וחצי...לא מעבר לזה!!( השיחה נותקה לי עוד לפני כן כבר בשאלה הראשונה)..אם זה בשבילך חפירה אז אני חפרן! ללא ספק!

בתכלס..אני יכול להסתדר עם אקטיבית אבל במקרה שלי זה דורש 'תיאום עמדות' לפני

ליאור מרמת גן

17
[QUOTE=sds]

גם אני לא אוהב זייני שכל וחפרנים...אה..וגם כאלה שממהרים להסיק מסקנות על סמך שום דבר!

אני בניגוד אליך לא מוכן להגיע לטרנסית אקטיבית מהסוג של ליאור בלי שאני מקבל אינדיקציה על גבולות (מה כן ומה לא) בשיחה של דקה וחצי...לא מעבר לזה!!( השיחה נותקה לי עוד לפני כן כבר בשאלה הראשונה)..אם זה בשבילך חפירה אז אני חפרן! ללא ספק!

בתכלס..אני יכול להסתדר עם אקטיבית אבל במקרה שלי זה דורש 'תיאום עמדות' לפני [/QUOTE]

מאוד מסכים עם זה - חייב תיאום עמדות

ליאור מרמת גן

19
ותיק יש לי אולי תשובה.
אולי זה קשור לעניין של שליטה. שליטה על המין שנחשב לרב בתור המין החזק.
אולי זה העדפה אישית שלהן פשוט וזה גם הגיוני.
ואולי לקבל חזק בתחת עבורן לא דווקא מה שהן מגדירות בתור הרגשה נשית.

ליאור מרמת גן

20
[QUOTE=ותיקק] אף פעם לא הבנתי את "האקטיבית בלבד" 
את מתה להיות אישה, את צריכה לקבל בתחת חזק כדי להרגיש נשית, 
מילא ורסטילית (גם אק וגם פס) , אבל רק אקטיבית?? 
מה ההגיון פה? 
[/QUOTE]
מאוד פשוט!
מטעמי נוחות
מישהי שמקבלת 8-10 קליינטים ביום צריכה כנראה להיות בערך חצי יום בצום כדי להשאר נקיה...זה כנראה יותר נוח להיות רק אקטיבית, אפשר להבין את זה...

סמוך עליהן שמחוץ לשעות העבודה הם מקבלות באבו אבוהה
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”