כ רומי - דף 2 - סקס אדיר

רומי

11
אם היא פועלת כל באמת אז שתסנן בטלפון ושלא תקבע עם מי שלא נשמע לה. ככה גם אנחנו נהנה יותר וגם היא תקבל לקוחות איכותיים יותר.
ואפילו בשיטה הזאת אני מאמין שלא יחסר לה עבודה.
אבל למי שאומרת, לפי טענתך, שלא אכפת לה ממי שמגיע פעם ראשונה, גם בחינם לא אלך. אני לא מזלזל במה שאומרים עליה או על היחס המומלץ שלה, אבל התייחסות כזאת כללית אני מבין מזה שהיא לא בונה על קבועים. ועבורי אישית זה לא מתאים.

רומי

12
אני דווקא מסכים עם רבנדל. החיפוש של רובנו אחרי גיוון מביא להרבה נפילות לצערי עד שאנחנו שוכחים גם את החוויות הטובות שעברנו בדרך. אני למשל זוכר לטובה את רומי, נוי, סברין היתה אחלה, שירן מצוינת, אלמוג כמובן ותוסיפו לזה דיווחים שלכם על הילה, ג'ולי ליאור ועוד כמה שהמלצתם עליהן... ואפשר להמשיך...
לפעמים תמונות לא אמיתיות במודעה הן לצורך דיסקרטיות של נותנת השירות ולא כי מאחוריהן מסתתר גבר מחופש...

וכשיפסיקו כל המטרידים להתקשר ולקבוע ואז להבריז, גם הבנות לא יקבעו עם כמה באותו זמן ולא יקרה לכם שאתם מגיעים לרומי והיא לא עונה.

ד"א כשאני הייתי איתה באמת דיברתי איתה פעם אחת וקבענו לשעה מסוימת, כשהגעתי לאזור התקשרתי והיא לא ענתה, ואחרי שהחלטתי לצאת לכיוון הבית היא חזרה אליי והתנצלה... אמרה שנרדמה ושאלה אם אני עדיין מעוניין.. הייתי עדיין בדרך ולא רחוק אז חזרתי חיוך גדול מי שהיה איתה יודע שהיא באמת מותק והיא לא עושה שום דבר מתוך רוע או זלזול.

רומי

13
לכל המיגנים על רומי. לא מבין אתכם . מתקשר אליה והיא אומרת תהוא . יוצא אליה ומגיע תוך 25 גק והיא מסננת. דבר כזה מוצגק?. שתגיד שלא בא לה ולא תטרטר בני אדם. מה לא מובן בזה? אם זה מוצדק אז אתם מזוכיסטים

רומי

14
אתה יוצא מנקודת הנחה שכל נותנת שרות צריכה להיות גם בן אדם מושלם נאנוש?
אני עצמי כתבתי את דעתי על העניין אבל יש פה דעות שונות על המצב ולא "דעה אחת נכונה".
עבור חלק הברזה אחת ברצף ארוך של שירות טוב יהיה לא נורא ומובן. לאחרים זה יהיה בלתי נסבל והם לא יגיעו אליה יותר. כשאני פעם אחת לפני המון זמן ביקרתי את הילה היא ביקשה שאמתין 25 דקות נוספות אחרי זמן המפגש המתוכנן שלנו כי הגיע מישהו שלא היה לו זמן להמתין כמוני והוא רצה להכנס. אני הייתי סבלני והמתנתי ובתמורה לכך קיבלתי חוויה מעולה איתה לאחר מכן ללא לחץ.
זה רק דוגמא אחת לאיך מישהו יכול לקבל זאת בדרך אחת.

רומי

15
כל נותנת שירות מין הסתם מזמינה אליה הביתה כל מי שמגלה עניין מהסיבה הפשוטה שחלק לא קטן כנראה אומר שיגיע ולא מגיע...אז נוצר לא פעם מצב שלקוח X מגיע 2 דקות קודם ולכן לקוח Y ו Z נתקעים ברכב ללא מענה..את זה אפשר להבין וזה קורה אצל כולם..מבאס אבל אפשר להבין!
לצערי אצל רומי זה מעבר לזה..וחמור בהרבה מאצל האחרות
ושוב אני עדיין חושב שהיא מהטובות והשוות בארץ
אני ועד חבר'ה כמוני מעדיפים לוותר עליה היום כדי לא לצאת מהבית עם הרגשה שזה בכל מצב יפול בדקה ה90...
בגדול הבעיה היא לא רק אצל רומי אלא גם אצל המתחרות שלה
אם המצב בכל מה שקשור לשירות בארץ היה משתפר היה הרבה יותר נוח ופחות משתלם לטרנסיות לסנן ולייבש
כשאין תחרות אז צריך לחיות עם מה שיש ולא לשכוח שרומי היא בנאדם ולא יכולה לקבל 500 גברים ביום

רומי

16
שתסנן אותי לפנינההגעה. ואם קבעה ורוצה לבטל שתתקשר ותבטל. מה קשה כל כך . בימינו שיחה בסלולר לא עולה יותר כסף. קבעה ורוצה לבטל שתתקשררררררר

רומי

19
בלי שום כוונה להעליב אבל הדיווח האחרון לא נראה כל כך אמין...
קודם כל חודש אחורה בדיוק רשמת שאין סיכוי שתלך בכלל ומסתבר שהלכת דבר שני לפי רוב התגובות שקראתי על רומי היא בעיקר אקטיבית ואתה רושם שהיא רק פסיבית אז כולם טועים?? אני אישית לא הייתי אצלה ואני מתכנן אבל אני מקווה שלא חל שינוי בטיב השירות אז אם יש פה מישהו מהוותיקים שהיו ויכולים לאמת או להכחיש את אופי התגובה אני אשמח לדעת
שבת שלום לכולם
יש לך חור אז צריך לסתום אותו ...

רומי

20
בזמנו שמרה את המספר שלי אבל החלפתי כבר 10 מספרים . ההתנהלות שלה מאוד בעייתי ושום תירוצים לא יעזרו. עם הביקוש אליה היא יכולה לנהל לוז כמו שצריך. רבנדל במקרה שלה רוב מי שיקבע יגיע והיא יודעת את זה. לא מאמין שהרוב מבריזים, להפך.
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”