כ אייייי לרוסה האיטלקיה מהראשון ביוניי - דף 2 - סקס אדיר

אייייי לרוסה האיטלקיה מהראשון ביוניי

12
חברים גם אני מסכים עם זה שהפוסט לא מועיל לחלוטין מצד שני התגובות פה סתם גררו ויכוח ותגובות לא מועילות אז אולי במקום להתנפל כשמישהו רושם פוסט לא מועיל פשוט בהודעה הראשונה לשאול את השאלות הנכונות כך שילמד איך להעלות פוסט לפעם הבאה?
ילד לגו - מכיוון שלא כולם יודעים מיהי אולי תרשום את השם באנגלית או תוסיף קישור כלשהו שאפשר יהיה למצוא אותה (או גם וגם) ספר לנו בפירוט יותר על החוויה שלך איתך - מראה, שירות, כלי, כל מה שאתה יכול כדי שנוכל לדעת אם נרצה לבקר אותה אם היא באמת תגיד ודרך אגב אם אתה מודע לזה שהיא באה אולי שתף אותנו מהיכן הביטחון שהיא מגיעה זה ישירות ממנה או שמועות?

חברים - תגובה אחת מועילה לפוסט לא מועיל תמנע תגובות לא מועילות נוספות ותוביל לתשובות שכולנו רוצים לדעת
שבת שלום
יש לך חור אז צריך לסתום אותו ...

14
היי חברה
יש שם עוד מישהי שמפרסמת שם באתר TS dating, ממוצא פורטוגזי שעובדת במקור בשויץ והיא מבקרת בישראל פעם ראשונה.
כשביקרתי בג'נבה היא נתנה לי שירות מעולה ופינקה אותי הכל ממוגן(כולל אוראלי). ראיתי שהיא מבקרת פה אחרי מסע ארוך במפרץ הפרסי . אני ממליץ בחום. סופיה.
היא זמינה דרך Whatsapp. אנא היו עדינים. היא ליידי אמיתית :)

16
היא יותר בכיוון של מתלבשת כי אין חזה ולצערי הזין ממש לא כזה מלהיב סטנדרטי לחלוטין
היא קינקית למי שאוהב ואוהבת שטויות.
אני הגעתי אליה דרך מסיבה שנפגשנו בה וברגע הראשון היא נראתה זיון אש אבל שהגענו לעינינים והתפשטה הבנתי שהיא לא בדיוק כזו כוסית
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”