כ אמבר וויליאמס - דף 2 - סקס אדיר

אמבר וויליאמס

11
חייב לציין שפגשתי אותה בביקורה הקודם בארץ, התאכזבתי קצת, רצתה בזמנו 600 ש"ח קצת אובר רייטד לדעתי. מראה גברי ואני לא מסכים בכלל לגבי גודל הכלי...אני לא חושב שיותר מ 17-18 סמ. לדעתי לפחות.
לא הייתי קופץ ראש.

אמבר וויליאמס

13
שקלתי גם ללכת אליה באחד הביקורים שלה בארץ. כנראה שמישהו סיפר לה שהישראלים פרייארים וחרמנים אז היא עפה על עצמה. דיברתי איתה כמה דק' בטלפון בחוסר סבלנות מצידה והחלטתי שזה לא שווה את זה, שמח שבחרתי לא ללכת לאור כל הדיווחים פה.

תודה על הדיווח, רק ככה הן יבינו שאנחנו לא פראיירים (למרות שהם לא מתים...רק מתחלפים)

אמבר וויליאמס

14
אז ככה החלטתי ללכת לבדוק את השחורה אמרה לי 600 בטלפון ותקנה קונדומים הגעתי אליה לדירה ונבהלתי ענקית מלאה צלקות בכול הגוף תלשו לה פעם עגיל סגור מהאוזן זה חתוך לה התנוך אני נכנס ישר היא ממהרת לנעול תדלת מעכשיו בקצרה אני מבקש לעזוב משום מה היא חטפה קריזה וצועקת לי תן לי תכסף שלי ומביא לי מכות בנוסף הביאה גם בקבוק זכוכית לשבור לי על הראש(לא שברה) קלטתי לאן זה מוביל שחררתי לה 400+ רק אז היא שחררה אותי ללכת בצרחות חווויה מלחיצה ולא נעימה בכלל. מהון להון עין תחת עין ושן תחת שן שעה לאחר מכן היא מצאה את עצמה בבית מוקף בשוטרים נעצרה וכעת מבלה עם העכברים באבו כביר ראו הוזהרתם אם יאפשרו לה לשוב לארצנו אל תתקרבו היא מסוכנת פירקה תעצמות ל3שוטרים שפרצו לה לדירה (אמרו לי שיש לי מזל שרק התגוננת ממנה)הגיעו לעצור אותה בערך 20 שוטרים מחכה חזרה לכספי ועדיף ישראליות יא בכיינים
XXX
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”